• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Elif5255 Elif5255 canımm korkmaa içini ferah tut sen bende de durumlar aynı geçen gün kahvaltida nuga yedim biraz sonra küçük küçük hareket hissettim kaç gün oldu hala yok korkarsak bebeğe geçer tedirginligimiz inşallah hayırlıca sağlıklıca alcaz kucağımıza 😍
Demek tek değilim 😂
Napıcaz biz bunlarla bilmiyorum dünyaya gelincede kesin uyumazlar😂😂

Kesinliklee
İş yerinden tamamen ayrılıcak mısın yoksa izne mi çıkıcaksın.
izne çıkacağım canım bizim ev borcumuz var bir mucize olur da borcu kapanmazsa ben çalışmak durumundayım :)) çok isterdim ama en azından 4-5 yaşına kadar yanyana olabilmeyi

Oluyor canım, kasık ağrım oluyor benim. Her seferinde unutup korkuyorum sonra geçiyor kendiliğinden :)
benim de oluyor :) hamile kaldığımdan beri her ay aynı şey olup korkutuyor beni de :)) bu aylara geldiğimizde olmaz sanmıştım. Sizlerde de olduğunu duyunca rahatlıyorum :)

izne çıkacağım canım bizim ev borcumuz var bir mucize olur da borcu kapanmazsa ben çalışmak durumundayım :)) çok isterdim ama en azından 4-5 yaşına kadar yanyana olabilmeyi
Hepimizin ortak sorunu🤦‍♀️
Peki yani o zaman sadece doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra 8 haftayı mı kullanıcaksın.

Ama müdür diyor ben seni arıyorum neden ulaşamıyorum telefonun mu bozuk çalmıyor mu hee evet yaa çalışmıyormuş kablosu çıkmış diyorum😂😂
Diyemiyorum wcdeyim🤦‍♀️😂
Hahahahahahahaha ayyy eliff 🤣🤣 patron dicek hay ben senin çişine :D

Back
X