- 18 Mart 2023
- 2.301
- 1.450
- 63
- 26
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #10.021
Kesinlikleebenimde bacaklarım huzursuzlanıyor karıncalanıyor filan :) oluyor öyle şeyler bütün gün sallanıyor yaaa
İş yerinden tamamen ayrılıcak mısın yoksa izne mi çıkıcaksın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikleebenimde bacaklarım huzursuzlanıyor karıncalanıyor filan :) oluyor öyle şeyler bütün gün sallanıyor yaaa
İş yerinde bende öyle 15 dk birAynenn bebeğimm gündüz boyna işiyorsan geceye kalmıyodur![]()
Demek tek değilimElif5255 canımm korkmaa içini ferah tut sen bende de durumlar aynı geçen gün kahvaltida nuga yedim biraz sonra küçük küçük hareket hissettim kaç gün oldu hala yok korkarsak bebeğe geçer tedirginligimiz inşallah hayırlıca sağlıklıca alcaz kucağımıza
![]()
pierre cardin legend aldım ben canımKızlar bebek arabasıyla puseti alcaz artık ne öneriyosunuz aldınız mı ya da. Çift fonksiyonlu olsun puseti koyabileyim 4 yaşına kadar kullanayim istiyorum var mi oneriniz
izne çıkacağım canım bizim ev borcumuz var bir mucize olur da borcu kapanmazsa ben çalışmak durumundayım :)) çok isterdim ama en azından 4-5 yaşına kadar yanyana olabilmeyiKesinliklee
İş yerinden tamamen ayrılıcak mısın yoksa izne mi çıkıcaksın.
Hahahahaha elemanlar srkandan diyodur boyna işeyyİş yerinde bende öyle 15 dk bir![]()
Tek değilsin merak etme :) aynen kesin öyle olur bak görDemek tek değilim
Napıcaz biz bunlarla bilmiyorum dünyaya gelincede kesin uyumazlar![]()
Bi bakayım canım teşekkür ederimpierre cardin legend aldım ben canım
Oluyor canım, kasık ağrım oluyor benim. Her seferinde unutup korkuyorum sonra geçiyor kendiliğinden :)Kızlar hala adet gününüz yaklaştığında ağrılarınız oluyor mu ?
benim de oluyor :) hamile kaldığımdan beri her ay aynı şey olup korkutuyor beni de :)) bu aylara geldiğimizde olmaz sanmıştım. Sizlerde de olduğunu duyunca rahatlıyorum :)Oluyor canım, kasık ağrım oluyor benim. Her seferinde unutup korkuyorum sonra geçiyor kendiliğinden :)
Ben cybex mios aldım canım ama çok zamlandıKızlar bebek arabasıyla puseti alcaz artık ne öneriyosunuz aldınız mı ya da. Çift fonksiyonlu olsun puseti koyabileyim 4 yaşına kadar kullanayim istiyorum var mi oneriniz
Evet ya bakıyorum çok uçuk fiyatlar ciddenBen cybex mios aldım canım ama çok zamlandı![]()
Hepimizin ortak sorunuizne çıkacağım canım bizim ev borcumuz var bir mucize olur da borcu kapanmazsa ben çalışmak durumundayım :)) çok isterdim ama en azından 4-5 yaşına kadar yanyana olabilmeyi
Yönetimdeyim cano ben onu diyecek kimse yokHahahahaha elemanlar srkandan diyodur boyna işeyy![]()
Dört gözle tam tekme attığı günleri bekliyoruzzTek değilsin merak etme :) aynen kesin öyle olur bak gör
Heee taaamm ozamanYönetimdeyim cano ben onu diyecek kimse yok![]()
Ama müdür diyor ben seni arıyorum neden ulaşamıyorum telefonun mu bozuk çalmıyor mu hee evet yaa çalışmıyormuş kablosu çıkmış diyorumHeee taaamm ozaman![]()
Hahahahahahahaha ayyy eliffAma müdür diyor ben seni arıyorum neden ulaşamıyorum telefonun mu bozuk çalmıyor mu hee evet yaa çalışmıyormuş kablosu çıkmış diyorum
Diyemiyorum wcdeyim![]()
Hiç sorma ya utandımHahahahahahahaha ayyy eliffpatron dicek hay ben senin çişine
![]()