- 14 Ekim 2023
- 720
- 699
- 23
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #10.121
Kese 5+5 kalp atışı 6+3 cinsiyet erkekKızlar biraz geç biliyorum ama, beni de bu gruba katar mısınız?![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kese 5+5 kalp atışı 6+3 cinsiyet erkekKızlar biraz geç biliyorum ama, beni de bu gruba katar mısınız?![]()
Yeni bi döneme girdik galiba geçen böbreklerrim ağrıdı dediğin gibi lavaboya girdim azcık yaptım acaba enfeksiyon mu var dedim test yaptırdım yok dediler ebe dedi ki baskı yapıyor mesenaye ondan oluyormuşHeh evet bak az önce abdest almak için wcye girdim çıktım namazı kıldım ettim eşimle dışarı çıkıcaktım 10 dk sonra bir daha geldi gittim az birşey yaptım çıktım ama sanki böyle hiç gitmemiş gibiydim.
Bende öyle düşündüm hatta bir ara akıntımın rengi değişir gibi oldu sonra bol su içtim her gün akıntımın rengi normale döndü. Bencede baskı yapıyor.Yeni bi döneme girdik galiba geçen böbreklerrim ağrıdı dediğin gibi lavaboya girdim azcık yaptım acaba enfeksiyon mu var dedim test yaptırdım yok dediler ebe dedi ki baskı yapıyor mesenaye ondan oluyormuş
Ben tuttum canısı gayet iyidim çok şükür gün içinde aksine akşam yiyince bir hantallastimKızlar yarın kandil oruç tutacak olan var mı öyle bı niyetim var ama bir taraftan da çok cekiniyorum
Bende öyleyim canımHeh evet bak az önce abdest almak için wcye girdim çıktım namazı kıldım ettim eşimle dışarı çıkıcaktım 10 dk sonra bir daha geldi gittim az birşey yaptım çıktım ama sanki böyle hiç gitmemiş gibiydim.
Ne güzel Rabbim hayrını kabul ettisin canımBen tuttum canısı gayet iyidim çok şükür gün içinde aksine akşam yiyince bir hantallastimyavaş yavaş yedim arada kalktım dolaştım iyiydi çok şükür Ramazan'a hazırlık
![]()
Bende de sulu geliyor bazen aklıma çok takılıyor Allah korusun bebeğin suyu mu diye, ama normal galiba başka kişilerde de olduğunu okudumBende öyle düşündüm hatta bir ara akıntımın rengi değişir gibi oldu sonra bol su içtim her gün akıntımın rengi normale döndü. Bencede baskı yapıyor.
Bide akıntı geliyor ya birazda sulu gibi geliyor dedim alala bune ya bebeğin suyu mu acaba dedim ama Allah korusun öyle birşey olsa her yere dağılır komple ıslanır iç çamaşırım bunda sadece akıntımın oldu yerin çevresi ıslanıyor sizde akıntı durumu nasıl.
Ben her sabah kalktığımda akıntıyla birlikte su geliyor sadece çevresinde doktor normal diyorBende de sulu geliyor bazen aklıma çok takılıyor Allah korusun bebeğin suyu mu diye, ama normal galiba başka kişilerde de olduğunu okudum
İyi canım içim rahatladıBen her sabah kalktığımda akıntıyla birlikte su geliyor sadece çevresinde doktor normal diyor
Aynı benimde öyle korktum ben suyu sızdı sandım avuç içi kadar ıslaklık vardı değiştirdim üsütümü gene hafif ıslaklık olunca dedim Progestan falanda kullanmıyorum su gibi şeffaf gittim aminesure mi ne onu yaptılar bebeğin suyumu diye baktılar mantar varmış sanırım fitil verdiler kaşıntım falanda yok ama belki hergün duş alıyorum sirkeyle yıkanırım ondan belirti vermedi gene geliyor ıslaklık ama bana göre normalleşti hassas oluyoruz işte ne kadarda dikkat etsek oluyormuş anlamış oldum o yüzden ben şuan normalle anormali pek ayırt edemiyorumBende öyle düşündüm hatta bir ara akıntımın rengi değişir gibi oldu sonra bol su içtim her gün akıntımın rengi normale döndü. Bencede baskı yapıyor.
Bide akıntı geliyor ya birazda sulu gibi geliyor dedim alala bune ya bebeğin suyu mu acaba dedim ama Allah korusun öyle birşey olsa her yere dağılır komple ıslanır iç çamaşırım bunda sadece akıntımın oldu yerin çevresi ıslanıyor sizde akıntı durumu nasıl.
Aleyküm selam çok teşekkür ederim aklınıza duanıza gelmek ne güzel… teyzeleri biz 25+2 olduk :) hala suyumuz yok ama dayanıyoruz kızım iyi şu an inşallah haftalarını tamamlayıp doğacakSelam aleyküm canım nasıl oldun iyisindir inşallah aklıma takıldı rabbim şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine bebeğini ve bebeklerimizi sağ saglim kucağımiza almayı nasip etsin
Evet evet bencede normal diyorum ya Allah korusun öyle birşey olsa hissedilir o bildiğin akıntının suyu.Bende de sulu geliyor bazen aklıma çok takılıyor Allah korusun bebeğin suyu mu diye, ama normal galiba başka kişilerde de olduğunu okudum
Ayy Allah korusun ya artık zamanımız gelsede hayırlısı ile doğursak yoksa böyle düşünmekten kafayı sıyırcaz.Aynı benimde öyle korktum ben suyu sızdı sandım avuç içi kadar ıslaklık vardı değiştirdim üsütümü gene hafif ıslaklık olunca dedim Progestan falanda kullanmıyorum su gibi şeffaf gittim aminesure mi ne onu yaptılar bebeğin suyumu diye baktılar mantar varmış sanırım fitil verdiler kaşıntım falanda yok ama belki hergün duş alıyorum sirkeyle yıkanırım ondan belirti vermedi gene geliyor ıslaklık ama bana göre normalleşti hassas oluyoruz işte ne kadarda dikkat etsek oluyormuş anlamış oldum o yüzden ben şuan normalle anormali pek ayırt edemiyorum
İnşallah canım rabbim yar ve yardımcınız olsun şu mübarek günde rabbim bebeğin sana bağışlasın inşallah sende dualarında bize de yer ver kimin duası kabul olur bilemeyizAleyküm selam çok teşekkür ederim aklınıza duanıza gelmek ne güzel… teyzeleri biz 25+2 olduk :) hala suyumuz yok ama dayanıyoruz kızım iyi şu an inşallah haftalarını tamamlayıp doğacak
Dün idrarımda protein çıktı henüz bir yorum yapmadılar ona biraz canım sıkıldı ama inşallah onun da üstesinden geleceğiz kızımla. Her gün ultrasonla bakıyorlar hareketlerini görüyorum dünyalar benim oluyor. Her gün bu hastaneden bebek arabanla çıkacağız sağlıklı bir şekilde diyorum. Onunla konuşmak iyi geliyor gerçekten beni hissettiğine eminim çok güçlü bir kızım varİnşallah canım rabbim yar ve yardımcınız olsun şu mübarek günde rabbim bebeğin sana bağışlasın inşallah sende dualarında bize de yer ver kimin duası kabul olur bilemeyiz![]()
Dün idrarımda protein çıktı henüz bir yorum yapmadılar ona biraz canım sıkıldı ama inşallah onun da üstesinden geleceğiz kızımla. Her gün ultrasonla bakıyorlar hareketlerini görüyorum dünyalar benim oluyor. Her gün bu hastaneden bebek arabanla çıkacağız sağlıklı bir şekilde diyorum. Onunla konuşmak iyi geliyor gerçekten beni hi. ssettiğine eminim çok güçlü bir kızım var
Evet çok güçlü rabbim sana bağışlasın annesi benim de 5 kayıptan sonra kızım olucak Allah nasıp ederse endişeler hiç bitmiycrk onları kucağımıza alana kadar güzel haberlerini bekliyorumDün idrarımda protein çıktı henüz bir yorum yapmadılar ona biraz canım sıkıldı ama inşallah onun da üstesinden geleceğiz kızımla. Her gün ultrasonla bakıyorlar hareketlerini görüyorum dünyalar benim oluyor. Her gün bu hastaneden bebek arabanla çıkacağız sağlıklı bir şekilde diyorum. Onunla konuşmak iyi geliyor gerçekten beni hissettiğine eminim çok güçlü bir kızım var