Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
Bende onu araştırıyorum,istanbuldan oraya gidip test verip,10 gün sonra tekrar gidip sonuç almamız gerekecek sanırım.
Ya da nasıl olacak bilmiyorum :(

Yok ben baya araştırdım doktor yönlerdimesine vs.gerek yok. 12.haftadan sonra sabah erkenden gidip Fetal dna yaptırmak istiyorum diye sıra alıyormuşuz. Sonrasında vezneye parayı yatırıp doktor için bekliyoruz. Doktor birkaç soru sorup kan tahliline gönderiyor bu kadarmış. Sonuçlar da özel yapılanlar gibi 10 günde değil 4-5 haftada çıkıyormuş
Sistemden randevy alınmıyor muymuş ki veya sonuçlar sisteme düşmüyor muymuşş :/ ve bir tek bu devlet hastanesi mi yapıyor bunu ya bursa izmir vb yerlerde yok mu yani özel dışında. Ben eurofinse sordum 415 euro dediler bana fiyat farkı çok var

10. Hafta itibariyle Fetal DNA testi yaptıracak olan var mı kızlar?

Ben cumartesi günü kontrole gittiğimde konuşacaktım
Ama içim içime sığmıyor randevumu yarına değiştirdim yarın 10+4 olacağım doktorumla fetal dna'yı da konuşacağız.
Aslında doğum paketimde ikili üçlü tarama testi var ama ben fetal DNA yaptırmayı düşünüyorum.

Sistemden randevy alınmıyor muymuş ki veya sonuçlar sisteme düşmüyor muymuşş :/ ve bir tek bu devlet hastanesi mi yapıyor bunu ya bursa izmir vb yerlerde yok mu yani özel dışında. Ben eurofinse sordum 415 euro dediler bana fiyat farkı çok var

Ben de sadece Eskişehir'de yaptıranları okudum.
Benim de aklıma fiyat farkından dolayı Eskişehir sıcak geliyordu.
Ama Eskişehir'de o fiyata yaptırdığımızda özellerde yaptırdığımız kadar kromozoma geniş bir şekilde bakıyorlar mı ayrıca Bonus olarak cinsiyette öğreniliyor mu bu konuda ayrıntıya ulaşamadım açıkçası.

Çünkü Medical park'ta sorduğumda fetal DNA icin 2 paket vardı 13 bin lira ve 18.000 lira kapsam farkından dolayı imiş o aradaki fiyat farkı.

Şimdi Özel hastanede bile böyle paket paket fark koyuyorlarsa Eskişehir'de devlette yaptırdığımız ne kadar ayrıntılı aklımda o soru işareti oluşturdu açıkçası.

Ben de sadece Eskişehir'de yaptıranları okudum.
Benim de aklıma fiyat farkından dolayı Eskişehir sıcak geliyordu.
Ama Eskişehir'de o fiyata yaptırdığımızda özellerde yaptırdığımız kadar kromozoma geniş bir şekilde bakıyorlar mı ayrıca Bonus olarak cinsiyette öğreniliyor mu bu konuda ayrıntıya ulaşamadım açıkçası.

Çünkü Medical park'ta sorduğumda fetal DNA icin 2 paket vardı 13 bin lira ve 18.000 lira kapsam farkından dolayı imiş o aradaki fiyat farkı.

Şimdi Özel hastanede bile böyle paket paket fark koyuyorlarsa Eskişehir'de devlette yaptırdığımız ne kadar ayrıntılı aklımda o soru işareti oluşturdu açıkçası.
100 farklı hastalık test ediliyormuş cinsiyet özeldekilerden farklı olarak söylenmiyormuş sadece

Benim araştırdığım kadarıyla olmuyo uzaktan. Sonuçları almak için bile anne ya da babanın olması şart güvenlik amaçlı

İzmir’de fetal dna yaptıran olursa bende takipteyim. Bir sonraki randevumda 10+4 olacağız o zaman söyler sanırım doktorum yaptır ya da yaptırma diye. Yönlendirmesine göre yol izlerim bende sanırım.

Kızlar selam bugün grubu görünce hemen geldim 11+3 üm 🥰 hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah 💕 hangi uygulamayı kullanıyorsunuz öneriniz var mı
Ben ilk gebeliğimde sprout denen uygulamayı kullanmıştım 3 boyutlu ve kalp atışı falan veriyor çok hoşuma gidiyordu yine onu indirdim. 10 senelik bir uygulama yani ama çok başarılı aynı şekilde philips aventin kendi uygulaması da çok güzel hamilelik+ ismi ve happy mom kullanıyorum. İlk iki söylediğim uygulama görsel olarak çok güzel veriyor ama bebişi.

Kızlar regl zamanınız geldiğinde agrilariniz oluyor mu? Benim normalde belim hiç agrimaz ama hamile kaldigimdan beri ayda bir oluyor ve takvime göre hep regl zamani. Kasik ve bel agrisi ozellikle. Anneme sordum kızım normal bendede oluyordu dedi😂 umarim beni rahatlatmak icin öyle soylememistir😂

Hislerime tercüman oldun. Yüreğim ağzımda gidiyorum kontrole ve her seferinde tansiyonum tavan çıkıyor ölçtüklerinde. 9. Haftamdayım ve neredeyse sıfır belirtim var en başından beri en çokta bu tetikliyor endişelerimi sanırım.
Kendim gibi birilerini görünce içim rahatlıyor ne mide bulantısı ne kusma hiçbir şey yok sadece göğsüm şiş onun dışında hamile olduğumu unutuyorum stres oluyorum sonra bir şey oldu mu diye demek ki böyle gebelikte olabiliyor ☺️

Hamile kalmadan önceki ay da 1.32 çıkmış 7 haftalık hamileyken 3.85 , dün yaptığım tahlilde çok şükür 1.67 demek ki hamilelikte abi yükselme olmuş geri düzelmiş 🥰
Çok mutlu oldum gözünüz aydın 🧡 benim 3,5 çıktı ilaç başlamadı bende stres olmuşsun inşallah benimki de düşmüştür

Merhaba kızlar önceki kaybettiğim gebeliğimde hemen buralara gelip heyecanlı heyecanlı takılıyordum ama şimdi biraz temkinli geldim. Şimdi size bişey sorucam. 2 hafta geç döllenme ile hamileyim şu an 9 haftalıkken 7 haftalık ölçüldü. Adetimin geçmesinden de 2 hafta sonra pozitif gördüm zaten. Neyse benim gibi olanınız var mı şimdi teknik olarak ikili test zamanı geliyo ama ben kalp atışını daha geçen hafta duydum. Haftaya tekrar gel dendi o zaman sorucam ama aranızda benim gibi olanınız var mı

Back
X