• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Günaydııın kızlar 26 haftadayım ve 50 ile hamile kalmıştım toplamda 9 kilo almışım 🙈 çok gibi hissediyorum Sizler kaç kilo aldınız
50 mi Maşallah sana cano 🧿🙏
Ben 84 ile kaldım şimdi 92 kilo olmuşum ama geçen ay 91 dim dün kontrolüm vardı 92 olmuşum şaşırdım gram kilo almama çünkü bebeğim zaten 400 gram almış.

10 gebeden 8inde görülüyormuş canım eğer ellerin ayakların ödemden şişerse parmaklarını hareket ettirirken elini yumruk yaparken gerildiğini hissedersin ya da parmak ucunla bastırdığında orası beyazlaşıp eski haline dönmesi uzun sürer çorap lastikleri iz yapar belki daha erkendir ama inşallah olmazz hiçbirimizde 🥹
Aayy o bende geceleri hareketsiz kalıyoruz ya sabah kalktığımda oluyor acemi sonra geçiyor umarım olmaz ya da en az hasarla atlatırız 🫣😅

Benim hafta da birkez oluyor son 3 haftadır bazen çok yukarıda bazen çok aşağıda büyüdükçe yerleri daralacak bu kadar rahat hareket edemeyecekler o yüzden tadını çıkarıyorlar herhalde 😁
Aynen onun bende hissetmeye başladım mideme o kadar baskı yapıyor ki bazen bugün sabah yine safra kusarak uyandim düşün içerde dönüyor benimki belli yani bir bakiyorum aşağıda bir bakıyorum yukarıda erkek çocuklari videoları gözümün önünde canlanıyor çok tırsıyorum 🙈🙈🤣

Bugün sağlık ocağına uğradım takip için,şeker yüklemesi sordum yapsam mı diye.Eğer yaptırmak istemezsen açlık-tokluk kan şekerine bakalım sadece dedi.şüpheli değilsin zaten çok gerek yok ama açlık-tokluk sağlık ocağında bakabiliriz dedi.siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Bende açlık tokluk baktırdım değerler normal çıktı o yüzden düşünmüyorum şeker yüklemesi evde olduğum için (çalışmıyorum şuan) yediğime ictigime dikkat ediyorum şekerle aram yoktur benim zaten hazır yiyecekler yemiyorum sebze çorba balık süt yoğurt ağırlıklı besleniyorum eti çok sevmem zaten iyice bir soğudum gibi meyveyi yiyordum onu da azalattim zorlamadı beni 58 kiloyum 51 le hamile kalmıştım göbeğim dışında bu kilolar nereye gitti hiç bilmiyorum görenler hiç hamile gibi değilsin diyor 🫠şimdilik böyle canısı inşallah hayırla sonuca varırız kolaylıkla sağlıkla 🤲🏻

Ay kızlar ben az önce otururken ne farkettim başta korktum ama sonra internete baktım, benim göbek deliğimde siyah bir şey var elimle almaya çalıştım hani giysilerden bulaşan çepel, ip tarzı bir şeydir diye ama gelmedi sonra farkettim ki o şey göbek deliğimin kendisinde, internete baktım bebekkenki kordondan kalan şeymiş adını bilemedim, sizde var mı bu ben 24+3 hamileyim göbek büyüdüğü için meydana çıkmış

• Beğen
Reactions: Jou
Ay kızlar ben az önce otururken ne farkettim başta korktum ama sonra internete baktım, benim göbek deliğimde siyah bir şey var elimle almaya çalıştım hani giysilerden bulaşan çepel, ip tarzı bir şeydir diye ama gelmedi sonra farkettim ki o şey göbek deliğimin kendisinde, internete baktım bebekkenki kordondan kalan şeymiş adını bilemedim, sizde var mı bu ben 24+3 hamileyim göbek büyüdüğü için meydana çıkmış
bende yok ama ne demek istediğini anladım sanırım, göbek delikleri dışarı çıkmaya başladı ya öylelikle farketmişsindir :)

Ben de var canım ben küçükken hep koparmaya çalışırdım. Şimdi göbeğim sistikce daha belli. Korkma

Doğru söylüyorsun canım zor oluyor uyanması oturması
Mesir macunu
Ben bugün şeker yüklemesi yaptırdım ve galiba şekerim var ya doktora gösteremedim erken çıktığı için.
90912DA8-8164-40B5-99C7-D294A9558714.webp

Kızlar
Şeker yüklemesi yaptırdım bana göre şekerim var gibi geldi sizde bakar mısınız.
7DB86A7A-8E6E-45D7-82B9-555514281517.webp

mesirmacunu mesirmacunu Yaseminn, bu "2024 Haziran Anneleri" başlığını ilk açtığında burda birkaç kişiydik. Şimdi 100 kişiden fazlayız. Mayısta doğum yapacak olman, tarihi falan yazınca, çok duygulandım. Ne çabuk geçti hamileliklerimiz de doğuruyoruz 2-3 aya...🥹 Hayırlısıyla sağlıklı şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim...
Ay ben bile etkilendim şuan içime garip bir his düştü 🥹 güzel bir şeyin sonuna yaklaşıyoruz ama o son çok daha güzel bir şeyin başlangıcı olacak hayırlısıyla 🥹😍 amin 🙏🏻

Back
X