- 18 Ekim 2023
- 146
- 237
- 23
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #11.221
Doğumları nasıl düşünüyorsunuz kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorumla görüştüm, l4 l5 fıtık var o yüzden sezaryen olacağım Allah’ın izniyleDoğumları nasıl düşünüyorsunuz kızlar
Allah izin verirse normal ama sağlık sıkıntın yoksa bence Bebiş seçiyor nasıl geleceğini istediğin kadar normal de sezeryan de onun istediği oluyorDoğumları nasıl düşünüyorsunuz kızlar
Normal doğumdan yana gönlüm ilk hamileliğim başarabilir miyim bilmiyorum ama doktorum ne derse benim için sorun yok sezeryan da olurDoğumları nasıl düşünüyorsunuz kızlar
Anladım canım bende nisanın 26sında ayrılacağım Allah nasip ederseBen önden ücretsiz izne ayrılıyorum. Doğum iznine nisanın 22 sinde ayrılacağım ve o zaman maaş alacağım
Ben ne olur ne olmaz diye hiç yemiyorum ya masaya koyuyorlar ramazan ya her masada var ama almıyorumFazlası erken doğuma sebebiyet verebilir en fazla 3 tane yiyebiliriz 6 tane deniliyor ama ben 3 tane yiyorum kan şekerini dengelemesi açısından
Ben doktora özellikle sordum. 15 tane de yesen bişey olmaz sadece kilo alırsın dediFazlası erken doğuma sebebiyet verebilir en fazla 3 tane yiyebiliriz 6 tane deniliyor ama ben 3 tane yiyorum kan şekerini dengelemesi açısından
Kiz normal normall cıkamazzz hele ordan![]()
Vajinada içten ama kötü vuruyor sanki çıkacakmış gibi korkmuyor değilim normal mi bilmiyorum
Ayy bu çok farklı bir his bende de oluyor o sanki diyorum ayağı pıt diye çıkacak o kadar net rahmimde hissediyorum ki çocuğum dön yol orası değil diyorum bazen gün boyu devam ediyorKızlar tam vajina kısmında pıt pıt pıt kalp atışı gibi ritmik şeyler hissettim 3-4 dk sürdü , yaşayan var mı bunu?
Ayy benimki de öyle işte kaç gündür. En altlarda hareket ediyor. Bastırınca rahime çıkacakmış gibi hissediyorum...Kızlar tam vajina kısmında pıt pıt pıt kalp atışı gibi ritmik şeyler hissettim 3-4 dk sürdü , yaşayan var mı bunu?
Demek ki normal bu kızlar benimki de 1 haftayı gecgindir ara ara oluyor öyle bazen de sizlatiyor güçlü vuruncaAyy benimki de öyle işte kaç gündür. En altlarda hareket ediyor. Bastırınca rahime çıkacakmış gibi hissediyorum...
Hahahahahah seninkide sabırsızzzAyy bu çok farklı bir his bende de oluyor o sanki diyorum ayağı pıt diye çıkacak o kadar net rahmimde hissediyorum ki çocuğum dön yol orası değil diyorum bazen gün boyu devam ediyor![]()
Iyiyimm bebeğim iftar miftar yemek bulaşık derken yoruldum kııaaazzzJoucummmm
İyiyimmm sen nasılsınnnn![]()
Yok yokk ondan demedim hahahahaahOrdan cikcak kız başka nerden çıkacakhele doktor dedi popo üstü vaziyette demekki yukarı çıkmak için ayaklarını bastırıyor
![]()
Ay erkekk aynı haftalarda hamiş kalmişız demekkiibenimki erkek
seninn?
![]()
Çok fena bu erkekler hep böyle sanırım jou durduramiyorum şimdidenHahahahahah seninkide sabırsızzzyeter diyolaaa
26. Haftasını geçirmis tecrübeli annelerbu haftalarda sızlama oldu mu hiç sizde bide hafiften ağrı böyle adet olacakmış gibi bir değişim döngüsü mu aceba yoksa korkmalı miyim bana birşey diyin hele
![]()
SuçtukÇok fena bu erkekler hep böyle sanırım jou durduramiyorum şimdiden![]()