• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Kızlar kaç gündür başınızın ettinizi yedim şişiyorum şişiyorum patlıcam diye sizde var mı öyle mi böylemi diye bugün dayanamayıp gittim.. 3 gündür sürünüyorum karnım şişiyor magnezyum içiyorum sıcak duş alıyorum uyuyamıyorum sırtımın kaburgalarımın batmasından etrafımda yalancı kasılma dediler korktum erken diye meğersem Bebiş iyi kasılma değilmiş nts çıkmadı ama kum döküyormuşum idrar yolu enfeksiyonu varmış ilaç verdi doktor umarım biraz rahatlarım dua edin bana bu arada doktor sıcak duş alma kasılman olduğunda artar dedi o doğum zamanı rahatlatır dedi ve ellinle ovalama karnını oda aynı şekilde artırır diye söyledi aklınızda olsun dua edin bana rahatlıyım biraz 🙏🏻

26. Haftasını geçirmis tecrübeli anneler 🌸 bu haftalarda sızlama oldu mu hiç sizde bide hafiften ağrı böyle adet olacakmış gibi bir değişim döngüsü mu aceba yoksa korkmalı miyim bana birşey diyin hele 🙃

• Beğen
Reactions: Jou
Kiz normal normall cıkamazzz hele ordan 🥲🥲
Vajinada içten ama kötü vuruyor sanki çıkacakmış gibi korkmuyor değilim normal mi bilmiyorum
Kızlar tam vajina kısmında pıt pıt pıt kalp atışı gibi ritmik şeyler hissettim 3-4 dk sürdü , yaşayan var mı bunu?
Ayy bu çok farklı bir his bende de oluyor o sanki diyorum ayağı pıt diye çıkacak o kadar net rahmimde hissediyorum ki çocuğum dön yol orası değil diyorum bazen gün boyu devam ediyor 🙃

Ayy bu çok farklı bir his bende de oluyor o sanki diyorum ayağı pıt diye çıkacak o kadar net rahmimde hissediyorum ki çocuğum dön yol orası değil diyorum bazen gün boyu devam ediyor 🙃
Hahahahahah seninkide sabırsızzz 🤣🤣🤣 yeter diyolaaa

Back
X