- 25 Ağustos 2019
- 62.439
- 119.835
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #11.461
Kaç haftalıksın kıaazzzAmin Yaseminnbakalımm ben de haftaya gidicem nst dicek mii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç haftalıksın kıaazzzAmin Yaseminnbakalımm ben de haftaya gidicem nst dicek mii
Amin insaallahhkızlar kontrolden geldim şimdi , fıstıkım iyi çok şükür, ilk defa nstye bağlandım kalp atışıyla birlikte, çok duygulandım :) kalp atışları iyi sancı da çıkmadı çok şükür, 2 hafta sonraya kontrol verdi doktorumRabbim hep iyi olduklarının haberini aldırsın inşallah
Amin canım inşallah.kızlar kontrolden geldim şimdi , fıstıkım iyi çok şükür, ilk defa nstye bağlandım kalp atışıyla birlikte, çok duygulandım :) kalp atışları iyi sancı da çıkmadı çok şükür, 2 hafta sonraya kontrol verdi doktorumRabbim hep iyi olduklarının haberini aldırsın inşallah
Dedim acaba doktordan doktora mı değişiyorYok bu başka doktorum eski doktorum hastaneyi terk ettiama maşaallahh tostik seninkii
Süpeerr maşallahhkızlar kontrolden geldim şimdi , fıstıkım iyi çok şükür, ilk defa nstye bağlandım kalp atışıyla birlikte, çok duygulandım :) kalp atışları iyi sancı da çıkmadı çok şükür, 2 hafta sonraya kontrol verdi doktorumRabbim hep iyi olduklarının haberini aldırsın inşallah
Ay bu arada doğum hastanemi aradım kayıt için teee 35. Haftaya randevu verdi acelesi yokmuş yaniYok kuzum pazar donuyorum26sinda nst’ye girecegim kismetsee
![]()
Şu an 28+4Kaç haftalıksın kıaazzz
Amaaann maşaallahhh ben bugidisle ne zaman doğururum bilmemŞu an 28+4. Haftaya cumaya da doktor randevum var
Her doktor bilgiside farklı oluyo oyüzden hiçbirimiz bazı şeyler uymuyor mesela şaşırılacak işDedim acaba doktordan doktora mı değişiyoraaa kaçırmışlar doktoru
ay sorma çokk şükürr koca popolu kızlar kulübündeyiz ana kız
![]()
Valla öyle ya şanslıyızdır inşallah iyi doktorlara denk gelmişizdir hepimizHer doktor bilgiside farklı oluyo oyüzden hiçbirimiz bazı şeyler uymuyor mesela şaşırılacak iş![]()
Bana mayıs gibi görünüyor sanırımAmaaann maşaallahhh ben bugidisle ne zaman doğururum bilmem![]()
Ayy insallah oyledirAy bu arada doğum hastanemi aradım kayıt için teee 35. Haftaya randevu verdi acelesi yokmuş yanibir de eşimizin doğumda ilk başta yanımıza giremiceğini söylemiştim ya galiba o pandemiden dolayıymış ya şimdi yokmuş öyle bir şey arkadaşım dedi inşallah öyledir biraz rahatladım
![]()
Maşallahkızlar kontrolden geldim şimdi , fıstıkım iyi çok şükür, ilk defa nstye bağlandım kalp atışıyla birlikte, çok duygulandım :) kalp atışları iyi sancı da çıkmadı çok şükür, 2 hafta sonraya kontrol verdi doktorumRabbim hep iyi olduklarının haberini aldırsın inşallah
Benim doktorum az pimpirik havva :) bağladı bi görelim dedi, iyi çıktı çok şükür, ama çok komikti tam buluyorlar kalp atışını hooop kaçıyor benim kız haydiii bi daha buluyorlarAmin canım inşallah.
Nst ye 30. Haftadan sonra baglanmiyormuyduk. Benim doktorum 32. Hafta bitiminde nst ye gireceğimi söyledi. Çok uzun zaman sanki bana verdiği ama önemli değil sağlıklı olsun da insallah
devlette nasıl bilmiyorum random ama kliniğe gidiyorum böyle oldu :) haftaya devlette randevum var, bakalım alacaklar mı nstye , o zaman anlarız :)Maşallahhep iyi haberlerimiz olsun
çok heyecanlı yaa oralara geldik mi?
28.haftada mı başlıyormuş nst kontrolü?
He kiz kızımda haziran bebesi buda oldu haziran bebesii ikizler burcuyla benim başum dertteBana mayıs gibi görünüyor sanırım. Sen tam haziran annesii
. Sağlıkla gelsinler minnoşlar
![]()
Aynen canım ya. Benim 3. Benis olmasına rağmen çok merak ediyorum heyecanlaniyorum.Ayyy resmen Nst'ye girecek zamanlara geldik kızzzlar. Sona doğru yaklaşıyoruz farkında mısınız, hem hamileliğime tam doyamadım. Hem de bir an önce kızımı kucağıma almak istiyorum...![]()
Oyyy yerim. Şimdiden peşinde koşturuyor deseneBenim doktorum az pimpirik havva :) bağladı bi görelim dedi, iyi çıktı çok şükür, ama çok komikti tam buluyorlar kalp atışını hooop kaçıyor benim kız haydiii bi daha buluyorlarçok yaramaz dediler kızıma
![]()
sanki ilk zamanlar hamile miyiz değil miyiz belli değildi sonra hoop birden göbüş çıktı kalan haftaları falan saymaya başladıkkAyyy resmen Nst'ye girecek zamanlara geldik kızzzlar. Sona doğru yaklaşıyoruz farkında mısınız, hem hamileliğime tam doyamadım. Hem de bir an önce kızımı kucağıma almak istiyorum...![]()