• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
kızlar kontrolden geldim şimdi , fıstıkım iyi çok şükür, ilk defa nstye bağlandım kalp atışıyla birlikte, çok duygulandım :) kalp atışları iyi sancı da çıkmadı çok şükür, 2 hafta sonraya kontrol verdi doktorum :emir_bebek: Rabbim hep iyi olduklarının haberini aldırsın inşallah
Amin insaallahh😍

kızlar kontrolden geldim şimdi , fıstıkım iyi çok şükür, ilk defa nstye bağlandım kalp atışıyla birlikte, çok duygulandım :) kalp atışları iyi sancı da çıkmadı çok şükür, 2 hafta sonraya kontrol verdi doktorum :emir_bebek: Rabbim hep iyi olduklarının haberini aldırsın inşallah
Amin canım inşallah.
Nst ye 30. Haftadan sonra baglanmiyormuyduk. Benim doktorum 32. Hafta bitiminde nst ye gireceğimi söyledi. Çok uzun zaman sanki bana verdiği ama önemli değil sağlıklı olsun da insallah

Süpeerr maşallahh 🧿😍 amin canımmm 🥹💕

Yok kuzum pazar donuyorum🥲 26sinda nst’ye girecegim kismetsee🥹
Ay bu arada doğum hastanemi aradım kayıt için teee 35. Haftaya randevu verdi acelesi yokmuş yani 🤣 bir de eşimizin doğumda ilk başta yanımıza giremiceğini söylemiştim ya galiba o pandemiden dolayıymış ya şimdi yokmuş öyle bir şey arkadaşım dedi inşallah öyledir biraz rahatladım 😬

Ay bu arada doğum hastanemi aradım kayıt için teee 35. Haftaya randevu verdi acelesi yokmuş yani 🤣 bir de eşimizin doğumda ilk başta yanımıza giremiceğini söylemiştim ya galiba o pandemiden dolayıymış ya şimdi yokmuş öyle bir şey arkadaşım dedi inşallah öyledir biraz rahatladım 😬
Ayy insallah oyledir🥲 tek basima ne yaparim yoksa diye kara kara dusunuyodum ben de🥹🥹

Maşallah 🧿 hep iyi haberlerimiz olsun 🙏 çok heyecanlı yaa oralara geldik mi? 🤭 28.haftada mı başlıyormuş nst kontrolü?

Amin canım inşallah.
Nst ye 30. Haftadan sonra baglanmiyormuyduk. Benim doktorum 32. Hafta bitiminde nst ye gireceğimi söyledi. Çok uzun zaman sanki bana verdiği ama önemli değil sağlıklı olsun da insallah
Benim doktorum az pimpirik havva :) bağladı bi görelim dedi, iyi çıktı çok şükür, ama çok komikti tam buluyorlar kalp atışını hooop kaçıyor benim kız haydiii bi daha buluyorlar :halay: çok yaramaz dediler kızıma :KK49:

Ayyy resmen Nst'ye girecek zamanlara geldik kızzzlar. Sona doğru yaklaşıyoruz farkında mısınız, hem hamileliğime tam doyamadım. Hem de bir an önce kızımı kucağıma almak istiyorum...🥹💛
Aynen canım ya. Benim 3. Benis olmasına rağmen çok merak ediyorum heyecanlaniyorum.

Ayyy resmen Nst'ye girecek zamanlara geldik kızzzlar. Sona doğru yaklaşıyoruz farkında mısınız, hem hamileliğime tam doyamadım. Hem de bir an önce kızımı kucağıma almak istiyorum...🥹💛
sanki ilk zamanlar hamile miyiz değil miyiz belli değildi sonra hoop birden göbüş çıktı kalan haftaları falan saymaya başladıkk 🙈 tamamen seninle aynı hissediyorum ya çok sabırsızlanıyorum kavuşmak için ama bir yandan da aynı bedende oluşumuzu çok özleyeceğimi biliyorum 😭🥹❤️

Back
X