• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Neyseki bugün biraz hakkımı aradım 2400 diyince şok oldum dedim bana bunu söylemedinz. Yetkiliyle falan görüştü yarısını ödedim 😅 o bile çokta neyse dedik

• Beğen
Reactions: Jou
Tabi canım bi kez muayeneye para bide nstye para verdnmi oldunmu 5 binlik. Ayda 2 kez gitsen 10 bin. Paket almak mantıklıymış aslında alan arkadaşlar iyi yapmış
Evettt varsa nst ye para vermek paket işi iyi bizde öyle olmadığı için pakete gerek yoktu şasırdimda kaldim

Valla aynen bende şok oldum ne kadar olabilirki dedim rahatça girdim 😅

academic hospital gittiğim hastane ödeniyormuş. Muayane ücreti 2800 nerdeyse muayeneyle aynı fiyat
Ben şok hadi 100 200 300 neyse anlarım da 20 dklk bişe için yaptıkları da bişe yok şaka gibi 😂 ben ücret ödemiyorum sadece muayeneye ücret alıyorlar

Kizlar 34+4 teyim ama burda doguranlari görünce sanki her an doguracakmisim gibi bı korku saldı beni.bebek çantası dışında hiçbir hazirligim yok,temizlik falan yapacaktım.napsam önemi alsam yoksa bı hafta öncesine mi bıraksam.
Bu canta isini bu kadar gec zamana bırakmayın sakin sakin darlanmamısken bitirin cantanızı illa erken dogacak korkusuna girmenize gerek yok. Her seyi hazırlayın dursun bi zararı yok. Dogum yaklastıkca unutkanlık artıyor olanı da unutursunuz. Benim ikinci dogumum olacak 30. Haftadan beri hazır duruyor öyle köşede arada bir kontrol ediyorum eksik varsa ekliyorum mesela. Sonradan o halimle takip edemem ben mesela

Valla aynen bende şok oldum ne kadar olabilirki dedim rahatça girdim 😅

academic hospital gittiğim hastane ödeniyormuş. Muayane ücreti 2800 nerdeyse muayeneyle aynı fiyat
Ben ayrıntılı ultrasona 2400 ödemiştim. Nst nin o kadar olması çok ilginç, şikayet etmek lazım.
Ben 140 tl ödüyorum nst ye

Canım benim ki çok hareketli bir bebek değil zaten birde bu gün bunu duyunca stres oldum normal dogumu enngelliyormus sanki benim ki de devlet hastanesi

Yani normal doğum olmuyor mu benim ki devlet hastanesi olduğu için hiç soylemedi
Canım benim ilk çocuğum boynunda 4 kat kordon olunca normal doğum yaptirmadilar bana. Zorunlu sezaryen dedi doktorlar
Ama oğlum 11 yaşında sonradan bi değişiklik olmadıysa.

Back
X