- 14 Ekim 2023
- 720
- 699
- 23
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #18.341
Sağlıkla kavuşun inşallah canım her şey çook güzelKızlar günaydın, kanlarımı aldılar, herşeyi imzalattılar. Odada beni almalarını bekliyorum. Dua edin bana lütfen çok korkuyorum.
Odamz da bu şekilde oldu
Eki Görüntüle 3429722 Eki Görüntüle 3429723 Eki Görüntüle 3429724
Girdin mi kıııaaaazzzzzzzJooummm ağlatıcaksın beniamin çok teşekkür ederim güzel dileklerin için; inşallah sen de bebişine sağ salim mutlulukla sağlıkla kavuşursun
En son ben kalırım gibiBu gidişle hazirana kimse kalmayacak
Bende varım sonlara doğruuuuu
Bendemi sondayım acabaEn son ben kalırım gibi
Kııız senin yine büyükmüş bebişinn benim daha 34+5 minikizBendemi sondayım acabahic gelesi yok bi bebikin 37 hafta olduk bugün sizin kaç hafta oldu
AynenHerşey 2 ciyle başlıyor herhalde yaa
Oo maşaallahhh sen haziran başıBendemi sondayım acabahic gelesi yok bi bebikin 37 hafta olduk bugün sizin kaç hafta oldu
Benim 35+3Bendemi sondayım acabahic gelesi yok bi bebikin 37 hafta olduk bugün sizin kaç hafta oldu
Anladım canım normal mi Aceba hiç bilmiyorum kimisi 1 ay bile sancı şeklinde böyle senin anlattığın şekilde de çekiyormuş bu süreci yakın büyük ihtimalle doğumun da belli yani hayırla gelsin inşallah acile gidip nst isteyebilirsin alttan muayeneye izin verme derim ama doğumu hızlandiriyor uyarıyor çünkü sen istemediğin sürece müdahale edemezler sadece sancıya baktirabilirsin35+2deyim canım 3 e kadar uyuyamadım sonrasında uyudum geçti gibi bugün de yuruyemiyorum sanki başı bacak arama inmiş benim kontrole 1 hafta var daha bakalım böyle devam ederse öncesinde acile gidebilirim
Hahahahah yolumu bulamadımmSağlıcakla al bebeğini kucağına canım oda süper olmuşbizi de unutma lütfen vereceğin bilgi ve tecrübelere ihtiyacımız var
Ben de yürüyemiyorum belimin ağrısından.sol bacağım kalçamdan kilitlendi resmen oturunca uzanınca kalkamıyorum ağrıdan.iki doğum yaptım hiç bir yerim ağrıtmamıştı.bu bambaşka bişi oldu yolumu bulamadım resmen bunda
Büyüdü de gelesi yok artık taşıyamıyorum gercekten karnım patlamak üzereKııız senin yine büyükmüş bebişinn benim daha 34+5 minikiz
Tahmini doğum tarihi 10 haziran diyoda ben bekler miyim o tarihe kadar bilemiyorumOo maşaallahhh sen haziran başıben şuan 35 im herhalde 1 hafta önden gidiyorsada 36
canım benim ederiz tabikiiTahmini doğum tarihi 10 haziran diyoda ben bekler miyim o tarihe kadar bilemiyorumyeri rahat tabi haber vericem size bolca duâ edin bana adımla ismim Gizem
SEnle aramızda 1günHerkesi doğuma ben göndercem en geç benim 35+1 deyim.bi aksilik olmazsa 14 Haziran'da doğumum
Benim 33+4 herkesi ben uğurlayacağımHerkesi doğuma ben göndercem en geç benim 35+1 deyim.bi aksilik olmazsa 14 Haziran'da doğumum
Aynen oyle bakalım hayırlı bi zamanda kolay gelsin inşallah hepimizinkicanım benim ederiz tabikii
Senmi beklersin bebikmi bekler bakalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?