- 14 Ekim 2023
- 720
- 699
- 23
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #18.481
Canım ben instagramdan takip ediyorum kendisini geleni gideni oluyordur bazen hikaye paylaşıyor bebişine gelen hediyeleri vs, geri kalan zamanda da bebesine vakit ayırıyordur ilk zamanları daha zamanla yazar buraya daTOpikten görüşenler vardır illaki
Gece aniden doğurdum saat 1 gibi,diğer gün aksam saat 7 gibi çıktık hastanedenDaha önce sezaryen olan anneler hastanede kaç gece kaldınız?
Aaa çok iyiymiş 2-3 gece diyenler var da korktum yaa. Özel hastanede doğum yapacağım her gece için ekstra ücret alıyor. Tabi gerek olursa kalacağız mecburen ama rutin olarak böyle mi oluyor merak etmiştim. Teşekkür ederim.Gece aniden doğurdum saat 1 gibi,diğer gün aksam saat 7 gibi çıktık hastaneden
Ben iki sezeryanımdada bir gğn kaldım. Sasece gaz çıkarma da problem yaşanırsa çıkartmıyorlar diye biliyorım. Bazende isteğe bağlı iki gün kalıyor kalanlarAaa çok iyiymiş 2-3 gece diyenler var da korktum yaa. Özel hastanede doğum yapacağım her gece için ekstra ücret alıyor. Tabi gerek olursa kalacağız mecburen ama rutin olarak böyle mi oluyor merak etmiştim. Teşekkür ederim.
Gözün aydın canım. Allahım sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsinGece aniden doğurdum saat 1 gibi,diğer gün aksam saat 7 gibi çıktık hastaneden
Kaç haftalık oldun canım.Bu arada sabah 5:30 da kalkıp işe gideceğim ama bu saat oldu asla uyku tutmuyo. Şu izne bi çıksaydım cidden offf
Bugün dogurmadim eski doğumundan bahsettimGözün aydın canım. Allahım sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin
Kaç haftalıktın, neden aniden oldu doğumun bize biraz bahseder misin.
Umarım sende bebeğinde iyisinizdir
Ani olmasının sebebi ben normal doğum yapacaktım hatta 6 cm açıklık bile vardi.suni sancı verince dayanamadım hemen sezaryen istedim ondan ani oldu.Gözün aydın canım. Allahım sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin
Kaç haftalıktın, neden aniden oldu doğumun bize biraz bahseder misin.
Umarım sende bebeğinde iyisinizdir
Hee pardonBugün dogurmadim eski doğumundan bahsettim
Ben doğurmuyorum vazgeçtim, içerde büyütcem
Gözün aydın wasnt’ımmmKızlar hepinize çok teşekkür ederimdoğurdum. Spinal oldu ve sütüm geldi. Şu an bebiş de ben de iyiyiz. Biraz uyuşmada sıkıntı yaşadık. Hala ayaklarım hissiz. Alıntılayamadıklarım olmuştur belki kafam çok yerinde değil kusura bakmayınn . Sürekli emziriyorum ve terliyorum.
Gözün aydın canımm maşallahhKızlar ben doğurdum. 3300 gram 50 cm dünya güzeli bir kızım oldu
1 gece kaldım benDaha önce sezaryen olan anneler hastanede kaç gece kaldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?