- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #18.441
Bende de karin sertleşmesi bas ağrısı bacak ağrısı çok oluyor ama gelen giden yok bende doğurmak istiyorum artık 5 kayiptan sonra Allah nasip ederse ilk cocugum olacak az kıpırdadiği gün ömrümden ömür gidiyor biran önce kavuşmak istiyorumEe yani ikimiziz sadece heralde. 1gün var aramızdadurumun nasil bugun başım çok ağrıyor benim dun gece biraz karında sertlik oldu geçmedi ama gelen giden olmadı sende durumlar nasl
Yaa rabbim sag salim kucağına almayı nasip etsin evladınıBende de karin sertleşmesi bas ağrısı bacak ağrısı çok oluyor ama gelen giden yok bende doğurmak istiyorum artık 5 kayiptan sonra Allah nasip ederse ilk cocugum olacak az kıpırdadiği gün ömrümden ömür gidiyor biran önce kavuşmak istiyorum
Amin canım inşallahOyy maşallah tosbik oğlanlarhayırla gelsin havvacim
Benim de 10 ya da 12 siEn son ben kalırım gibi
36 haftalığımVarmı aranızda 37 haftadan daha fazla olan
Merhaba evet bende hafif sanci cikti suan 37deyiz normal dogum olacakmis gibi ilerliyoruz oyuzden haftaya yine gel dediMerhaba muayene oldunuz mu acaba, doktor bana haftaya muayene edelim 39. Hafta oluyorsun dedi bugün olmadık nst de sancı da çıkmadı
37+2 benVarmı aranızda 37 haftadan daha fazla olan
Canım tansiyon problemin yoksa magnezyumlu mineralli maden suyu iç o baya iyi geliyor belki faydası ollurkızlar benım israrda yine kan çıktı. Magnezyum ve kanım düşmüş yine ilacta kullanıuorım ama yine gündengüne düşüyor. Başına gelen varmı acaba. Kum yada taş geçtiyormuşum sancılarımın sebebi o. Erken doğumumtetikler dedi doktor. Perşenbe kendi doktoruma gideceğim bakalım o ne diyecek
Hadi bakalım inşallah bekler biraz daha sabırsızKızlar bende kontrolden cıktım. Sancılarım yine cıktı acılmam da aynı doktor cumartesiyi bekler dedi. Cumartesi sabah sezeryana alınacagım
5 gün kaldı okadar da bekler insallahHadi bakalım inşallah bekler biraz daha sabırsız
Maşallah Allah analı babalı saglikla büyütsun canımKızlar ben doğurdum. 3300 gram 50 cm dünya güzeli bir kızım oldu
Doğum yaptı gidiş o gidiş inşaallah iyidirlerTOpikten görüşenler vardır illaki
Durumun nasıl simdilik varmı bi şikayetin belirtin37+2 ben
Nasıl varmı doğuma ait bi belirtin rahatsızlığınBenim de 10 ya da 12 si
36 haftalığım
AyyKızlar bende kontrolden cıktım. Sancılarım yine cıktı acılmam da aynı doktor cumartesiyi bekler dedi. Cumartesi sabah sezeryana alınacagım
Bu sorunun cevabini bilen varsa +1Kizlar benim karnınlmda tuvaletim varmış gibi bir ağrı oluyor. Lavaboya gidiyorum birşey yok. Sancı bu mu.
Amin canım cümlemizinYaa rabbim sag salim kucağına almayı nasip etsin evladınıaz kaldı inşallah
İnan her gün içiyyorum soda. Nırmalde tansyonum 10-6 9-5 çıkardi ilkkez bugün 12-7,5 çıktı acaba tansyonummu çıkacakCanım tansiyon problemin yoksa magnezyumlu mineralli maden suyu iç o baya iyi geliyor belki faydası ollur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?