2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Ben dün fiyat konuştum. Sezaryen paketine 2 gece yatış dahil. 2 gece daha iyi geldi bana sonuçta ameliyat oluyoruz ciddi. Bir de ilgilensinler ya 2 gün prenses gibi hissedeyim sonrasına bakarız
Benim gittiğim hastanede paket yok o an fiyat neyse onu ödüyorsun. Sezaryen de normal doğum da aynı fiyat dediler 1 gece kalmalı. Daha fazla kalınırsa ekstra ücret.

Arkadaşlar hastaneden 37 hafta calisamaz raporu istedim 32.haftadaki raporun aynini verdiler ustunde calisabilir raporu yaziyor, hastaneye özellik sordum herkese boyle veriyoruz dediler ama simdi isyerim bunu sorun etti , 37.haftada calisamaz raporu alan var mi onlarin da ayni sekilde mi oldu? Cok tesekkur ederim

Canım ben perşembe sabah alacağım calisamaz raporunu. O zamana kadar herhangi başka bir belge vermezlerse sana, paylaşırım burda raporu

Kızlar size farklı bir soru yöneltmek istiyorum. Bacaklarımda hamilelikte oluşan çatlaklar nedeniyle cildiyeciye gitmiştim. Çatlak giderici krem yazmiş. Ben çatlak giderici krem almak isterken eczacı bana çatlak önleyici krem vermiş. Fiyatı da biraz uçuştu 800 tl. Neyse değer dedim aldım. Eve geldim işte dediğim gibi çatlak önleyici olduğunu sonradan anladım ama kapağının altındaki yapışkanı kaldırmıştım. Hemen geri yapıştırdım kapağını da kapattım. Eczacıya sordum değişim için sorun olmaz dedi ama benim içime sinmedi. Şimdi de fark ettim son kullanma tarihi haziran 2024 müş. Yani hem yanlış ürün hem de son kullanma tarihi yaklaşan ürün vermişler bana. O yapışkanı kaldırdığım için geri vermek etik mi bilmiyorum eczacı sorun olmaz dedi ama son kullanma tarihine de 9 gün var

Acemim nasılsın iyi misin
Canım mevsim teşekkür ederim sorduğun için, ne desem bilemiyorum fiziksel durumları biliyorsunuz zaten ama ben bugünlerde mental olarak da çok zorlanıyorum.. hormonlar tarafından ele geçirildim sanırım. Sürekli gerginim, alınganım, gözlerim hep dolu dolu gülüp geçeceğim şakaları bile kaldıramaz oldum, çok duygusalım ve bu hiç hoşuma gitmiyor sende durumlar nasıl, iyi misin hem fiziksel hem ruhsal

Yaa kim uzuyo senin kv kisisi mi…

Canım yaaa kıyamam sana çok normal doğumu beklemek çok güzel ama bir o kadar da yorucu geldi gelecek stresi şimdi mi daha ne kadar beklicem seni daha çok strese sokuyor bence ve duygular alt üst oluyor sana tavsiyem bu süreçte çok fazla kişiyle görüşme sürekli soru soran daha doğmadı mi dogumne zaman gibi sorular da çok etkiliyor insanı sana iyi gelecek şeyler yap mesela normalde bı kahve yapıp içmek sana iyi geliyorsa onu yap akşamları mümkünse dışarı çık hava al hem yürü ozellikle sabah çıkabiliyorsan kimseler çok çıkmadan dışarı çık cidden iyi geliyor su gibi bir doğumun olsun bebeğin ne zmaan gelecegini vücudun nasıl doğum yapacağını çok iyi biliyor kendini sürece bırak çok az kaldı hepsi gecceek bunları hatırlat kendine bende iyim çok şükür sana söylediklerimin hepsini yapıyorum şimdilik bu şekilde

etiklik durumunu eczacının düşünmesi lazım gibi geldi bana.. kendisi yanlış krem verdiği için değiştirmek sorun olmaz demiş, ne güzel, sana verdiği kremi zaten başkasına satmaması lazım son kullanma tarihi geçeceği için. O yüzden sen onu düşünme bence, yapışkanı çıksa da çıkmasa da o ürün artık satılmamalı

Canım eczacı sorun olmaz dediğine göre takılma derim belki oda farketti sonradan ama bu kadar yakın zmaanli bir krem vermesi ve anladığım kadarı ile yanlis krem vermesi zaten hiç etik değil bende normalde böyle şeylere çok dikkat ederim ama şuan konu sağlık olunca daha dikkatli olmak lazım diye düşünüyorum

Yaa kim uzuyo senin kv kisisi mi…
Bu sefer oğlu dhdjdjdjd birden ne kadar hassaslaştığımı farkedemedi herhalde, annesi geldi diye de şımardı biraz dayak yiyecek haberi yok.. neyse hemen gelip gönlümü alıyor da keşke önden düşünse bi kırar mıyım diye.. sende durumlar nasıll

Kızlar ben dün geceye kadar hiç kramp problemi yaşamamistim gece o kadar fena bir kramp girdi ki dayanamadım yeri de hala ağrıyor normalde kramp geçince ağrısı geçmez mi sizde nasıl oluyor krem sürüp masaj yapayım dimi biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…