- 15 Kasım 2023
- 1.782
- 2.501
- 53
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #18.541
Ovvv en kötüsü, benim de boynuma olmuştu ama uykuda girmesi çok kötüAayy çok fena kaldı hemde sorma uykumun içinde girince napcami şaşırdım bide tam dönüyordum sanırım artık dönmek zor olduğu için sanırım bacak kaslarıni daha çok kullanıyoruz o anda oldu canım çekildi resmen hiç hareket edemedim diz kapak alti tam arka baldır kasım canım hala da ağrıyor sbaah yürüyüşte iyiydi şimdi biraz oturdum kalktım gerçekten annenin dediği gibi topalliyorum
Evet işte hepsi çok zor geriye başka seçenek kalmıyor nasıl geçecek günlerYa bende bazen söyleniyorum snra pişman olıyorum. Diyorum az kaldı azdaha dişini sık. Ama yürümek oturmak uyumak artık aşırı zor ve ağrılı
Benimki de 38+1’de haftaya görüşürüz diyerek gönderdiOoo bize daha var o zaman aile hemimimiz bana 39 40 ı görürsün sen dedi
Ben de ayni durumdayimHadi yaa geçmiş olsun, teyzesi mi geldi yoksa annen mi?? Aynı ben de senin gibiyimçok yoruldum gün geçtikçe daha da zorlaşıyor, hareketlendiğinde hem kaburgalarıma hem en aşağılara baskı yapıyor önde sertleştip toplanıyor, karnım çok büyümedi benim galiba yer dar geliyor 40ın üstüne bi 10 gün daha geçme ihtimali var valla naparız bilmiyorum
Hahahah 3 gün zaten hastanede geçecek onu saymaa, biraz da siz idare edersiniz, bence de gelebilir hiç beklemesinnBen de ayni durumdayimannem gelecek ama ayin 4unde basliyor vizesi bakalim bizimki annemi bekleyecek mi beklemese de olur diyorum su an
Ben magnezyum hiç kullanmadim beslenme ile hallediyorum o işleri değerlerde de bir sıkıntı düşüklük yok cok şükür o yüzden takviye almıyorum gebeliğimin başından beri magnezyumlu mineralli soda ve kabak çekirdeği muz yiyorum canım ilk defa bugün gece oldu galiba 9. Ay yükleniyor banaCanım Magnezyum içemiyoruz artık ama bi engelin yoksa kabak çekirdeği soda bide yumurta kas kramp ağrılarıma iyi gelir tüketmeye çalış ağrılarını hafifletir.
Yok jou yalnız değilsin kuzu bende kimseyle takiplesmiyorum ki cidden ne ara oldu ya o işlerVay beeee hic ruhumuz duymaazzzz ne ara takiplestiniz hepinizz püüüben kimi..burda
Bize takıl hayatini yasa boşver kv yiEvet ya o kafaya geri dönmem gerekbaşka başka şeylere takılınca bebeğimden uzaklaşıyorum bir gelse de tüm dünya dursa çok şükür gerçekten öyle ahahah aynen burası kadar anlaşılabileceğim başka bir yer düşünemiyorum
Ahahahahahahaha aman istediğini desin. Haftasonu puanını çok arttırmıştı, biterayak hamile prensesliğini yaşamaya başlıyorum galiba dedim, bir şey yaptırmadı, sen yorulma ben gidince zaten çok yorulcaksın falan dedi böyle hoşuma gitti. Bugün eşim işte, az önce süpürge yaptımHeeeee kv nin gözü heleee der şimdi içerde büyütülürmü aaaa
Maşallah kuzu bizim oğlanlar tombik tombik geliyor galiba herşeyin Yolunda olmasına sevindim çok şükürKızlarrr doktordan geldin sabah 9dan beri hastanedeyim perişan oldum yaaa
35+4 haftalık 2731kilo 48 cm boyu
Nst ve kan tahlillerim herşey normal çiktı
Anesteziyle görüştük 13 haziran 6.30 sabah yarış 8.30da da ameliyata giricem spinale allah sonumuzu hayretsin sağlıcakla alalım kucağımıza inşaallahh
Hahahahah aynen öyleeeBize takıl hayatini yasa boşver kv yikendine ve bebişine bak anılar biriktir bol bol bu günleri özlicez
Ayyyy jouuu senin için de gün saymaya başladık kızzKızlarrr doktordan geldin sabah 9dan beri hastanedeyim perişan oldum yaaa
35+4 haftalık 2731kilo 48 cm boyu
Nst ve kan tahlillerim herşey normal çiktı
Anesteziyle görüştük 13 haziran 6.30 sabah yarış 8.30da da ameliyata giricem spinale allah sonumuzu hayretsin sağlıcakla alalım kucağımıza inşaallahh
Sağol canım hallederim ilaçsız yaşam benlik zaten sıkıntı yok tekrarı olmasın yeterOvvv en kötüsü, benim de boynuma olmuştu ama uykuda girmesi çok kötübol bol masajla kası gevşeteceksin mecbur, ilaç da yok geçmiş olsunn canım
Benim bebişimin hala isminin olmaması kaç puan peki oğluma isim bulamadık ya bı içimize sinmediHahahahah aynen öyleeeay evet ya öyle yapıcam gerçekten, bebişim de bebişimmm
Yaa bende merak ediyorum siziYok jou yalnız değilsin kuzu bende kimseyle takiplesmiyorum ki cidden ne ara oldu ya o işler
En az 3 gün kramp yer acıyor MevsimmmKızlar ben dün geceye kadar hiç kramp problemi yaşamamistim gece o kadar fena bir kramp girdi ki dayanamadım yeri de hala ağrıyor normalde kramp geçince ağrısı geçmez mi sizde nasıl oluyor krem sürüp masaj yapayım dimi biraz
Yaaa ciddi mi üzdü bu durum beniEn az 3 gün kramp yer acıyor Mevsimmm
o durumu bende çook yaşadım. Uykumda dönerken pat diye bir giriyor inleye inleye düşün bağırıyorum aaa aaa diye eşim uyanıyor dur sakin ol sakin ol diye insan ağlama derecesine geliyor ve cidden girdiği yer 3 gün acıyor yaYaaa ciddi mi üzdü bu durum beni
Bende 34+6 ben senden bir hafta öndeydim şimdi sen geçmişsinBe. 35+4 şuan
Yani sezeryan olacağın için zaten otamayik tahmimi bir doğum tarihi söylüyorlar ki . Benım doktorum bir ay önce söyledi bana benım sormam üzerine. Son kesin tarihi iki hafta kala kendin seçip söylersin bana dedi. Bende perşenbe gideceğim kontole . Belki bir hafta snra birdaha çağırır sonrası doğum zatenAy boyle diyince heyecandandim simdi benim 2.sezeryanim olacak verirmi gün diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?