2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Jouuu benımde perşenbe günü belli olavak. Bendee 12 haziranı isteyeceğim tarih olarak.
Benım bebiş minnak ya hala 2300 benım ısrarda sürekli kan çıktığı için bebeiş büyüyemiyor çok. Halkımızda hayırlısı bakalım benım tüm değerler düşüyor kan magnezyum baya bu ay dha da düşmüş başka takvşye vericek bana düşerse öyle yaparım demişti

Başka birsey verecek o halde kuzumm sağlik olsun inşaallahhh

Kızlarr benim de kesin sezaryen olacaksa yani dönmezse haftaya gün seçeceğiz. Şu an 35+2'yiz. Ben aslında 06.06 olsun istiyorum madem planlı olacaksa diye ama doktor erken diyebilir sanki. Bi hafta sonrasından seç derse ben de 12 haziranı seçeceğim

Maşallah kuzu bizim oğlanlar tombik tombik geliyor galiba herşeyin Yolunda olmasına sevindim çok şükür aayyy günü belli oldu mu çok heyecanlı
Hemde kesinleşti vallahiii dedim dra sabah alin beni kizımda çok bekledim saati dedim neseki hemen erkene aldı beniii

Hahahahahaha dogruuuu kızzzz kaynanalar böyleee oğlunun gözune girmek için bunlarr banada aynısını yapıyo kocamin yaninda pek bi bakıyo bana şaşırırsınnnn

Doğrudur yaa Öyle cidden bende biran inledim yani hiç beklemiyordum bide hiç yaşamamıştım inşallah bir daha olmaz

Ay acemi ben de senin gibiyim. Hamileliğin en başından beri karnın büyümedi deyip duruyorlardı. Gerçekten rahim boyutum çok büyük değilmiş ve kaburgalarım göğüs kafesim, yanlarım vurdukça bebiş acıyor. Gün içinde yoruluyorum geceleri uyuyorum ama eşim diyor bazen sağa sola dönerken çok acı çekiyorsun, uyurken bile mıkırdanıyorsun diye. Allah yardımcımız olsun inşallah

Mevsimlisan sen acemiye sordun ben de sana sorayım. Sen nasılsın canım nasıl gidiyor
Aayyy lilyumcum teşekkür ederim yuvarlanıp gidiyorum tabiri gerçek oldu iyim çok şükür bende bu ara mide yanmam arttı biraz bide bu kramp oldu bugün onun dışında şekerimi kontrol altında tuttuğum için mutluyum bol yürüyüşlu tempolu yemek yemeli geçiyor günlerim bide son rahat gezmelerim diye sürekli gezip birşeyler yapıyoruz sen nasılsın peki iyimisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…