2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Canım hazırla. 36+4 üm, bu zamana kadar halletmedim hatta alışverişimi bile yapmamıştım. Cumartesi geceden itibaren inanılmaz çatı ağrım var, mecburiyetten 2 gündür dolaşıyorum alışveriş yapıyorum ama ağrıdan ağlayarak. Asla erteleme çok pişmanım

Benim de doğum şeklim belli değil hala üzülme canım
Benim kızın kafa aşağıda ama sağolsun kordon boynunda bir tur 3 haftadır çıkarmamış çıkarmazsa sezeryan yolu gözükür bana
Bizde 34+3 te gittik 2.500 kg 49 cmdi benim kızın boyu uzun içimde bile bir ittiriyor ayağı çıkacak gibiii

Oyy kıyamam ben ona sağlıkla kavuşun da normalmiş sezeryanmiş önemli değil hiç bence ya benim de oğlumun kafa aşağıda ama bilmiyorum nasıl olacak en son 32 haftada gittim kontrole yarın tam 35 oluyoruz daha kontrolüme 1 hafta var bakalım artık belki haftaya netleşir

Benimde yarın tam 35 oluyor
Bizimde kontrolümüz cumartesi corasprini kesicekmiş doktorum birde masajlar var sana onları öğreticem dedi.

Gözünaydınnnn canımmm çok geçmiş olsunn sarılık çoğu kişinin yaşadığı şey artık dikkat et kendine güle güle büyüt bebişini

Sevgili anneler bebeğim o kadar çok hareket ediyor ki anlam veremiyorum özellikle sola yatınca asla durmuyor. Normalde hareket iyidir de bu kadarı fazla mı aceba diyorum

Sevgili anneler bebeğim o kadar çok hareket ediyor ki anlam veremiyorum özellikle sola yatınca asla durmuyor. Normalde hareket iyidir de bu kadarı fazla mı aceba diyorum
Artık yeri daraldı canım ve kilo aldıkça hareketlerini daha güçlü hissetmeye başladık bende dün akşam o kadar çok hareket ettiği karnımın acısından aglıyacaktım normal bunlar :)

Oyyy yasemincim lütfen kendini bırakma olur mu bu süreçte evet çok zor eminim ama kendine hep geçecek bu bir süreç diye hatırlat sarılık olması normal zaten biliyorsun hepimiz bir gün lohusa olcaz Rabbim işini zamanını kolaylaştırsin Sena kuzuma da sana da sağlıklı sıhhatli geçsin gitsin bu süreç

Evet yoksun ne zamandır neler yapıyorsun ne kadar oldunuz canım hayırla gelsin bebişin az kalmış
Canım kasıgıma pıhtı attı dvt geçirdim biraz moralim bozuktu hiç gelemedim buralara o yüzden ama artık yapacak bişey yok iğneyede varis çorabına da alıştım 35+1 olduk mecburi sezeryan olcaz durumdan dolayı gün saymaya başladım senn nasıl bebiş

Hahaha bazen bende gittiğim yerlerde aynı şeyi düşünüyorum bu hafta sonu şehirden uzaklaştık biraz işte yolda baya kötüydü sallana sallana mahfoldum arkadaş diyorki eşine ya yavaş sür kız doğuracak dağın başında hastanede yok diyor ya sus korkutma diyorum komediydi sağol canım ya valla bende çok mutlu oluyorum insülinsiz devam ettiğim için çok şükür ahhh bu duygusallık zaten hormonlar bizi mahvetti ben bu ara hatta bayadir çok şükür olumsuz ruh haline girmedim hiç bu şeker beni üzdü ve cidden çok çok şükrettim o yüzden sanırım hiç olumsuzluklara takilmadim.bende en çok gece nasıl uyksuuz kalcam diye düşünüyorum yaaaa bu çok zor benim için yaaaa çok güldüm lilyum cidden bende sürekli dondurma istiyorum yaa valla lohusaligi hiç düşünemiyorum umarım en az hasarla atlatırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…