2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Gecmis olsun canım, olumsuz düşüncelerle başkalarının dedikleriyle kendini üzme, geçecek tabiki, ne geçmedi ki
Çok kötü allah yardımcın olsun
Kızlar teşekkür ederim . Bu mesajlarınızı görmek bile çok iyi hissettirdi

37+5 im bakalım bekliyoruz iyice karnım büyüdü taşımakta zorlanıyorumm belim ağrıyo yatarken bile yatakta dönmekte güçlük çekiyorumm sen kaç haftalıksın
Ben 35+5 im ama senın bana göre bişeyin kalmamış. Normal mı sezeryammı benım bellı sezeryam tarihim 17 gün kaldı nasipse

Allah kokaylık versin canım baya badireli geçmiş senın ilk gğnlerin. Rabbim karşımıza anlayışlı insanlar çıkartsın ne diyeyim . Bazen büyükler insana destek deil köstek olıyor. Eşllerde saolsun onlar tecrubelı diye bzşe deil onlara kulak asıyor. Ama bu gğnler de geçecek . Bebişin şuan nasıl sarılık durumu flan düşmeye başladı inşallah

Aahh wasntcim üzüldüm kız ben niye böyle oldu ki canım hepsi geçecek sen kendine ve bebeğine bak kimseye takılma seni mutlu edecekse kimseyle de konuşma boşver ikinizin şuan birbirine ihtiyacınız var bu bir süreç hepimiz de geccez aynı yollardan geçiyoruz da artık yavaştan

Günaydın güzel anneler dün akşam sancı olayı nedir küçük bir şekilde yaşadım karnım ve belimden tam tur dairesel iki kere böyle bir ağrı ile geçti ama güzel ağrıdi yani sanırım sancı böyle birşey

Aynıyız bişey kalmadı azdaha dişimizi sıkacağız benım 17 günm kaşdı senın galıba normal doğum
Evet canım normal doğum olucak inşallah
Ben 35+5 im ama senın bana göre bişeyin kalmamış. Normal mı sezeryammı benım bellı sezeryam tarihim 17 gün kaldı nasipse
Uygulamada son 16 gün gösteriyo benim normal oldugu icin ne zaman gelir bilemem

Selamlarrr. 37+3 teyim ve dün duşa girmeden önce adet ağrısı gibi bişey saplandı alt karnıma duştan sonra da nişanım geldi ama balgam gibi değil bir yerimi kesmişimde öyle kan gelmiş gibi. Neyse sancım yok diye bekledim bişey yapmadımda gece doktoru aradım gel bakalım dedi. Gittim alttan plastikle ördek ağzı gibi bişey sokup açtı içeride kan var dedi temizledi. Sonra Nst ye bağladı ordada sancım çıktı. Yalancı sancılarla gerçek sancılar arasındasın yarın ya da öbür gün doğurursun dedi eve gönderdi. Saçmasapan kasılmalarım ve ağrılarım var anlayamıyorum. İlk doğumumda sadece sancıyla gitmiştim böyle bişey yaşamamıştım. Sizin nişan geldikten kaç gün sonra doğumunuz gerçekleşti hatırlıyor musunuz?

Kurban olduğummm canımmm 2 anne evde oldumu hep bi durum karişıyorr bende yaşadım bu durumu seni çok iyi anlıyorumm ben kocamda bebek bu uyur bilmiyoki sarılık nedirr annem desen acıkınca uyanırr ister biyandan demesi beni aşırı yordular sonuç noldu 12 değerde sarılık oldu annem gelmis olur o bebek demesiyle bitti zaten kaynanam karışmaz susar o yemek yapma işindeydi mutfak falan kahvaltı falan
Ikisi birarada oldumu olmuyo biz onu anladık eşimle annem tek gelcek 1 hafta kalıp döncek kayınvalidem gelcek böyle atlatıcaz
İlık duş aldır rahatlar bebek kuzum sende yemene içmene dikkat edersin gazlı olan seyleri yemezsin atlatıcaksın bunu biticek merak etme kuzum ben nasıl atlattıysam sen hayli hayli atlatıcaksın aksine ben annemden yana endişeliyim gene konuşcak gene birsey dicek bazen çok kırılıyorum.anneme napıcaz nasıl edicez diyo sanki kendi hiç cocuk bakmamış gibi değişik konuşmaları var hiç hevesi kalmamış gibi kayınvalidemden yana pek rahat olamıyorum benimde kafam 1milyon

Annemle kocam bile araları limoni oldu çok zor dönem atlattım bende böyle ama sonra düzeliyo merak etme ama keşke yaşanmasa diyorum

İşte onun 10 katını dusun sanci o kadar da güzel bişey degil ama sonu güzel olacagi için guzel dusunuyoruz

Benim gece boyunca sancım oldu hastaneye gitim 2 cm açıklık var denildi eve gonderdiler sabah 9 gibiydi eve zgeldik yürüyüş falan derken öğle 12 de nişan geldi tekrar gittik hastaneye suni sanci verildi akşam 7 de dogum yaptım

Ahh kızlarrrr sol ayağım şistii ve ağrısı var üstüne basamıyorum benim gibi yaşayan varmı

Ayy bende sancıların şiddetlenmesini bekliyorum ama aynı seviyede takılıyor vallahi. Yarın randevum var zaten bakalım ne diyecek hayırlısı

Ahh kızlarrrr sol ayağım şistii ve ağrısı var üstüne basamıyorum benim gibi yaşayan varmı
Benimde olmuştu bacağım kitlenmişti. Doktor çocuk sol tarafa sırtını dayamış ağırlık orda olduğu için sol bacağında daha fazla ağırlık hissetmen normal demişti tüm yük oraya bindiği için.

Reactions: Jou
Biz iyiyiz kuzum hala bekliyoruz, ama sana yaşatılanlara çok üzüldüm. Tabi ki geçecek hepsi, sabret. Bebişine odaklan, kimseyi duyma her zaman yaz bize yalnız hissetme her şey ennnnn kısa sürede çok güzel olacak içini ferah tut canımmmm

Aaaa ondanmıymış hiç duymamıştım evett kafası sol tarafta benim tospak oğlan ondan demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…