2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Gerçeğim bunu demesen iyiydi ya eminim güzel birşey değil ama yapacak birşey yok sonu güzel olcak diye katlancaz illaki geçecek o ağırlar da
Valla hatirlamiyorsun bile bir kaç saat sonra bebeğin kucaginda olacak ona bakınca herşey unutulacak yoksa biz kadınlar nasıl çocuk yaparız unutmasak

Aayy Allah korkusun bence de ya insanın evi gibisi yok evinde iyiysen sıkıntı yok isteyen gelsin bende aynı şeyi düşünüyorum valla

Reactions: Jou
Valla hatirlamiyorsun bile bir kaç saat sonra bebeğin kucaginda olacak ona bakınca herşey unutulacak yoksa biz kadınlar nasıl çocuk yaparız unutmasak
Doğrudur ya bende buna inanıyorum Cidden öyle normalde beyin herşeyi kodlar ya özellikle olumsuzlukları ama Rabbim kadınlara o sancı ağrı zor zamanları unutturuyormus yoksa ikinci üçüncü hayal olurdu

Hastanede giymek için nasıl terlik aldınız? Crocs denedim çok da beğendim ama numaraları ayağıma uymadı. Şunlar olur mu acaba sonra evde veya sahilde de giyilir Terlik

Hastanede giymek için nasıl terlik aldınız? Crocs denedim çok da beğendim ama numaraları ayağıma uymadı. Şunlar olur mu acaba sonra evde veya sahilde de giyilir Terlik
Olur canım çokta rahat bi terliğe benziyor ben almadım terlik hastaneden zaten veriyolar ama olmadı evden getiririm

Olur canım çokta rahat bi terliğe benziyor ben almadım terlik hastaneden zaten veriyolar ama olmadı evden getiririm
Hastaneden verilenler otellerde olanlar gibi ince olmuyormu. Ben hiç rahat edemiyorum onla. Ben de yanıma evd eolan normaş bir terlik aşdım. Süsşü şphusa terlikleriyle uğraşamam

Ben doğum yapacağım hastanede daha önce ameliyat da olmuştum incecik bi terlik veriyolar ya mutlaka götürmem lazım yani. Bu benim de aklıma yattı ama eşim tuvalet terliği gibi diyor

Reactions: Jou
Çok geçmiş olsun, onların mama vermesi ,seninde biraz dinlenmek lazımdı. Haklısın, ama takma ,düzene girer inşallah. Uykusuzluktan sütün çekilmesine sebep oluyor. Evdekilerle konuş, uyu biraz. Onlar 2 saatte bir beslesinler.
40 çıkana kadar oturur düzen inşallah

Canım bende Arizona modeli var mantarı bir yıl olmadan soyuldu döküldü
hadi ya. Bende parmak arası modellerinden biri var bu 4.yaz olacak bir sıkıntı olmadı ama plastik olana bu para verilir mi o soru işareti biraz. Crocs istiyordum normalde 36 giyiyorum. 36/37 küçük geldi .37/38 büyük geldi

Ama dopum sonrası ayaklarda ödem olanılıyor. Bazısı hatta 2-3 numara birden şişiyor bende evdeki en büyük terliği koydum ne olur ne olmaz dıye.

Hastaneden verilenler otellerde olanlar gibi ince olmuyormu. Ben hiç rahat edemiyorum onla. Ben de yanıma evd eolan normaş bir terlik aşdım. Süsşü şphusa terlikleriyle uğraşamam
Aynennn iştee bi nebze dedim amaa gene de taşlara basıyoruz doğru bende getireyim peşime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…