- 10 Ocak 2021
- 1.226
- 961
- 73
- 34
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #19.181
Valla hatirlamiyorsun bile bir kaç saat sonra bebeğin kucaginda olacak ona bakınca herşey unutulacak yoksa biz kadınlar nasıl çocuk yaparız unutmasakGerçeğim bunu demesen iyiydi yaeminim güzel birşey değil ama yapacak birşey yok sonu güzel olcak diye katlancaz illaki geçecek o ağırlar da
Ayy lohusa benim kabusumBi doğuraydık bide lohusayı atlasak bizden iyisi yohh
40de geçmesi bide pahabiçilmezAyy lohusa benim kabusumen çok kafama taktigim lohusa dönemi
Aayy Allah korkusun bence de ya insanın evi gibisi yok evinde iyiysen sıkıntı yok isteyen gelsin bende aynı şeyi düşünüyorum vallaEvett kuzumm oglumda gellcek şimdi hepten zoe benim için annemlere bile uğraşamıyorum kimseye gitmiyo hep karıştırma peşinde almira yapma almira etme ordan çık balkona çıkma kapıları kaapt kitle allahimm geliyolar bana evimde rahatım ben gitmiyorum biyere daha gelen gelsin kapım açık
Annemin evi enust kat balkonda ödüm kopuyo ee açmasan ev sıcak oluyo
Doğrudur ya bende buna inanıyorumValla hatirlamiyorsun bile bir kaç saat sonra bebeğin kucaginda olacak ona bakınca herşey unutulacak yoksa biz kadınlar nasıl çocuk yaparız unutmasak
Evett öyle uzağız herkesten kuzum ben çerkezköy ailemiz cevremiz istanbulda gurbet gibi yaşıyoruzAayy Allah korkusun bence de ya insanın evi gibisi yok evinde iyiysen sıkıntı yok isteyen gelsin bende aynı şeyi düşünüyorum valla
Olur canım çokta rahat bi terliğe benziyorHastanede giymek için nasıl terlik aldınız? Crocs denedim çok da beğendim ama numaraları ayağıma uymadı. Şunlar olur mu acaba sonra evde veya sahilde de giyilirTerlik
Hastaneden verilenler otellerde olanlar gibi ince olmuyormu. Ben hiç rahat edemiyorum onla. Ben de yanıma evd eolan normaş bir terlik aşdım. Süsşü şphusa terlikleriyle uğraşamamOlur canım çokta rahat bi terliğe benziyorben almadım terlik hastaneden zaten veriyolar ama olmadı evden getiririm
Ben doğum yapacağım hastanede daha önce ameliyat da olmuştum incecik bi terlik veriyolar yaOlur canım çokta rahat bi terliğe benziyorben almadım terlik hastaneden zaten veriyolar ama olmadı evden getiririm
Canım bende Arizona modeli var mantarı bir yıl olmadan soyuldu döküldüHastanede giymek için nasıl terlik aldınız? Crocs denedim çok da beğendim ama numaraları ayağıma uymadı. Şunlar olur mu acaba sonra evde veya sahilde de giyilirTerlik
Çok geçmiş olsun, onların mama vermesi ,seninde biraz dinlenmek lazımdı. Haklısın, ama takma ,düzene girer inşallah. Uykusuzluktan sütün çekilmesine sebep oluyor. Evdekilerle konuş, uyu biraz. Onlar 2 saatte bir beslesinler.Günaydın kızlar, doğumdan sonraki 6. günüm bugün. 180 derece herşey değişti olumlu olumsuz. Ne değişik bi süreçmiş böyle.
Kayınvalide ve eş ile küsüldü. Ağrılarımdan dolayı uyanmadan sadece bir gece uyanamadığım için bakamayacaksan doğurmayacaktın denildi. Evde eş ve 2 anne varken bir gece idare edilememek. Mastit olundu. Bebiş sarılık oldu . Doğumdan sonraki 3. gün çocuk uyanmıyor diye hastaneye kendim araba kullanıp sezaryen ağrısı ve davul bacaklarla ben götürdüm. Kayınvalideme ve eşime kalsa bebek bu uyur diyordu. Gittik ki değer 15. Sınırda. Böylelikle lohusalık yaşanamadı Ağlama krizleri neticesinde sütüm çekildi sanırım, şimdi ona uğraşıyorum ama bebiş çok tatlı onun yüzüne bakınca kalbim eriyor . Geçer di mi bu günler??
hadi ya. Bende parmak arası modellerinden biri var bu 4.yaz olacak bir sıkıntı olmadı ama plastik olana bu para verilir mi o soru işareti biraz. Crocs istiyordum normalde 36 giyiyorum. 36/37 küçük geldi .37/38 büyük geldiCanım bende Arizona modeli var mantarı bir yıl olmadan soyuldu döküldü
Ama dopum sonrası ayaklarda ödem olanılıyor. Bazısı hatta 2-3 numara birden şişiyor bende evdeki en büyük terliği koydum ne olur ne olmaz dıye.hadi ya. Bende parmak arası modellerinden biri var bu 4.yaz olacak bir sıkıntı olmadı ama plastik olana bu para verilir mi o soru işareti biraz. Crocs istiyordum normalde 36 giyiyorum. 36/37 küçük geldi .37/38 büyük geldi
Evet dogru incecik basıyoruz yereBen doğum yapacağım hastanede daha önce ameliyat da olmuştum incecik bi terlik veriyolar yamutlaka götürmem lazım yani. Bu benim de aklıma yattı ama eşim tuvalet terliği gibi diyor
Aynennn iştee bi nebze dedim amaa gene de taşlara basıyoruz doğru bende getireyim peşimeHastaneden verilenler otellerde olanlar gibi ince olmuyormu. Ben hiç rahat edemiyorum onla. Ben de yanıma evd eolan normaş bir terlik aşdım. Süsşü şphusa terlikleriyle uğraşamam
Of kıyamam yaAğlıycam yaa kaburgalarım cok acıyoooo
Oyy masallahh cok guzel isimKizlar ben doğum yaptım 36 haftalık doğdu prensesim kilolu olduğu için çok bekleyemedi çok şükür kuveze almadılar evimize geldik adına mercan ela koycaz nasıl sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?