2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Selam kızlar akşam üzeri deprem oldu hissettik, 6 subat gecesi de yasamıstık depremi, unuttum sanıyordum aynı korku tekrarladı dısardaydık sonra bi arkadaşlarımız davet etti sagolsun kafam dağıldı, eşim ben kadar değil de ben bilmiyorum cok korktum simdi daha iyiyim allahım bi daha yaşatmasın, bi an önce görev sürem dolsa memleketime dönsem, tabiki musibetin bizi nerde bulacağı belli olmaz ama bi kere aynı yerde yaşadım mı o süreci malesef travması kötü oluyor… neyseki suan daha iyiyim 🙏🏻
Cok cok gecmis olsun Allahim bi daha yasatmasin🥺 dun gece ruyamda ben de annemin evinde deprem hazirligi yapiyordum sanki saatini biliyormusuz gibi bekliyorduk dusuncesi bile cok korkunc… Allah korusun ulkemizi..

Arkadaslar bir şey sormal istiyorum. Nar yiyormusunuz. Bi kaç kulaktan duyma şey duydumda bilmiyorum ne kadar sığru kanı sulandırdığı için düşük tehlıkesıne sbeeb olabılır dıyen var. Birde karında sancı oluşurmuş başına gelen varmı yada bilgisi olan
Merhaba canım ben de bir kaç kulaktan duydum ve doktoruma sordum. Oda abartmadikca sorun yok yiyebilirsin dedi

Kızlar benimki öyle bi poz verdi ki 🙈🙈🙈🧿 13+1 bugün fetal dna için kan verdim 1 haftaya sonuç çıkar dedi doktorum cinsiyet için bi şey demedi ama bana şu ultrason resmini yorumlar mısınız 🙈😂😂

8221E2B9-4470-4AC3-8DF6-9F163C5626C6.webp

Kızlar benimki öyle bi poz verdi ki 🙈🙈🙈🧿 13+1 bugün fetal dna için kan verdim 1 haftaya sonuç çıkar dedi doktorum cinsiyet için bi şey demedi ama bana şu ultrason resmini yorumlar mısınız 🙈😂😂

Eki Görüntüle 3340721
Allah analı babalı büyütsün Rabbime sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bebeğin erkek. Cnm

Back
X