2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
@Liyalim kese kalp atışı kaçıncı haftada duydun bir de yaşın kaçtı canım listede seninle ilgili bu bilgiler eksik şimdi baktım da:KK39:
Rica etsem tahminde bulundururmusunuz. Kızımda sağ tarafimdaydi bu bebeğim sol tarafimda hep orda duruyo. Birde kızımın özel bölgesi uzun üç tane çizgi vardı. Bu bebeğimde böyle bir çizgi goremiyorum

erkek buuu işte pipi ordaa :))) maşallahhh
Hahaha yaaa siz söylemeden kız olduğuna emin gibiydim sürekli instagramdan doktorların cinsiyet belirleme videolarını izliyordum ultrason boyunca çıkıntı var mı diye baktım göremedim bi de transvajinal baktı görüntü çok netti tamam dedim kesin kız hatta bu resimdeki çıkıntı bana pipi olmak için çok küçük geldi iyice kafam karıştı şuan bir haftaya belli olcak her ikisine de çook şaşırıcam onu biliyorum 😂😂 sağlıklı olsun da rüyamda hep erkek görmüştüm zaten 🥹💙🧿

Kızlar benimki öyle bi poz verdi ki 🙈🙈🙈🧿 13+1 bugün fetal dna için kan verdim 1 haftaya sonuç çıkar dedi doktorum cinsiyet için bi şey demedi ama bana şu ultrason resmini yorumlar mısınız 🙈😂😂

Eki Görüntüle 3340721
Hahaha gerçekten ilginç bi poz olmuş 😍 ama bence o aradaki testis ve pipi gibi görünüyor. Ben emin oldum erkek 😁😍 bu arada fetal DNA için ne kadar ödediniz acaba? Ve sonuçlar ne zaman çıkarmış? Cinsiyeti de söyleyecekler dimi o zaman?

Hahaha gerçekten ilginç bi poz olmuş 😍 ama bence o aradaki testis ve pipi gibi görünüyor. Ben emin oldum erkek 😁😍 bu arada fetal DNA için ne kadar ödediniz acaba? Ve sonuçlar ne zaman çıkarmış? Cinsiyeti de söyleyecekler dimi o zaman?
😂😂🙈 ayyyy gerçekten mi ya çok heyecanlandım 🙈 ben almanyadayım 50 euro ödedim 19 euro da cinsiyet için istediler o zorunlu değildi ben net olsun diye onu da yaptırmak istiyorum dedim ama gerek yok muymuş ne😂😂 1 haftaya çıkar dedi arayacaklarmış normal kontrolü 4 hafta sonraya verdi inşallah her şey yolundadır tabi cinsiyet hiç önemli değil sağlığı yerinde olsun hepimizin bebişlerinin 🥹

😂😂🙈 ayyyy gerçekten mi ya çok heyecanlandım 🙈 ben almanyadayım 50 euro ödedim 19 euro da cinsiyet için istediler o zorunlu değildi ben net olsun diye onu da yaptırmak istiyorum dedim ama gerek yok muymuş ne😂😂 1 haftaya çıkar dedi arayacaklarmış normal kontrolü 4 hafta sonraya verdi inşallah her şey yolundadır tabi cinsiyet hiç önemli değil sağlığı yerinde olsun hepimizin bebişlerinin 🥹
Tabii ki cinsiyet işin eğlencesi yeter ki sağlıklı olsunlar 🙏 güzel haberlerle gel inşallah 🥰 teşekkür ederim

Tabii ki cinsiyet işin eğlencesi yeter ki sağlıklı olsunlar 🙏 güzel haberlerle gel inşallah 🥰 teşekkür ederim
Ay inşallahh teşekkür ederimm ❤️ annelikle birlikte sabırsızlık da yükleniyor galiba önceden randevu günü bir türlü gelmezdi şimdi cinsiyet öğrenme 😂 eninde sonunda belli olucak ama beklemek zor geliyor bu doğumda öğrenelim diyenler nasıl dayanıyor hayret yaa

Ay inşallahh teşekkür ederimm ❤️ annelikle birlikte sabırsızlık da yükleniyor galiba önceden randevu günü bir türlü gelmezdi şimdi cinsiyet öğrenme 😂 eninde sonunda belli olucak ama beklemek zor geliyor bu doğumda öğrenelim diyenler nasıl dayanıyor hayret yaa
O heralde karakter meselesi. Benim de en kötü huyumdur sabırsızlık. Eşim de sinir oluyor biraz sakin ol sabırlı ol diye 😁 randevuları beklerken 1 gün 1 hafta gibi geçiyor. Ben de şimdi o haftalar nasıl gelecek nasıl beklicem deliriyorum 🙈

Kizlar var mi anlayan dr bisey demedi cok merak ediyorum

Eklentiler

• InCollage_20231118_134950662.webp
    InCollage_20231118_134950662.webp
    55,1 KB · Görüntüleme: 53
Back
X