2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Kızlar selamm :)
11+6 dayım karnınız şişti mi ben anlayamıyorum sabah akşam iğne kullandığım için şişlikte var.
Bize belirti zaten hiç yaşamadım çok şükür ağrım sızımda olmadığı için şuan hala sorguluyorum gerçekten hamile miyim diye :))

Bende ikili testten geldim en geç bir haftaya belli olur sonucu dedi..peki sizin bebisin ense kalınlığına kac dedi doktorunuz acaba
Değeri hatırlamıyorum sadece normal dedi, bu kesin bi test değil zaten kan sonucuna göre de değerlere tekrar bakılacak siz içinizi refah tutun. Bence bebeğin pozisyonu ve cihaza görede değerler değişiyor.

11+6 dayım karnınız şişti mi ben anlayamıyorum sabah akşam iğne kullandığım için şişlikte var.
Bize belirti zaten hiç yaşamadım çok şükür ağrım sızımda olmadığı için şuan hala sorguluyorum gerçekten hamile miyim diye :))
benim çıktı çok şükür :) hoşuma gidiyor bakıp duruyorum :)

1701081970487.webp

kızlar merhaba 6 haftalık iken doktor ikiz galiba dedi ama kesin bir sey söylemedi. bir ay sonra gel dedi. çok merak ediyorum. Siz ne düşünüyorsunuz.

Ne güzel :) benim belli belirsiz şuan ama sen benden öndesin :) Varmı ağrın sızın falan
kasılıyor bazen sol tarafım ya :) değişik bir his oluyor oraya toplanıyor sanki :) öyle ağrım sızım olmuyor çok şükür, ama bir hafta öncesine kadar alt karında ağrılar batmalar oluyordu :)

merhaba, herşey yolunda çok şükür, her hafta kontrole gidip görüyorum miniğimi, doktor sonraki randevuya 2 hafta sonra gelebilirsin dedi ama ben yine her hafta gideceğim. İçimdeki endişeyi ancak böyle kırdım 5 düşükten sonra :KK43: doktorum da ben sana 2 hafta diyorum ama sen yine ne zaman istersen gelebilirsin dedi :) biliyor çünkü yine gideceğimi :) ama inanılmaz büyümüştü en son, ben her cumartesi gidiyorum hareketlenmiş bir de inanamadım :) ne güzel duygular bunlar böyle, bu hafta fetal dna testi için kan vericem şuan fiyat ve firma araştırması yapıyorum yarın 10. haftayı dolduruyoruz
Çok şükür, gözün aydın 🙏 ben yazmışım gibi hissettim 😁 benim de 4 kaybım var ve her gittiğimde doktor "sen çok tedirgin olduğun için ve bu bebiş çok kıymetli olduğu için arayı fazla uzatmıyorum" diyor. Bütün kötü tecrübeleri unutturacak kadar güzel ilerlesin her şey hepimiz için 🙏🥰

Çok şükür, gözün aydın 🙏 ben yazmışım gibi hissettim 😁 benim de 4 kaybım var ve her gittiğimde doktor "sen çok tedirgin olduğun için ve bu bebiş çok kıymetli olduğu için arayı fazla uzatmıyorum" diyor. Bütün kötü tecrübeleri unutturacak kadar güzel ilerlesin her şey hepimiz için 🙏🥰
amin canım umarım herkes için mükemmel geçer bu kıymetli süreçler 🙏

Ben de 11+5'teyim, benim var karnım ama bir kaç gün öncesine kadar sindirim problemlerim vardı, ondan mı yoksa gerçekten hamile karnı mı bilmiyorum :KK70: Maşallah benim belirtilerimin de biri bitti biri başladı ilk zamandan beri, 12. haftaya geldik hala bulantılar, öğürmeler, mide yanmaları ve şişlikleri devammm :anneadayı:

Korkma canım kendine dikkat et, dediklerini uygula içini de ferah tut :KK200: Miniğin hissetmesin gerginlik üzüntü... :emir_bebek:Hayırlısıyla geçer biter inşallah en kısa zamanda.
İnşallah 🙏 hareket ediyordu büyümüştü bi sorun görünmüyordu ama kanama korkuttu.iğne yaptılar ilaç verdiler çalışıyorum da yani nasıl yapacağım bilmiyorum

merhaba, herşey yolunda çok şükür, her hafta kontrole gidip görüyorum miniğimi, doktor sonraki randevuya 2 hafta sonra gelebilirsin dedi ama ben yine her hafta gideceğim. İçimdeki endişeyi ancak böyle kırdım 5 düşükten sonra :( doktorum da ben sana 2 hafta diyorum ama sen yine ne zaman istersen gelebilirsin dedi :) biliyor çünkü yine gideceğimi :) ama inanılmaz büyümüştü en son, ben her cumartesi gidiyorum hareketlenmiş bir de inanamadım :) ne güzel duygular bunlar böyle, bu hafta fetal dna testi için kan vericem şuan fiyat ve firma araştırması yapıyorum yarın 10. haftayı dolduruyoruz
Benim de 5 düşukten sonra oldu hamileligim hala çok tedirgin hissediyorum ben de en ufak belirti kaybolsa acaba bir şey mi oldu diye kendimi yiyp bitiriyorum😢 seni çok iyi anlıyorum canım benim

Back
X