2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Benım nırmalde göbeğim vardı kılo verdiğim için olan göbegim de dirmeye başladı. Haftaya bende 11+5 de doktora gideceğim bakalım belkı bizimde cinsiyetimiz hakkında bir fıkır söyler doktor. Ben dier gebelıklerımdede hep hissetmiştim doğru çıkmıştı bundada erkek hissediyorum❤️🧿 benım gbi hissiyatlı anneler illaki vardırr

Benım nırmalde göbeğim vardı kılo verdiğim için olan göbegim de dirmeye başladı. Haftaya bende 11+5 de doktora gideceğim bakalım belkı bizimde cinsiyetimiz hakkında bir fıkır söyler doktor. Ben dier gebelıklerımdede hep hissetmiştim doğru çıkmıştı bundada erkek hissediyorum❤️🧿 benım gbi hissiyatlı anneler illaki vardırr
Benimde ilk gebeliğim bende nedense kız hissediyorum ama tabi yanıladabilirim. Öncelikle sağlıklı ve hayırlı evlat diliyorum Rabbimden🤲❤️

@morumtirak nasılsın listede seninle ilgili bilgi doldurmamışız :)
E elissaaaa sen nasılsııın :) geç döllenme diye konuşmuşuz en son
@hozemiya sen yurtdışındaydın senin nasıl gidiyor :) listede senin içinde bir şey yazmamışız
@pinarindunyasi kuzum senin kalp atış tarihini yazmamışım :) ahh ben gözden kaçırıyor olabilirim :) duydun mu kalbini miniğinin?
@sefika38 balııım seninde yazmamışım bilgilerini , kalp kese gördün müü :)
@Bebik olsun seninde bilgilerin yok kuzum gördün mü kese kalp ? listemiz boş kalmasın :)
@ayuzlum canıım sen kalp atışını duydun biliyorum ama listede yazmamışız :) kaçıncı haftada duydun
Ayla- Ayla- sen nasılsın canım ? kese kalp gördük müü :)

listedeki diğer arkadaşlarım henüz gitmemiş olabilir diye onları etiketlemedim :) :KK37:
Hiç bakamadim konuya canım benim bebek gelismedi kalp atışı duyamadik kürtaj oldum, nasip olmadı, beni listeden cikarabilirsin. İnşallah hepiniz sağlıkla alırsınız kucağınıza

arkadaşlar geçen perşembe hastaneye gittim dr bebeğimin burun kemiğini göremedi sonra gördüm dedi sonra bitane test söyledi onu yaptır dedi yarın yine gidicem benim dururumumda olan var mı yada duyduğunuz

Şimdi çıktım canım doktordan ayrıntılı ultrason yapıldı. Sıvı alınacak yarın. Ama tehlikesi var dedi düşük bir ihtimal ama yine de sizlere danışmak istiyorum. Bu işlemden sonra düşük yapma ithimali var dedi. Kafam allak bullak. Aranızda var mı kızlar sıvı aldıran.
Ben bir önceki gebeliğimde amniyosentez sıvısı aldırmıştım. Ki bebeğimde gelişme geriliği vardı. Süreç sonrası olumsuz bi süreç yaşamadım. Basit bir işlem kendini hiç korkutma olumsuz birşey olmayacak inşallah. Sonuçlarıda güzel gelirse kafandaki soru işaretleri korkularda geçmiş olucak. Nipt böyle durumlarda kısıtlı cevaplar veriyor. O yüzden bende birçok doktora gitmiştim hepsi de amniyosentez demişti. Ben kendimi işlem sonrası bol bol havuç yiyerek rahatlatmıştım sıvıyı artrırıyor. İşlem içinse; işinde iyi bi doktorsa bebeğe asla zarar vermeden sıvıyı alır. Zaten ultrasonla bakılarak bebekten uzak bir bölgeden işlem yapılıyor hiç korkma lütfen çok kısa bir süreç

Ben bir önceki gebeliğimde amniyosentez sıvısı aldırmıştım. Ki bebeğimde gelişme geriliği vardı. Süreç sonrası olumsuz bi süreç yaşamadım. Basit bir işlem kendini hiç korkutma olumsuz birşey olmayacak inşallah. Sonuçlarıda güzel gelirse kafandaki soru işaretleri korkularda geçmiş olucak. Nipt böyle durumlarda kısıtlı cevaplar veriyor. O yüzden bende birçok doktora gitmiştim hepsi de amniyosentez demişti. Ben kendimi işlem sonrası bol bol havuç yiyerek rahatlatmıştım sıvıyı artrırıyor. İşlem içinse; işinde iyi bi doktorsa bebeğe asla zarar vermeden sıvıyı alır. Zaten ultrasonla bakılarak bebekten uzak bir bölgeden işlem yapılıyor hiç korkma lütfen çok kısa bir süreç
Canım içimi rahatlattın. Allah razı olsun. Yaptırmaya karar verdim. Birçok tanıdığım doktorlarla görüştüm olumsuz bir şey demediler. İnşAllah bir şey olmaz da hayırlısıyla alırız kucağımıza 🤲🏻

Canım içimi rahatlattın. Allah razı olsun. Yaptırmaya karar verdim. Birçok tanıdığım doktorlarla görüştüm olumsuz bir şey demediler. İnşAllah bir şey olmaz da hayırlısıyla alırız kucağımıza 🤲🏻
Ne demek canım bende korkuyla gitmiştim anlıyorum seni inşallah hayırlısıyla kucağımıza almak dileğiyle 🙏🏼 yarın için şimdiden geçmiş olsun diliyorum..

Şimdi çıktım canım doktordan ayrıntılı ultrason yapıldı. Sıvı alınacak yarın. Ama tehlikesi var dedi düşük bir ihtimal ama yine de sizlere danışmak istiyorum. Bu işlemden sonra düşük yapma ithimali var dedi. Kafam allak bullak. Aranızda var mı kızlar sıvı aldıran.
Gecmis olsun benim anlamadığım sey neden fetal dna ile kandan 1 tup kanla bakma ve kesine yakin sonuc alma ihtimaline ragmen halen amniyyosentez yapiyorlar?

merhaba hanımlar fetal dna testi için yaptıranlar ne kadar ücret ödedi acaba

Bugün kontrolüm vardı bir çıkıntı görünüyor erkek gibi dedi ama net değil dedi.cinsiyet partisi yapacaktık suya düştü planımız.10 gn önceki kontrolde 18 haftalıkken söylerim demişti çat diye söyledi 12 de
Şaka gibi her kontrolde ısrarla belirtmek mi gerekiyor acaba? Ben de cinsiyet pastası yaptırmayı istiyordum, çok bilen eşim kız di mi hocam dedi, doktor da evet dedi ben şokk..

Back
X