- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.793
- 88
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #5.021
çok güzel bir isim gamzecanım , tabi güncelliyorum , adıyla yaşasın güzel kızın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzel bir isim gamzecanım , tabi güncelliyorum , adıyla yaşasın güzel kızın
Kızlar selamlar,
Çok merak ediyorum evde temizliği vs nasıl yapıyorsunuz. Eşim benim en büyük destekçim ayrıca kayınvalidemle annemi arada çağırdık sağolsunlar hem çok halsizdim midem bulanıyordu, yemeği temizliği falan onlar da yaptılar. Ama artık ufaktan ayaklanıp kendi işlerimi yapmak istiyorum. Bu hafta annem gidecek, gitmeden birlikte mutfak dolaplarını temizleyelim dedik, iş bittiğinde ben de bitmiştimİstesem dışarıdan birine de yaptırabiliriz ama çok hareketsiz kalmak istemiyorum ve yapabileceğim işleri mümkün olduğunca yapmak istiyorum. Merak ettim sizde durumlar nasıl?
selaaam daha tatlı hamiişş :) kesinlikle göğüslerim büyüdü , bunu gözle anlayabiliyorum kii giydiklerim de kanıtlıyor . kilolar memişte rahat olllSelam tatlı hamişlerr bugün 15 hafta oldum koku hassasiyeti ve mide bulantıları hala devam ediyor ama 8-9-10. haftalara göre çok az çok şükürr
Benim problemim de kilozaten biraz fazla kilolu hamile kaldım. Sabah çıktım 15 haftada 4 kilo almışım
. Vücudumda çok bişi yok gibi hissediyorum ama göğüslerim 80b den 95e fırladı. Memiştir di mi o kilolar öyledirr
benim gibi erkenden bu kadar göğüs büyümesi yaşayan var mıı?
Yaaa öyle mi diyorsunuzzzErkek gördüm sanki ben orada kucucuk bir sey var sanki annesi![]()
Bizdede aynıı durum mevcutt bende çalışıyorum. Ev süpürme işi çamaşır sepetini kaldırıp getirmek felan hep eşimde Allah razı olsun yeri geliyor ben asıyorum eğer halim yoksa bakıyorum eşim asmış oluyor. Katlama yerleştirme ütüleme bende. Dip köşe temizlik yapmayalı bendede baya oldu içim içimi yiyiyor ama iş yapmak yasak işede masa başı çalıştığım için izin verdi doktorum ondan dolayı elime birşey süremiyorum.bende robot var süpürme işini o yapıyor, eşim sağolsun siliyor , yemek ve bulaşık genelde bende, çamaşırları da sepeti eşim taşıyor asıyoruz, katlama ütü bende :) tüm bunları dinlenerek yapıyorum , bu ara çok yaparsam belim ağrımaya başladı , dip köşe temizlik yapmayalı biiii 15 hafta oldu yalnız![]()
Bennn resmen elbiselerim göğüs kısmından patlıcak gibi duruyorSelam tatlı hamişlerr bugün 15 hafta oldum koku hassasiyeti ve mide bulantıları hala devam ediyor ama 8-9-10. haftalara göre çok az çok şükürr
Benim problemim de kilozaten biraz fazla kilolu hamile kaldım. Sabah çıktım 15 haftada 4 kilo almışım
. Vücudumda çok bişi yok gibi hissediyorum ama göğüslerim 80b den 95e fırladı. Memiştir di mi o kilolar öyledirr
benim gibi erkenden bu kadar göğüs büyümesi yaşayan var mıı?
Bu bende de oluyor kuzu sağ ve sol şakaklarimdan ağrıyor gözüme böyle ağridan daha çok aşırı yorgunluk çöküyor gibi oluyor hani uykusuz yorgun gibi bende mentollü bir krem gibi birşey var daha önce buraya atmıştım onu sürüyorum içeriği temiz şakaklarima rahatlıyorum ben gebelikten dolayı olduğunu düşünüyorum arada oluyor bana da vücut olarak herhangi bir problem olmadığı için tansiyona bağlamiyorum bakalım simidilik takipteyimKızlar merhaba bir şey sorucam yaklaşık 10 gündür sol başım ve gözüme vuran bir ağrı var ara ara geliyor zonkluyor bazen tüm gün devam ediyor aile hekimi parol içebilirsin dedi kendiliğinden geçer dedi kadın doğum doktoruma sormadım rahatsız etmek istemedim benim gibi bir durum yaşayan var mıdır hamilelikle mi ilgili acaba yoksa başka bir şey mi biraz korkuyorum![]()
Valla ben hiç bırakmadım o işleri bütün temizlik çamaşır işleri bende her zmaan ki gibi yapıyorum çok şükür çok büyük sıkıntılarım olmadı o yüzden hamileyim yatayım moduna girmedim yani buna izin vermedim ama tabi yavaş yavaş yapıyorum bugün çamaşırla ugrascaksam temizlik yapmıyorum ya da akşama yemeğim varsa ekstra mutfakta olmayacaksam o gün sadece dinlene dinlene temizlik yapıyorum bulaşık yemek faslı eşim çok destek oluyor her zaman olur ama işte anca işten gelince bu hafta sonu da cam dip bucak temizlik yaptık eşimle o sildi camları falan koltuk kanepe yit çek sagolsun onun dışında genel temizlikleri yapıyorum çok şükürKızlar selamlar,
Çok merak ediyorum evde temizliği vs nasıl yapıyorsunuz. Eşim benim en büyük destekçim ayrıca kayınvalidemle annemi arada çağırdık sağolsunlar hem çok halsizdim midem bulanıyordu, yemeği temizliği falan onlar da yaptılar. Ama artık ufaktan ayaklanıp kendi işlerimi yapmak istiyorum. Bu hafta annem gidecek, gitmeden birlikte mutfak dolaplarını temizleyelim dedik, iş bittiğinde ben de bitmiştimİstesem dışarıdan birine de yaptırabiliriz ama çok hareketsiz kalmak istemiyorum ve yapabileceğim işleri mümkün olduğunca yapmak istiyorum. Merak ettim sizde durumlar nasıl?
Nub’a göre kız sankii ama pozisyonunu tam çözemedim çıkıntıdan sonrası bacaklar mı eğer tam yan değilse hafif önünü dönmüşse o çıkıntı erkek çıkıntısı da olabilirkaçıncı hafta tam burda? Aslında kızlar 12-13. Haftada doktor tahmin yapamıyorum dese bile bacak arasından ultrason resmi verebilir misiniz derseniz ordan tahmin etmenin de bir yolu var mesanenin çıkıntıya yakınlığı uzaklığıyla anlaşılıyor ama sadece alttan popo ve bacakları kapsayan resimde
bende omega3 içeren mutivitamin ve dviamini kullanmaya başladım folik asidi kesti 12+0 bugünBu arada multivitamin ve demir takviyesine gectı doktorum sizlerde de demir ilacı kullanımına başlayan varmı ? Pek severek içmiyorum kokusu sinirimi bozuyor
bence çok iyi yapmışsın erken zamanda bir sorun varsa çook yüksek ihtimalle tespit ediliyor ben diğer testlerin yerine sadece bunun yapılmasını daha doğru buluyorum. Amniyosentez için bile riskli deniyor sonuçta karından su alıyorlar bana da riskli geliyor. Sadece kan verip tüm genlerine baktırabiliyoruz bence kesinlikle yapılması gereken bir test iyi yapmışsın ben de yaptırdım sonucu bekliyorumkızlar nipt testi yaptırdım bugün ankarada 12. haftamın ilk günü bugün burada daha önce konuşulmuştu galiba ama bulamadım yaptıranlar memnun mu yoksa ultrasonda zaten bir sıkıntı yoksa nice gereksiz mi oluyor fiyatı 11500 bu arada
Aaaa senle aynıyızzzYaşım 25 son adet tarihi 16 Eylül 4 haftalıkken kese 5 göründü suan 11+5 im
benim ilk haftalarda riskim vardı o zamandan beri yemek dahil herşeyi eşim yapıyor sağolsun ama ufaktan ben de hareketlenmek istiyorum ama buna asla izin vermiyor eşim. Daha önceki kayıplarımızdan dolayı endişeli çünkü ben yaparım sen düşünme bunları diyor allah razı olsunKızlar selamlar,
aynı dönemlerde multıvıtamıne gecıyor doktorlar canım o zamanbende omega3 içeren mutivitamin ve dviamini kullanmaya başladım folik asidi kesti 12+0 bugün
yapma yapma boşver bebişlerimi daha kıymetli ben de yapmıyorumBizdede aynıı durum mevcutt bende çalışıyorum. Ev süpürme işi çamaşır sepetini kaldırıp getirmek felan hep eşimde Allah razı olsun yeri geliyor ben asıyorum eğer halim yoksa bakıyorum eşim asmış oluyor. Katlama yerleştirme ütüleme bende. Dip köşe temizlik yapmayalı bendede baya oldu içim içimi yiyiyor ama iş yapmak yasak işede masa başı çalıştığım için izin verdi doktorum ondan dolayı elime birşey süremiyorum.
saglıkla gelsinbenim ilk haftalarda riskim vardı o zamandan beri yemek dahil herşeyi eşim yapıyor sağolsun ama ufaktan ben de hareketlenmek istiyorum ama buna asla izin vermiyor eşim. Daha önceki kayıplarımızdan dolayı endişeli çünkü ben yaparım sen düşünme bunları diyor allah razı olsun![]()
doktorum ilk 3 ay folik asit kullanmak yeterli dedi bundan sonra kullanmana gerek yok dedi ama zaten verdiği multivitaminde de folik asit varmış içeriğine baktım. tadı da kötü gelmedi banaaynı dönemlerde multıvıtamıne gecıyor doktorlar canım o zaman
aynen bende multıvıtamın ıcerken degıl ama demır hapını ıcerken tıksınıyorum bırazdoktorum ilk 3 ay folik asit kullanmak yeterli dedi bundan sonra kullanmana gerek yok dedi ama zaten verdiği multivitaminde de folik asit varmış içeriğine baktım. tadı da kötü gelmedi bana
demir başlamadı bana ama verdiği vitaminde demir de varmış Orzak markasının Ocean Mummy Omega-3 Multivitamin Multimineral isimli vitaminini kullanıyorum yine aynı markanın d3 ünü kullanıyorumaynen bende multıvıtamın ıcerken degıl ama demır hapını ıcerken tıksınıyorum bıraz