2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
demir başlamadı bana ama verdiği vitaminde demir de varmış Orzak markasının Ocean Mummy Omega-3 Multivitamin Multimineral isimli vitaminini kullanıyorum yine aynı markanın d3 ünü kullanıyorum
Aa ıcınde varsa ne guzel ekstra onu ocmekle ugrasmayacaksın🥰

acemiyogi acemiyogi selam canım doktor konyrolündeki videodan aldım bu görüntüyü bacak arasındaki beyazlığa bak bakalım cinsiyeti tahmin edebilecekmisin, doktorum net belli olmuyor bir tık daha büyümesi lazım dedi bakalım senşn teoriye göre ne çıkacak 🤭
Ay valla ben net göremedim benim söylediğim teoriye göre küçük bir nokta siyahlık gözükmesi lazım o mesane, onun çıkıntıya olan uzaklığına bakmamız lazım şu netlikte olması lazım yani :(( kızlar yine de ben bilirim demiyorum teoriyi anlattım herkes fikrini söylesinn 🙈 (teori instagramda @docdrmfk hesabından)

Eklentiler

• IMG_5866.webp
    IMG_5866.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 53
Ay valla ben net göremedim benim söylediğim teoriye göre küçük bir nokta siyahlık gözükmesi lazım o mesane, onun çıkıntıya olan uzaklığına bakmamız lazım şu netlikte olması lazım yani :KK43:( kızlar yine de ben bilirim demiyorum teoriyi anlattım herkes fikrini söylesinn 🙈 (teori instagramda @docdrmfk hesabından)
hahaha tamam canım hiç önemli değil bu hafta nıft sonucum gelicek zaten öğreneceğiz cinsiyeti 😁

Kizlar hic durup dururken kalp carpintisi yasadiniz mi? Az once basima geldi 1-2 dakika gibiydi sanki ama bana bi omur gibi geldi birden basladi nefesim kesildi 160i gordu nabzim… beynim uyustu resmen cok korktum… arastirdigimda hamilelikte olabiliyormus ama ilk defa duydum basina gelen var mi?

Kizlar hic durup dururken kalp carpintisi yasadiniz mi? Az once basima geldi 1-2 dakika gibiydi sanki ama bana bi omur gibi geldi birden basladi nefesim kesildi 160i gordu nabzim… beynim uyustu resmen cok korktum… arastirdigimda hamilelikte olabiliyormus ama ilk defa duydum basina gelen var mi?
ben böyle bişey yaşamadım canım tansiyonunu da ölçtün mü? geçmiş olsun bu arada daha iyimisin şimdi

Kizlar merhaba bu gün sabahtan beri karnımın faklı yerlerinde iğne batması sizlama gibi bir şey oluyor böyle olan var mı acaba

Canım daha iyi misin biraz hava al istersen vücutta farklı değişiklikler olabiliyor birden bebeğimiz bize biz bebeğimize alışmaya çalışıyoruz ve ara ara tepkiler oluyor bu tarz inşallah önemli birşey değildir kafana takma bununla geçmiş olsun tekrar olursa bı gidersin Dr a ya da sağlık ocağı falan varsa ya da eczane tansiyonunu ölçtur bı ya da evde varsa ara ara ölç 🌸

Canım daha iyi misin biraz hava al istersen vücutta farklı değişiklikler olabiliyor birden bebeğimiz bize biz bebeğimize alışmaya çalışıyoruz ve ara ara tepkiler oluyor bu tarz inşallah önemli birşey değildir kafana takma bununla geçmiş olsun tekrar olursa bı gidersin Dr a ya da sağlık ocağı falan varsa ya da eczane tansiyonunu ölçtur bı ya da evde varsa ara ara ölç 🌸
Sag ol canim iyiyim bi anda geldi gecti🌸

Canım ben yaşadım aynı senin gibi, biraz kendini gözlemle bu süreçte. Benimki kahveden sonra olmuştu, normalde günde bir fincan içebiliyoruz ama ben onu bile içemiyorum tıpkı senin gibi nabzım aşırı yükseliyor yerimden kalkamıyorum çok kötü bi his. Geçmiş olsun çok :KK200:

Bana da hep oluyor okul zamanında kahveyi abartmaktan çarpıntı olayı bende kalıcı oldu bazen kafein almasam da aynısını yaşıyorum bu dönemde :( özellikle kalbimin sesini duyacak kadar sesli attığını farkettiğimde hemen tansiyonumu ölçüyorum nabzım da tansiyonum da normal çıkıyor. Kolda uyuşma bilinç bulanıklığı falan olmadıysa bir sorun yoktur bence strese bağlı olabilir ☹️ sıvı almayı ihmal etme, çok geçmiş olsun 🩵

Back
X