2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Canım ben yaşadım aynı senin gibi, biraz kendini gözlemle bu süreçte. Benimki kahveden sonra olmuştu, normalde günde bir fincan içebiliyoruz ama ben onu bile içemiyorum tıpkı senin gibi nabzım aşırı yükseliyor yerimden kalkamıyorum çok kötü bi his. Geçmiş olsun çok :KK200:
Bende ne cay var ne kahve kuzum🥲 cok sag ol💕

yapma yapma boşver bebişlerimi daha kıymetli ben de yapmıyorum
Çünkü hem progestan fitil hemde iğne kullanıyorum son bir tane kaldı.
Cuma günüde kontrolüm var en son 3 hafta önce gitmiştimm nasıl iyi mi o kadar merak ediyorum ki. Mide yanmam var aşırı şekilde omega kullanıyorum balık yağı İmom ismi midemi aşırı derece bulandırıyor. Sizde durumlar nasıl kaç haftalıksınızz

Kizlar hic durup dururken kalp carpintisi yasadiniz mi? Az once basima geldi 1-2 dakika gibiydi sanki ama bana bi omur gibi geldi birden basladi nefesim kesildi 160i gordu nabzim… beynim uyustu resmen cok korktum… arastirdigimda hamilelikte olabiliyormus ama ilk defa duydum basina gelen var mi?
cumartesi akşamı oldu bana , fenaydı , tansiyon aletini taktım hemen, 115 civarı nabız çıktı, ama tansiyonum normaldi , sonra normale döndü çok şükür

Kizlar hic durup dururken kalp carpintisi yasadiniz mi? Az once basima geldi 1-2 dakika gibiydi sanki ama bana bi omur gibi geldi birden basladi nefesim kesildi 160i gordu nabzim… beynim uyustu resmen cok korktum… arastirdigimda hamilelikte olabiliyormus ama ilk defa duydum basina gelen var mi?
Benim daha önce de oluyordu şimdi de arada oluyor ama dakikada 120 geçerse doktora görünmelisin

Canımm hayırlı olsun çok sevindim :halay:
Darısı benim de başıma yaaa... Nasıl geldi sonuç, direk doktor mu aradı? Mail mi attılar?
sağol canım , ben tanıdık biryere yaptırmıştım oranın müdürü aradı beni doğrudan daha rapor ekrana düşmedi ben sabahtan beri kontrol ediyordum sayfayı. Çok şükür sağlıklı bebeğiniz hiçbir sorun yok bebeğinizin cinsiyeti de erkek dedi 😍🙏

Ay valla ben net göremedim benim söylediğim teoriye göre küçük bir nokta siyahlık gözükmesi lazım o mesane, onun çıkıntıya olan uzaklığına bakmamız lazım şu netlikte olması lazım yani :KK43:( kızlar yine de ben bilirim demiyorum teoriyi anlattım herkes fikrini söylesinn 🙈 (teori instagramda @docdrmfk hesabından)
kıızzzz doğru bildin erkekmiş 😍

Son düzenleme:
Ben ondan çok çektim gerçekten 12-13-14’te. Şimdi de adet ağrısı gibi ağrı dediğimiz olay tavan yaptı çok sıklaştı 15+5teyim
bende 13+2 deyim bugün ve tam kasıklarımın olduğu bölgede minik minik içten sanki derimin içi kaşınıyor gibi oluyor sizden olanınız var mı?

E
Ay valla ben net göremedim benim söylediğim teoriye göre küçük bir nokta siyahlık gözükmesi lazım o mesane, onun çıkıntıya olan uzaklığına bakmamız lazım şu netlikte olması lazım yani :KK43:( kızlar yine de ben bilirim demiyorum teoriyi anlattım herkes fikrini söylesinn 🙈 (teori instagramda @docdrmfk hesabından)
Erkek canım 🥰

Merhaba hiç bir sıkıntım olmamasına rağmen yeşil bir akıntım var kokusuz doktorum geçmediği için fitil verdi çok kullanma yanlısı değilim ama geçmediği için mecburum çünkü erken doğum veya düşük riski olabilirmiş bu durumu yaşayan var mı

Back
X