2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Bugün bizim de doktor kontrolümüz vardı. 11+3 ama en başından beri 1 hafta önde gidiyoruz 12+3 yani. Zıplıyor, vuruyor hareketlerini izlemek muhteşemdi 😍 Fetal dna sonuçlarımız da geldi çok şükür sağlıklı bebeğimiz 🙏🌸 ama cinsiyetini arkadaşım öğrendi çünkü biz çocuklar için cinsiyet partisi yapıcaz yarın. Heyecandan ölüyorum yarına kadar dayanmak bile çok zor 🤭 yarın yazarım cinsiyeti artık mesirmacunu mesirmacunu
çok güzel duygular çooook şükür kuzum :) heyecanla bekliyorum güzel haberini :KK36:

Yok canım, ben ilk defa senden duydum. Ne için gerekiyormuş doktorun söylediyse bizi de bilgilendirir misin 🤗
rahim ağzı uzunluğunu ölçtü son kontrolümde canım , 40-50 mm civarında olması gerekiyormuş , 25 mmden kısa olması durumunda serklaj yada progesteron gerekiyormuş internetten baktığıma göre canım , benim 38 mm çıktı doktorum iyi dedi ama merak ettim başka ölçülen var mı diye :)

Merhaba hanımlar, ikili test sonucum 62:1 çıktı. Tıp fakültesi hastanesinde fetal DNA bakılıyormuş oraya yönlendirdiler. 5 hafta sonra sonuç çıkacakmış maalesef. Ultrason iyiydi fakat kan sonucu kötü çıktı. Etrafınızda böyle olan var mıydı acaba? Bu arada kızımız olacakmış mesirmacunu mesirmacunu ekleyebilirsin 💗
canım ekliyorum listeye :KK200: ikili test sonucu seni korkutmasın ihtimal veriyor sadece, fetal dna sonucu iyi gelir Allah'ın izniyle :)

Benim doktorum femibion 2’yi onerdi canim. Yani biraz pahali ama onu alirsaniz bir suru vitamin bir arada folik asit de icerisinde dedi. Gunde iki tane aliyorsun biri balik yagi gibi digeri normal tablet. Arti b12 magnezyum ve demir hapi(benimki cok dusuk diye). Sen kendin de femibion alabilirsin receteye ihtiyacin yok💕
Aslında niyetim oydu benim de ama araştırınca kötü yorumlar gördüm öko-testi geçememiş falan sonra soğudum. İçeriği hemen hemen aynı elevit 2 aldım fiyat olarak da aynı, reçetesiz yine. Elenatal türkiyedeki adı galiba 😬 bizde elevit, belki o isimle denk gelmişsindir, firma Bayer 🥰

rahim ağzı uzunluğunu ölçtü son kontrolümde canım , 40-50 mm civarında olması gerekiyormuş , 25 mmden kısa olması durumunda serklaj yada progesteron gerekiyormuş internetten baktığıma göre canım , benim 38 mm çıktı doktorum iyi dedi ama merak ettim başka ölçülen var mı diye :)
bende hiç böyle bişey ölçmedi neden ihtiyaç duyuuyor acaba bu ölçüme merak ettim bak şimdi :)

Ayy sorma kalbim ağzımda nasıl geçecek yarına kadar bilmiyorum 🙈😁 arkadaşım alıyor parti malzemelerini. Cinsiyet balonu patlatacak çocuklar. Öyle biraz süsleriz evi falan, sade aile arası bi kutlama işte.. Onlar için dayanıyorum zaten yoksa sabredemezdim ☺️
Çok tatlı bir heyecan ama, çok eğlenceli olacak hayatında kaç kere yaşayabilir ki bunu insan 😍🎉🎉 ben de eşime sürpriz yaptım o kadar güzel bi andı ki, o duygu yoğunluğunu unutamam 🥹🩷

evet canım benim sonucum geldi çok şükür negatif 🙏 cinsiyetimiz de belli oldu oğlum oluyor 😊
Yaaa muhteşem, çok sevindim gözünüz aydın 🥰
Çok tatlı bir heyecan ama, çok eğlenceli olacak hayatında kaç kere yaşayabilir ki bunu insan 😍🎉🎉 ben de eşime sürpriz yaptım o kadar güzel bi andı ki, o duygu yoğunluğunu unutamam 🥹🩷
Aynen öyle hepsi unutulmaz, çok özel anılar... Sağlıkla büyüsün minnoşlarımız 🙏🥰

Aaaa olmaz öyle şey 😭 kaçıncı haftadasınn?? Kaçıncı bebiş, cinsiyet belli mii 😬🫶🏻 ben de sürekli eşime böyle küsüyorum hahahaha hamile miyiz acabaa 🤔🤪🤪
13cü haftadayımm 🤣 2ci bebiş ilk kizım var vinsiyet erkek gibi diyo dr ama belli değeellll

Hormon etti herhalde yaa bugün hersey uzülüyorum kimse bana yazmıyo sormuyo diyorum😅😅

Hormonlardan oyle hissediyosun joucumm yoksa hep burdayız yanındayız 🥰:KK76:
Ooyyyy sen nasılsın hamişle ve 2 bebelerinle nasıl gidiyo
Benim yorgun hargın geceleri busıra çok kalkıyo memeci tayfa azaltmıştık ama daha çok düştü memeye korkuyo sanırım ya vermicem diye iyice psikolojisi bozuldu belli

13cü haftadayımm 🤣 2ci bebiş ilk kizım var vinsiyet erkek gibi diyo dr ama belli değeellll

Hormon etti herhalde yaa bugün hersey uzülüyorum kimse bana yazmıyo sormuyo diyorum😅😅
Yaaa maşallahh ne güzell 😍🧿 sen bakma o hormonlara seni kandırmaya çalışıyorlar 😡🤪🫶🏻 ay ay ay hala memeciyseniz yaş farkı da az o zaman çoook özeniyorum ama çok zor gibi geliyor benim kardeşimle aramda 8 yaş var yaşlar yakın olup arkadaş gibi büyümek çok güzel olurdu diye düşünüyorum bazen 🥹 kaç yaşında prenses 😍

• Muhteşem
Reactions: Jou
Back
X