2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Bence var ya kiminin vücudu yağ olur bebek olmaz hani bunu tahmin bile edemeyiz açıkçası ben zayıfladım kaldım bilseydim daha önceler zayıflardım yani resmen

Bende öyle bir yiyordum pir yiyordum gene asla doymuyorum
Bana da öyle geliyor ama üzümünü yiyip bağını sormuyorum hahah 🙈 zamanı gelmiş demek ki diyorum hayırlısı böyleymiş çookk şükür 🙏🏻 doymayan sen değilsin bunu asla unutma doymayan başka biri 🤪🤪🧿🙏🏻

Bana da öyle geliyor ama üzümünü yiyip bağını sormuyorum hahah 🙈 zamanı gelmiş demek ki diyorum hayırlısı böyleymiş çookk şükür 🙏🏻 doymayan sen değilsin bunu asla unutma doymayan başka biri 🤪🤪🧿🙏🏻
Evettt ya benim bebe pek iştahlı😀😀😀
Yaaa kuzu profil resmine birseyy koy yabancılarla konusuyorum gibi geliyo banaa 😀😀😀😀içim şiştii

Kızlar ben 16.haftadayım. Doktor bugün demir ilacı ve multivitamin verdi. Demir ilacına başlamak için henüz erken değil mi?
Canım bana da daha 12. Haftada demir başladı doktor sabah aç karnına içiyorum tadı hiç güzel değil 🙁 belki kan değerlerine bakınca eksiklik görmüştür ben öyle tahmin ediyorum

Sürekli bakardım okurdum ama üyeliği hamile olunca açtım hemen buraya zıpladım 😍 hatta belki mayıs annesi olucam ama haziran hissediyorum nedense 🙈😂
Takvim neyse oraya gelecenn😅😅😅 hahahaha haziran diye gelip nisana bile doguran vardı 2022 haziran annelerinde sonra mayis falann😀😀😀 bitmiyo şu dogum maceraları ama ben güle oynaya zıplaya hastaneye yerlestim:D

Takvim neyse oraya gelecenn😅😅😅 hahahaha haziran diye gelip nisana bile doguran vardı 2022 haziran annelerinde sonra mayis falann😀😀😀 bitmiyo şu dogum maceraları ama ben güle oynaya zıplaya hastaneye yerlestim:KK70:
doktor 30 mayıs takvim 1 haziran diyor desem??? 😂😂 maşallah ne güzel 🧿

• Muhteşem
Reactions: Jou
rahim ağzı uzunluğunu ölçtü son kontrolümde canım , 40-50 mm civarında olması gerekiyormuş , 25 mmden kısa olması durumunda serklaj yada progesteron gerekiyormuş internetten baktığıma göre canım , benim 38 mm çıktı doktorum iyi dedi ama merak ettim başka ölçülen var mı diye :)
Benımde baktı ama aklımda tam kaşmadı bormal dedi progestan kullanıyordum zaten onu bıraktık kanama alanı baya küçülmüştü

Merhaba kızlar benim bugün sabah lekelenmem oldu acile gittim igne ve progestan ilaç verdi bebeğin etrafında kanama alanı var dedi dinlen dedi de ilk defa yaşıyorum bunu 3,4 dogum yapıp benim gibi leke gören var mı

• Beğen
Merhaba kızlar benim bugün sabah lekelenmem oldu acile gittim igne ve progestan ilaç verdi bebeğin etrafında kanama alanı var dedi dinlen dedi de ilk defa yaşıyorum bunu 3,4 dogum yapıp benim gibi leke gören var mı
Ben ilk gebede yaşadım canım progestan vermisti igneyle falann korkma iğne çok işine yarar benimde kese etrafimda çok kanamam vardı bolbol dinlenmen gerek
Korkmaa herşey yoluna girecekk 🥰😍

Ben ilk gebede yaşadım canım progestan vermisti igneyle falann korkma iğne çok işine yarar benimde kese etrafimda çok kanamam vardı bolbol dinlenmen gerek
Korkmaa herşey yoluna girecekk 🥰😍
Çok teşekkür ederim sabah baya tedirgin oldum ama şuan biraz daha iyiyim uzanıyorum sadece lavavoyaa kalkıyorum okadar bakalım ne olacak

• Beğen
Çok teşekkür ederim sabah baya tedirgin oldum ama şuan biraz daha iyiyim uzanıyorum sadece lavavoyaa kalkıyorum okadar bakalım ne olacak
Heehh bende öyleydimm senin sadece leke olmus benim kan geliyodu resmen dolu dolu pedime regl oluyorum sanki oan

Bende dier gebelıklerimde kanama olmuştjm baya baya hatta birinde uç gğn hastanede yatmıştım iğne be progestan kullanmıştım ama çok şükür sağlıklı dunyaya geldıler. Bundana. Kese arkası kanama alanımız vardı bir kutu progestan kullandım. Küçülmüştü bıraktık gerek yok dedi eğer kanama flan olmadıysan hiç olmadım sadece kese arkasında vardı. Ama bunlar genelde sıtresten gelmişti benim başıma kafamıza hiç bir şey takmayın kızşar. Bende çol takan dğşünen birisiyim ama bebişlerimizin ve bizim pskışojimiz için en güzelini düşününce her şey yoluna giriyor.

Back
X