- 2 Kasım 2023
- 281
- 407
- 23
- 26
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #5.481
Benzer durumlar yaşayan var mı merak ettim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
16+5teyim aynı şekilde dikkat çekici ağrılar batmalar başladı şu birkaç gündür. Eğer kanama gibi farklı bir semptom eşlik etmiyorsa normal diyor internette de. Sanırım bebek büyüme atağına geçti rahim hızlı büyümeye çalıştığı için bu ağrılar. Kasılma değil zaten nokta nokta belli yerlerde batma bendekiMerhaba kızlar 16+1 gunluk hamileyim bugun sol tarafımda batma olunca acile gittim kendi doktorum sehirdısındaydı. Acilde baktılar bebek iyi plesenta ıyı suyu ıyı dediler niye agrım var dedim. Kasılma var dediler o ne demek bu zamanda olurmu dedim panikledim onemli bişe değil deyip pruluton depot verdiler. Cıkarken doktoruma ne diyeyim dedim bir sorun gorulmedi enfeksiyon yok bebek iyi dediler dersin dedi kasılmaya tajılma dedi gonderdi. Doktorumu aradım sacmalamıs o bu zamanda kasılmamı olur kasılma olsa duramazsın dedi. Kafam cok karıstı kasılma bu zamanda naaıl olue ki
Maşallah diyelimEki Görüntüle 3353920 Bizim minik yavru yavaş yavaş kendini belli etmeye başladı1 yıl önce doğum yapmıştm zaten sezeryan göbeğim gitmemişti üstünede bu çok erken başladık şişmeye
![]()
canım merhaba, onların kasılma dediği sancı değil , rahim kaslarında gerilmelerden bahsediyorlar , bence de bir sorunun yok batmalar bende de oluyor hiç telaşlanma derim ben :)Merhaba kızlar 16+1 gunluk hamileyim bugun sol tarafımda batma olunca acile gittim kendi doktorum sehirdısındaydı. Acilde baktılar bebek iyi plesenta ıyı suyu ıyı dediler niye agrım var dedim. Kasılma var dediler o ne demek bu zamanda olurmu dedim panikledim onemli bişe değil deyip pruluton depot verdiler. Cıkarken doktoruma ne diyeyim dedim bir sorun gorulmedi enfeksiyon yok bebek iyi dediler dersin dedi kasılmaya tajılma dedi gonderdi. Doktorumu aradım sacmalamıs o bu zamanda kasılmamı olur kasılma olsa duramazsın dedi. Kafam cok karıstı kasılma bu zamanda naaıl olue ki
Canım benim bebişimi kız olarak ekler misinhoşgeldin canım ekledim
ekledim canım hayırlı olsun hoşgeldin :)Merhaba Arkadaşlar,
Gruba yeni katıldım.
2 Temmuz olarak görünüyor doğumum ama üç hafta önce (Haziran ayında) olması daha muhtemel dedi doktorum.
Beni buraya eklerseniz sevinirim
Yaş 33
SAT: 26/09/2023
Keseyi 5. hafta gördük, Kalp atışını 6+4'te duyduk.
Sizlere sorum olacak Fetal DNA testi yaptıran var mı aranızda. Sonuç ne kadar sürede çıktı yardımcı olursanız sevinirim :)
Beklemedeyim, bugün 11. gün benim test yaptıralı.
kuzum hayırlı olsun çok sevindim :)Canım benim bebişimi kız olarak ekler misin![]()
Merhaba, hosgeldiniz.Merhaba Arkadaşlar,
Gruba yeni katıldım.
2 Temmuz olarak görünüyor doğumum ama üç hafta önce (Haziran ayında) olması daha muhtemel dedi doktorum.
Yaş 33
Sizlere sorum olacak Fetal DNA testi yaptıran var mı aranızda. Sonuç ne kadar sürede çıktı yardımcı olursanız sevinirim :)
Merhaba, hoşgeldinMerhaba Arkadaşlar,
Gruba yeni katıldım.
Yaş 33
Merhaba ben cybex twist +2 modeli var bebek arabasında ana kucağı olarak da aton vardı yine cybex onu tercih ettim aynı zamanda oto koltuğu oluyor 13 kg ya kadar bana hediye geldi kasım indiriminden almışlardı o yüzden bir tık erken alındımerhaba bebek arabası alan varsa model paylaşabilir mi
Merhaba canım benimde aynı şekildeydi agrılarım dünkü doktor beni korkuttu ama bugun kendi doktoruma gittim. rahim agzı kapalı bebek iyi plesnta olması gereken yerde o doktor yorulmuş sanırım dedi.16+5teyim aynı şekilde dikkat çekici ağrılar batmalar başladı şu birkaç gündür. Eğer kanama gibi farklı bir semptom eşlik etmiyorsa normal diyor internette de. Sanırım bebek büyüme atağına geçti rahim hızlı büyümeye çalıştığı için bu ağrılar. Kasılma değil zaten nokta nokta belli yerlerde batma bendeki
Benimde ağrılarım oluyor karnın alt kısmı göbek deliği etrafı Allah'ın izniyle su bir kaç haftayı da atlatsaydik bebeği hissetsek bu kadar telasimiz da olmazdı herşeyi takip ede ede bir hal oldukMerhaba canım benimde aynı şekildeydi agrılarım dünkü doktor beni korkuttu ama bugun kendi doktoruma gittim. rahim agzı kapalı bebek iyi plesnta olması gereken yerde o doktor yorulmuş sanırım dedi.
hayırlı olsun kuzum :) sağlıkla gelsin inşallahhh , ne güzel birbirlerine arkadaş olurlarMerhaba kızlar
Ben iki kız annesi oluyorumnasipse, bu bebeğimde kız
![]()
aynen öyle canım en ufacık br agrıda panikliyorumBenimde ağrılarım oluyor karnın alt kısmı göbek deliği etrafı Allah'ın izniyle su bir kaç haftayı da atlatsaydik bebeği hissetsek bu kadar telasimiz da olmazdı herşeyi takip ede ede bir hal olduk
Ücretsiz kontrol hakkını kullan bence canım :)Bu sene gerçekten kız senesi olacak halıba. Kızlar bya artı. Bana da 12 de kız olbılır dedi. Sızde haftaya yanı 14 de gidip kontrol zmanında cınsıyetı öğrenmek için gşdeyimmi. 16 yı mı bekleyeyim daha net olaun dıye. Bir ay snra gel dedş ama ben 15 gğn içinde kontrole gitme hakkım olduğu için sabırsızlanıyorum öğrenmek istiyorum diye .