2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Merhaba Arkadaşlar,
Gruba yeni katıldım.
2 Temmuz olarak görünüyor doğumum ama üç hafta önce (Haziran ayında) olması daha muhtemel dedi doktorum.
Beni buraya eklerseniz sevinirim

Yaş 33
SAT: 26/09/2023
Keseyi 5. hafta gördük, Kalp atışını 6+4'te duyduk.

Sizlere sorum olacak Fetal DNA testi yaptıran var mı aranızda. Sonuç ne kadar sürede çıktı yardımcı olursanız sevinirim :)
Beklemedeyim, bugün 11. gün benim test yaptıralı.
Hoşgeldin 🥰 benim sonucum 13. gün geldi ama iş günü olarak saydıkları için 9. İş günüydü

Merhaba canım benimde aynı şekildeydi agrılarım dünkü doktor beni korkuttu ama bugun kendi doktoruma gittim. rahim agzı kapalı bebek iyi plesnta olması gereken yerde o doktor yorulmuş sanırım dedi.
Hahaha ay sevindim ben de yarın gidicem inşallah ben de güzel haberler alırım canım ❤️

Kızlar ben bu sabah vee az önce bir şeyler hissettim, böyle karnımda su dolu balon varmış hareket ediyormuş gibi, blup blup blup baloncuklar patlıyormuş gibi bir kıpırtıydı sabahki sonradan seğirmeye döndü ama pozisyon değiştirince hissedemedim. (16+6dayım)
Tecrübeli hamiş anneler, sizde ilk nasıl olmuştu bu hisler?? Ve ilk hamileliklerinizde kaçıncı haftada olmuştu? :)))

Benim bel ağrım fazla hatta pazar günü söyle bı çıkıp alışveriş yapalım dedik dün biraz kanamam oldu bugün doktora gittim çok şükür bebiş iyiymiş sadece kendini yormussun dedi iğne filan verdi dikkat edin kizlar 💁

Kızlar ben bu sabah vee az önce bir şeyler hissettim, böyle karnımda su dolu balon varmış hareket ediyormuş gibi, blup blup blup baloncuklar patlıyormuş gibi bir kıpırtıydı sabahki sonradan seğirmeye döndü ama pozisyon değiştirince hissedemedim. (16+6dayım)
Tecrübeli hamiş anneler, sizde ilk nasıl olmuştu bu hisler?? Ve ilk hamileliklerinizde kaçıncı haftada olmuştu? :)))
Hayırlı olsun :) ilk gebeligimde bende 4.ayimda hissetmiştim içinizde sanki bir balık yüzüyor gibi değişik bir histi şuan sürekli hissetmezsiniz ama artık kendini hatırlatır size :))

Kızlar acilden geldik şimdi, bebiş iyiymiş agrılar içinde normal dedi dinlenmem gerekıyormus iğneye gerek yok şimdilik parol alabilirsin dedi. İkizlerde bile bu kadar bel agrım ve kasık agrım olmuyodu sanki🤭 idrar tahlili istemişti bide oda normalmiş sonucları

Back
X