- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.793
- 88
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #5.501
kızlar bel ağrılarınız oluyor mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim oluyor son 4-5 gündür hem bel hem kasık agrılarım var hatta bu aksam acile gitsem mi dedimkızlar bel ağrılarınız oluyor mu?
Hemde nasıl benim çok ağrım oluyor korkuyorum öyle olduğunda dinleniyorum sureklikızlar bel ağrılarınız oluyor mu?
bende bi korktum ya enfeksiyon filan mı kaptım diye ama bilemedimBenim oluyor son 4-5 gündür hem bel hem kasık agrılarım var hatta bu aksam acile gitsem mi dedim
ben masabaşı çalışıyorum sürekli oturuyorum oda yapıyor sanırım beni , ağrı dinlenince geçiyorsa normalmişHemde nasıl benim çok ağrım oluyor korkuyorum öyle olduğunda dinleniyorum surekli
Bakalım bi acil ziyareti yapayım ben bugunbende bi korktum ya enfeksiyon filan mı kaptım diye ama bilemedimnormal olduğu yazıyor google da bu tür ağrıların
Aynen olabilir kanama olmadığı sürece sorun yok deniliyor ama gel bunu kalbe anlat annelik başka şey rabbim bu günleri atlatmayı nasip etsinben masabaşı çalışıyorum sürekli oturuyorum oda yapıyor sanırım beni , ağrı dinlenince geçiyorsa normalmiş
banada haber et kuzum olur mu , bir şey yok daa işte analık :) meraktayız hepBakalım bi acil ziyareti yapayım ben bugun![]()
aminn kuzum amin, gerçekten insan kendine anlatamıyorAynen olabilir kanama olmadığı sürece sorun yok deniliyor ama gel bunu kalbe anlat annelik başka şey rabbim bu günleri atlatmayı nasip etsin![]()
Benimde aynı canım göbek çevresi alt karın ağrısı varBenimde ağrılarım oluyor karnın alt kısmı göbek deliği etrafı Allah'ın izniyle su bir kaç haftayı da atlatsaydik bebeği hissetsek bu kadar telasimiz da olmazdı herşeyi takip ede ede bir hal olduk
Normal diyor internet hep normal diyor kanama olmadığı sürece sorun yok diyor kafayı yiyecez artıkBenimde aynı canım göbek çevresi alt karın ağrısı var
HoşgeldinMerhaba Arkadaşlar,
Gruba yeni katıldım.
2 Temmuz olarak görünüyor doğumum ama üç hafta önce (Haziran ayında) olması daha muhtemel dedi doktorum.
Beni buraya eklerseniz sevinirim
Yaş 33
SAT: 26/09/2023
Keseyi 5. hafta gördük, Kalp atışını 6+4'te duyduk.
Sizlere sorum olacak Fetal DNA testi yaptıran var mı aranızda. Sonuç ne kadar sürede çıktı yardımcı olursanız sevinirim :)
Beklemedeyim, bugün 11. gün benim test yaptıralı.
Benim de çok oluyorkızlar bel ağrılarınız oluyor mu?
Hahaha ay sevindim ben de yarın gidicem inşallah ben de güzel haberler alırım canımMerhaba canım benimde aynı şekildeydi agrılarım dünkü doktor beni korkuttu ama bugun kendi doktoruma gittim. rahim agzı kapalı bebek iyi plesnta olması gereken yerde o doktor yorulmuş sanırım dedi.
İnsallah canımmHahaha ay sevindim ben de yarın gidicem inşallah ben de güzel haberler alırım canım![]()
kızlar bel ağrılarınız oluyor
Hayırlı olsun :) ilk gebeligimde bende 4.ayimda hissetmiştim içinizde sanki bir balık yüzüyor gibi değişik bir histi şuan sürekli hissetmezsiniz ama artık kendini hatırlatır size :))Kızlar ben bu sabah vee az önce bir şeyler hissettim, böyle karnımda su dolu balon varmış hareket ediyormuş gibi, blup blup blup baloncuklar patlıyormuş gibi bir kıpırtıydı sabahki sonradan seğirmeye döndü ama pozisyon değiştirince hissedemedim. (16+6dayım)
Tecrübeli hamiş anneler, sizde ilk nasıl olmuştu bu hisler?? Ve ilk hamileliklerinizde kaçıncı haftada olmuştu? :)))