2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Merhaba, hoşgeldin :KK54:
Ben yaptırdım, tam 11. gün geldi sonucum öğleden sonra doktorum aradı Umarım bugün seni de arayıp güzel haberleri verirler:emir_bebek:
Tam da dediğiniz gibi oldu, sizlere yazdıktan iki saat sonra aradı doktorum.
Çok şükür sağlıklıymış. Cinsiyeti de kız dedi :))) :KK200:

Benim de bel ağrım çok oluyor. Doktoruma sormuştum iki hafta önce rahimin üç tutunma yeri var demişti. İkisi önde kasıklarda, biri arkada kuyruk sokumu dedi. Normal zorlaması rahim genişledikçe dedi.

Hayırlı olsun :) ilk gebeligimde bende 4.ayimda hissetmiştim içinizde sanki bir balık yüzüyor gibi değişik bir histi şuan sürekli hissetmezsiniz ama artık kendini hatırlatır size :))
Yaaa gerçekten mi 🙈 çok erken diye ihtimal vermemiştim ama şimdiye kadarki hiçbir hisse benzemiyordu. Tekrar hissetmeyi bekliycem bakalım olacak mı 🙈

Kızlar ben bu sabah vee az önce bir şeyler hissettim, böyle karnımda su dolu balon varmış hareket ediyormuş gibi, blup blup blup baloncuklar patlıyormuş gibi bir kıpırtıydı sabahki sonradan seğirmeye döndü ama pozisyon değiştirince hissedemedim. (16+6dayım)
Tecrübeli hamiş anneler, sizde ilk nasıl olmuştu bu hisler?? Ve ilk hamileliklerinizde kaçıncı haftada olmuştu? :)))
ayyy çok heyecanlandım , tam da hareket diye doktorların tasvir ettikleri bu iştee :)))

Kızlar acilden geldik şimdi, bebiş iyiymiş agrılar içinde normal dedi dinlenmem gerekıyormus iğneye gerek yok şimdilik parol alabilirsin dedi. İkizlerde bile bu kadar bel agrım ve kasık agrım olmuyodu sanki🤭 idrar tahlili istemişti bide oda normalmiş sonucları
çok şükür kuzumm çok sevindiiim :KK200: :KK36:

Merhaba arkadaşlar günde ne kadar su tüketiyorsunuz max 2 lt içebiliyorum o da her zaman olmuyor çalışıyorum içmeyi unutuyorum 😞 3 3.5 lt hayal benim için

13cü haftadayımm 🤣 2ci bebiş ilk kizım var vinsiyet erkek gibi diyo dr ama belli değeellll

Hormon etti herhalde yaa bugün hersey uzülüyorum kimse bana yazmıyo sormuyo diyorum😅😅
kızz buralardayız hep denk gelemedik heralde :) aslında ben kaçırdıklarıma bakmak için arada geriden gelip okuyorum herşeyi ama :)

• Komik
Reactions: Jou
Prensess 1.5 yaşında bebeğimm ama çok zor gercekten bu bize sürpriz oldu aslında kuzumm bizde şaşkınızz hala ama alıştık artık 🤣 gözüm 2 sendromuna korku sarıyorrr dedim eşime kızıkam sana emanet 😅😅 ben bebege bakcam hahahah :KK70:

Memeyi bırakamıyoruz vallahaa memeye aşık ve ona güven sağlıyo iste cok fena yaa gündüz neyse agzına birsey kakalıyorum ama gece 🤦‍♀️
durum zor görünüyor canım ama halledersin bence :)

• Beğen
Reactions: Jou
Ben bugun bebişimin ilk battaniyesini aldım kızlar sizler birşeyler almaya başladınızmı. Muslim örtü aldım tam yaz bebekleri olduğu için çok guzel yumuşsacık da geldi almak isteyen olursa tavsiye edebilirim. Bende ilkkaz alfım trenyyoldan ama çok hpşuma gitti boyutu ve yumuşaklığı
ben daha erken diye bişey almak istemedim sanırım 5. aya girerken almaya başlarım

Back
X