2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Daha hiç almadım, tüp bebek annesiyim çok uğraştım çok üzüldüm o yüzden artık belli olsun istiyorum ya 🙈
Benimde ilk çocuğum tüp bebekti. Heycanla karnımın çıkmasını bekliyordum. Karnım çok çıkınca hamileliğide sevemedim. Şimdi ikinciye hamile kaldım karnım çıkmasın dedikçe şişiyor 😅🤣

Kizlar merhaba catlak kremi kullanmaya basladinizmi
Merhabalar bende apideva nin kremini kullanmaya başladım içeriği temiz bir ürün kullananlar memnun ama arkadaşım bı yağ karışımı söyledi onun hiç çatlağı oluşmadı aktardan alıp yapcam o zaman detaylı söylerim 😘

Geçen ay sordum 45 bin istediler Prof için.ocakta biyük ihtimal 55-60 olur ama çok fazla benim için.sadece doğumu için para ayarlayabilirim 20-25 bin tl bütçem var
Benimki Prof değil, operatör, daha uygun oluyor. Çok şükür şu an için riskli vs bir durum olmadığı için ben Prof. gerek duymadım. Eğer şu an halihazırda takibinizi yapan doktordan memnunsanız zaten pakete gerek yok, ne güzel :KK200:

Eurofinsinde şikayet. Com da şikayet var bilginiz olsun
Mutlaka hepsinde vardır, ben doktorum ne öneriyorsa ona göre hareket ediyorum, o yüzden pek kafama takmıyorum açıkçası, siz de doktorunuzun yönlendirmesine ya da araştırmalarınıza göre içinize sineni tercih edebilirsiniz :anneadayı:

Mutlaka hepsinde vardır, ben doktorum ne öneriyorsa ona göre hareket ediyorum, o yüzden pek kafama takmıyorum açıkçası, siz de doktorunuzun yönlendirmesine ya da araştırmalarınıza göre içinize sineni tercih edebilirsiniz :anneadayı:
Bana genoks önerdi ona yaptırdım umarım herkes doğru sonuçlara kavuşut

burt's bees kullanmaya basladım ben canım, diğer hamileliğimde de onu kullanmıştım faydasını gördüm çatlaklarım minimum düzeydeydi içerik olarakta doğal olduğu için tercih etmiştim.

Merhaba. Ben badger kullanıyorum temiz içerikli yağ şeklinde, yüz bölgem hariç her yere sürüyorum hatta bacaklarımda, ellerim çok kurur oralar içinde kullanıyorum.

Eklentiler

• IMG_8317.webp
    IMG_8317.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 45
kızlar benim dudaklarım çok kuruyor baya derin izle olmaya başladı hapşırdığımda filan kanıyor :( dudak nemlendirici ne kullanabilirim fikriniz var mı

kızlar benim dudaklarım çok kuruyor baya derin izle olmaya başladı hapşırdığımda filan kanıyor :KK43: dudak nemlendirici ne kullanabilirim fikriniz var mı
Ya benim de öyle, hele Ankara'nın bu kuru havasında... Ben Yves Rocher'inkini kullanıyorum, çok memnunum. Ama daha önce Bepanthol'den de memnun kalmıştım. Vaseline dudak kremi çok iyidir, ama içeriğini bilmiyorum ona bir bakmak lazım canım.

Back
X