2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Bende aynı 14+6 dayım dünden beri benimde öyle akıntının içinde koyu kahverengi kısımları var.kan ve ağrı olmadıkça korkma kılcal damarlarda oluşan küçük kanamaların oksijenle karşılaşmasından dolayı o renk oluyormuş öyle yazıyor çoğu yerde. Bende yol yaptım ya ondan ya da çok fena hasta oldum onun etkileridir diye düşünüyorum sen gerilme endişelenme Allahın izniyle bişey olmaz belki biliyorsundur ama kanama diye gidersen altan muayene ediyorlar genelde ultrasonlada gayet kanama varsa alanını görebiliyorlar aklında olsun
biliyorum canım evet ama işte e daha önce 5 düşük olunca insan tedirgin oluyor, bugün yatıyorum bol bol yarın kontrolüm var doktorum baksın bakalım

• Üzgünüm
Reactions: Jou
günaydınlar herkese mutlu seneler olsun ❤️ dün akşam tam keyfim yerindeyken kahverengi lekelenmem oldu doktorum bol su iç istirahat et devam ederse hastaneye gelirsin dedi dün gece hiç gelmedi ama sabah yine progestan attım onun akıntısıyla beraber biraz daha gelmiş bakalım dinlenicem tüm gün tekrar gelmez inşallaj, kahverengi olduğu için endişelenmiyim diyorum ama yine de içim rahat değil yarın kontrolüm var saat 3te inşallah bir sıkıntı olmazsa yarın giderim diye düşünüyorum ama bu durum gerdi beni 14+6 olduk normalmi bunlar?
13+4’üm benim de bugün koyu kahve pıhtı gibi bir şey geldi. Acile gittim doktor baktı bir tane. Bebekte ve kalp atışında sıkıntı yok. Ama bebeğin eşi bebeğin çıkacağı yere yakın olunca olur gibi bişey dedi. Rahim ağzında kanama var gibi bişey dedi ama emin de olamadı saçma sapan korkuttu beni. 15 gün yat dedi iğne yazdı kalçadan. Kendi doktoruma sordum ya korkma kalçadan iğneyi de yaptırma yarın ben bi göreyim sadece fitil kullan dedi. Yok yere korkutuyorlar dedi valla keşke gitmeseydim

Cok sasırdım ya genelde erkek ısterler ya. Benım eşim de gerçi kız ıstıyordu. Ama ben basından berı erkek olucak dıye dusunmustum ruya gorenler fılan oluyordu erkek bebek dıye onlardan etkılendım heralde. Allah saglıkla sıhhatle kucagımıza almayı nasıp etsın. Hayırlı evlat olsunlar. Kız da cok guzel erkek de.
Hocam burada cogu kisi kiz bebek bekliyor,genelde erkek istenir demeniz hoş değil

merhabalar üzülerek aranızdan ayrılacağımı söylemek istiyorum 😔 maalesef ayın 24ünde altıma kaöırdım sandığım da meğer suyum gelmiş 😔 bugün dayanamadım acile gittim bebeğimin suyu kalmamış kalbi durmuş yarın sabah yatışımı yapacaklar ve alacaklar yavrumu , kendinize çok dikkat edin hepinize hayırlı ve sağlıklı doğumlar dilerim mesirmacunu mesirmacunu beni listeden sil canım 😪

merhabalar üzülerek aranızdan ayrılacağımı söylemek istiyorum 😔 maalesef ayın 24ünde altıma kaöırdım sandığım da meğer suyum gelmiş 😔 bugün dayanamadım acile gittim bebeğimin suyu kalmamış kalbi durmuş yarın sabah yatışımı yapacaklar ve alacaklar yavrumu , kendinize çok dikkat edin hepinize hayırlı ve sağlıklı doğumlar dilerim mesirmacunu mesirmacunu beni listeden sil canım 😪
Ay kıyamm ya çok üzüldüm cennet meleğin olacak Allah'ım hayırlısını nasip etsin senin eşinin başı sağ olsun 😪

biliyorum canım evet ama işte e daha önce 5 düşük olunca insan tedirgin oluyor, bugün yatıyorum bol bol yarın kontrolüm var doktorum baksın bakalım
Benimde öyle doğum kürtaj ne ararsan var 3 kayıp yaşayan yok ama inan ne kadar rahat olursan o kadar kolay geçiriyormuş geçen gün hastanede denk geldim doğru diye anlatmıyorum yanlış anlaşılmasın. kadın hiç doktora gitmemiş 8 buçuk aylık doğum başlamış ben daha 3 ayım var sanıyorum diyor kafayı yersin nasıl bilmezsin dedim zaten bi tane doğurdum bişey olmaz diye gitmedim dedi ağzım açık kaldı… o gördüğümüz ayakları çıplak sağda solda koşuşan çocuklar böyle doğup büyüyor ben anladım artık ben kendi adıma konuşayım gaz olsam bebek iyi mi diye düşünüyordum ne doktorlara gittim ne tahliller yaptırdım ufak çaplı bi jinekolog bile olabilirim ama bu hamileliğimde yapmıyorum bi sıkıntı mı hissetim yüzeysel bakıp okuyup geçiyorum. Doktorum bana bigün dedi ki sen akciğerine zarar verebillirmisin oda bi organ gibi vücudun doğrusunu bilir sağlıklıysa zaten ne yaparsan yap düşmez o an zihinsel olarak rahatladım gerçekten gerilme panik yapmaktan başka bişeye yaramıyor

Yaa çok üzüldüm canım ya hic mi anlasilmadi ya nasıl oldu oyle

Benimde öyle doğum kürtaj ne ararsan var 3 kayıp yaşayan yok ama inan ne kadar rahat olursan o kadar kolay geçiriyormuş geçen gün hastanede denk geldim doğru diye anlatmıyorum yanlış anlaşılmasın. kadın hiç doktora gitmemiş 8 buçuk aylık doğum başlamış ben daha 3 ayım var sanıyorum diyor kafayı yersin nasıl bilmezsin dedim zaten bi tane doğurdum bişey olmaz diye gitmedim dedi ağzım açık kaldı… o gördüğümüz ayakları çıplak sağda solda koşuşan çocuklar böyle doğup büyüyor ben anladım artık ben kendi adıma konuşayım gaz olsam bebek iyi mi diye düşünüyordum ne doktorlara gittim ne tahliller yaptırdım ufak çaplı bi jinekolog bile olabilirim ama bu hamileliğimde yapmıyorum bi sıkıntı mı hissetim yüzeysel bakıp okuyup geçiyorum. Doktorum bana bigün dedi ki sen akciğerine zarar verebillirmisin oda bi organ gibi vücudun doğrusunu bilir sağlıklıysa zaten ne yaparsan yap düşmez o an zihinsel olarak rahatladım gerçekten gerilme panik yapmaktan başka bişeye yaramıyor
Çok güzel anlatmışsın bende bir kürtajım var 10 haftalıktı ve kanama ile gittiğimde 1 aya yakın içimde ölmüştü kürtaj oldum onun ardından 3 dogum yaptım herşey yolunda gitti gebelik şekeri dışında ama bu hamileliğimde herşey planlı olmasına rağmen 3 aydır yatıyorum ki yaklaşık 20 gündür de lekelenmem var hepten herşey yasak tuhaf ya Allah'ım korusun biizleri hayırlısı ile atlatalım bu sürecini Allah'ın izniyle

Yaa çok üzüldüm canım ya hic mi anlasilmadi ya nasıl oldu oyle
altıma kaçırdım sandığımda meğer suyum gelmiş, bebek henüz küçük olduğundan su miktari fazla olmadığı için anlaşılamıyormuş, zaten anlaşılsa bile bu durumda yapılacak bişey yokmuş maalesef 😔 hiç ağrım sızım da olmadı lekelenme de sadece dün oldu ben içim rahat etsin diye bi gittim ki durum ortada 😔

altıma kaçırdım sandığımda meğer suyum gelmiş, bebek henüz küçük olduğundan su miktari fazla olmadığı için anlaşılamıyormuş, zaten anlaşılsa bile bu durumda yapılacak bişey yokmuş maalesef 😔 hiç ağrım sızım da olmadı lekelenme de sadece dün oldu ben içim rahat etsin diye bi gittim ki durum ortada 😔
Demekki leke diyip geçmemek gerekiyormuş rabbim sabır versin canım başınız sağolsun

canım başın sağ olsun çok üzüldüm meleğin cennet kuşu😓 rabbim sabırlar versin

Cok üzüldüm basın sagolsun canım

Hocam burada cogu kisi kiz bebek bekliyor,genelde erkek istenir demeniz hoş değil
Kardeşim genel toplumdakı kanıdan bahsettim ben. Anlamadan boyle yargılayıcı bı yorum yapmak sıze dusmez. Demek sızın cınsıyetke alakalı bı sorun yasamıssınız kı boyle kotu nıyetlı algılamıssınızz. Hatta bı yorum daha vardı erkeklerın genelde erkek evlat hayalı kurduguyla alakalı. Yorumumu guzel okuyun. Kız da erkek de ıkısı de cok guzel. Bunu da belırtmısım. Hele bızım gıbı bebek ozlemı cekmısler ıcın cınsıyetın hıcbır onemı yok. Asıl sızın bu yorumunuz hıc hos degıl. Allah hayırlısını saglıklısını versın.

Rabbım sıze sabrı cemıl versın kalbınıze ınsırah ferahlıgı ındırsın. Ne doyecegımı bılemıyorum ama sızın ıcın kalpten dua ettım. Rabbım sefaatcı kılsını melegınızı. En yakın zamanda saglıklı evlatlar versın kucagınıza🤲🏻

ekledim canım hayırlı olsun hoşgeldin :)
Benimde doktor iki sefer kız dedi. Ekleyebilir misin cnm eğer sonralar da erkek derse yine yazarım. Bu arada bugün tam 17. Haftamdayım hareketlerini hissedemiyorum. Ama sadece karnımda gulk gulk diye ses çıkıyor. Sanki çok su içersinde su sesi gelir ya o şekil. Ama ilk gebeliğim olduğu için hissetmekte zorlanıyorum. Bebeğinin hareketini tekmesini hisseden varmı?

Cnm başın sağolsun üzülme her şey rabbimdendir vardır bir bildiği. Sakın isyan edip üzme kendini

Back
X