- Konu Sahibi mesirmacunu
- #6.461
Kızlar merhaba, dün gece şiddetli bir böbrek ağrısı yaşamadım. Ürolojiye gittim böbrekte biraz genişleme var dedi. Var mı aynı durumu yaşayan canım çok sıkıldı ilerisi problemli olabiliyormuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınnn :) ben salı günü oldum canım tetanoz, çok şükür bir sorun yaşamadımKızlar ben de salı günü 20. haftaya giriyorum inşallah. Doktorum tetanoz aşısı olman lazım dedi. Aşırı korkuyorumolan var mı ya da olacak olan? Destek olalım birbirimize
![]()
Heee anladım canımm genelde 30 haftalıkken sanırım yaa kagıdıda var bendede nere koydum bilmem ama 5 dozu ilkkez duydum bana 3 kez demisti ebeBana 20 haftalık olduktan sonra bebeğin hareketlerini belirgin hisset öyle yaparız demişti
Belli bir tedaviyle düzene girdiğini duydum zamanla allah sağlıcakla kucağına nasip etsin inşaallahhhKızlar merhaba, dün gece şiddetli bir böbrek ağrısı yaşamadım. Ürolojiye gittim böbrekte biraz genişleme var dedi. Var mı aynı durumu yaşayan canım çok sıkıldı ilerisi problemli olabiliyormuş
Heee ebe ye de dedim aslında 10 veya 5 sene korumuyomuydu dedim oda bi bakalım dedi tam nette birsey demedi bakalım olabilecekmiyim kızımda 2 doz oldu 3 cüyede dogumdan 3 ay sonra gel demisti ona olmadımHaftası çok önemli değil diye biliyorum bi sormak lazım.tek doz 5 sene koruyormuş
11 de cnm sana haber veririm insTamam canım sorarım.
Bugün kaçta kontrolün bende yarın gitcem ya çok heyecanlıyım ya.
bana iki doz yeter dedi ebeHeee ebe ye de dedim aslında 10 veya 5 sene korumuyomuydu dedim oda bi bakalım dedi tam nette birsey demedi bakalım olabilecekmiyim kızımda 2 doz oldu 3 cüyede dogumdan 3 ay sonra gel demisti ona olmadım
evett yaa çok aktif değil malesefGünnnoooooooamaann benden baska kimsede glemiyor buraya çok sessiz burası
![]()
Evett yaaa kaç ay oldu sorun olunca geliyor beee millet sohbet etmeye gelmiyorrevett yaa çok aktif değil malesef![]()
Eevett canomm bakalımm 2 sene geçti neolcak olcakmıyım dahabana iki doz yeter dedi ebe![]()
YAaaaaa hayırlısı olsun hosgeldiinnnMerhaba kizlar ben tup bebekle hamile kaldim suan 16+2 bi kizim olacak Allah in izniyle cift emriyodan 1 tane tuttu yaş 39 ilk deneme dusuk amh 0.57 bir tup kapali suan demir hapi d vitamini progestan fitil ecopirin haftada bir depot igne bende araniza bayadir katildim takip ediyrm sizi bendr yazmak istedm![]()
Maşallahhh hoşgeldin canım sağlıkla kucağına nasip olsun inşallahhMerhaba kizlar ben tup bebekle hamile kaldim suan 16+2 bi kizim olacak Allah in izniyle cift emriyodan 1 tane tuttu yaş 39 ilk deneme dusuk amh 0.57 bir tup kapali suan demir hapi d vitamini progestan fitil ecopirin haftada bir depot igne bende araniza bayadir katildim takip ediyrm sizi bendr yazmak istedm![]()
Allah razi olsun cok teşekkür ederimYAaaaaa hayırlısı olsun hosgeldiinnn
Allah sağlıcakla kucağina nasip etsin inşaallahhh rabbim ol dedi ve oldu şükürr
Uygulamanın 20. Hafta için öngördüğü belirtilerde böyle yazıyor canımKızlar benim bebişin hareketleri 3-4 gündür tamamen kesildi hiç vurmuyor hareket etmiyor.cihazım var dinliyorum kalp atışı gümbür gümbür geliyor ama vurmuyor nedense.sizde böyle günlerce uyku moduna geçtiği oldu mu bebişin?
Amin cok teşekkür ederim cumlemiz insallahMaşallahhh hoşgeldin canım sağlıkla kucağına nasip olsun inşallahh
Tamam canımm güzel haberlerini bekliyoruzzz11 de cnm sana haber veririm ins