Kızlar hepinize merhaba,
Artık kendimi çok çok daha iyi hissediyorum ve hamile yogası derslerine başlamamamız için hiç bir sebebimiz yok :)
5 Subat itibariyle derslerimiz baslıyor. Pazartesi-Persembe 13:30da Skype üzerinden yapacagız. Ders süremiz 1 saat. Nefes ve yoga pratiklerimizi beraber yapacagız.
Çalışan ve zamanı uymayan anneler için talep etmeniz durumunda kayıtları size mail ile iletebilirim.
Dersler için kişisel bir para beklentim yok fakat "
Mama Filesi – Ankara Patiliköy Mama Kampanyası!" hesabından mama alıp ekran görüntüsünü bana iletmenizi rica edecegim. Aldıgınız mamalar Ankara Patiliköy ekibine gönderiliyor :) Mama kg fiyatı 25 tl. Bütceniz el verdiği ölçüde mama desteği yaptıktan sonra bana ekran görüntüsünü iletmenizi rica ediyorum. Dilerseniz satın almanız gerçekleştikten sonra mailinize dekont iletiliyor; onu da paylaşabilrisiniz.
Örnek görüntü;
Eki Görüntüle 3374086
Siz de dilerseniz ne kadar aldıgınızı kapatabilirsiniz, dedigim gibi asla ne aldıgınız mamanın benim az ya da cok olmasının benim için bir sakıncası yok.
Ekran görüntülerini
hyalcinsoy93@hotmail.com adresine iletebilirsiniz. Ayrıca aklınıza takılan ve benimle paylaşmak istediğiniz her soru ve durumu mail ile iletebilirsiniz. :)
Siz bana iletince ben de sizlere sizi tanımak adına bir kaç soru soracağım; hem de skype ders linkimizi ileteceğim.