2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Oy çok güzel rabbim analı babali sağsağlim kucağına versin inşallah adaşım 🤲

Hayırlı olsun canım Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin 🤲

Ne güzel bi düşünce bu, güzel yüreğinden öpüyorum 😘 hem anne adaylarına faydan dokunacak hem de yardıma muhtaç hayvanlara, kutlarım.. benim de 2 Şubat'ta randevum var doktoruma danışıp mutlaka katılmak isterim. Teşekkür ederiz 🌸

Ahh severim onun odasını, ne de güzelmiş 🥰 sağlıkla mutlulukla büyüsün odasında. Hayırlı olsun canım

Canım kızlar teşekkür ederim :) sağlıcakla alalım inşallahhh kucaklarımıza

Günaydın kızlar, 20. Haftadayım sizinde bebişler kasıklara tekme atıyor gibi oluyor mu alt tarafa vurunca bi acaba dedim aşağıda mı diye ya da normal mi bu kasıklara tekme atıyor hissi

Günaydın kızlar, 20. Haftadayım sizinde bebişler kasıklara tekme atıyor gibi oluyor mu alt tarafa vurunca bi acaba dedim aşağıda mı diye ya da normal mi bu kasıklara tekme atıyor hissi
Evett 19. Haftadayım hep tekmeler kasıga dogru asagıya🤗

Bende de oluyor arada ama damar atıyor sanki çünkü bence normal değil bebek daha yukarıda olması gerek

Bende de oluyor arada ama damar atıyor sanki çünkü bence normal değil bebek daha yukarıda olması gerek
Benimki bariz tekme oluyor canım damar atması gibi degil ama şuan bebekler zaten göbek hizasında ama ayaklar aşağı tarafta oluyor ya bu haftalarda boyuna göre kasıklara doğru atması normal olabilir aslında simdi farkettim

monii benimde öyle :) kasıklarımda tekmeler hep, dün kontrolde bi baktık benim minnakım dik duruyor karnımda :)) kafası göbek deliğimin üstünde ayakları tam kasıklarımda :) sıpaa bunlarr :))

monii benimde öyle :) kasıklarımda tekmeler hep, dün kontrolde bi baktık benim minnakım dik duruyor karnımda :)) kafası göbek deliğimin üstünde ayakları tam kasıklarımda :) sıpaa bunlarr :))
aynen çok tatlışlar :emir_bebek: :emir_bebek:

Aynen canım benimde dün öyle oldu hep ben de bi korktum noluyo diye ama zaten suan dogum pozisyonunda degiller dik duruyolar genelde, boyları da 20 cm yi gecmistir göbekten hesaplayınca mantıklı böyle olması 😄😄 ayy tekme atmasa bi dert atsa nereye attıgı bi dert 😄😄 kafayı yemeden dogurabilsek 😄🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Kizlar gunaydin 18.haftamdayim hamileligimin basindan beri su gibi akintim oluyor progeston fitil kullaniyorum acaba omu yapiyor benim gibi olan varmi ozellikle sabah kalktigimda peceteye akiyor birde gobegim cok az cikti normalmi

• Beğen
Reactions: Jou
bu arada kızlar bebek odamızı da aldık , Rabbim sağlıcakla kullanmak nasip etsin fikir olması için size fotoğrafını atayım ben yıllardır beklediğim için özeniyorum biraz o yüzden alıp kurmak hazırlamak istedim :)

Eki Görüntüle 3374228
Yaseminn çok güzelmiş, güle güle sağlıkla büyüt bebişini 💕💕💕

Back
X