2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Benimde hep peceteye geliyor sabah kalktigimda hatta sabahda wc ye otururken geldi damla damla ic camasirima ben progeston fitil kullaniyorum ona bagliyorum sen kullaniyormusun fitil
bende de oluyor bu moni, normalmiş olabilirmiş :)
Fitil kullanmıyorum, canım seninkide mi su gibi bildigin damla damla su geldi, cok korktum hastaneye geldim smdi, bi baksın doktor icim rahat etmicek yoksa, ayy agladı aglıcam

Fitil kullanmıyorum, canım seninkide mi su gibi bildigin damla damla su geldi, cok korktum hastaneye geldim smdi, bi baksın doktor icim rahat etmicek yoksa, ayy agladı aglıcam
Evet bildigin su ben fitile bagladim doktordan sonra benide bilgilendirirsen sevinirim bende taktim biraz kafama sakin ol rabbim korusun sizi

Fitil nasıl canım alttan ay verirse onu koyarken de paniklerim ben bi sey olmaz bebeye dimi ben manyagım biraz kusura bakmayın 😄😘
kuzum alttan veriyorsun fitili , basit merak etme, bebeğe zararı olmuyor, idrar yollarını temizliyor, aksine enfeksiyon riskli bebeklerimiz için

Kızlarrr doğumdan sonra sizin de işinize yarıyacak alın kaydedin ben kizımda hep uydum çok şükür rahat uyurdu gazı fazla olmazdı hemen pırtlardı😅😅🥲🥲

20240125_101602.webp
20240125_101608.webp

Kızlar bir şey soracağım şuan 21+1 deyim fakat damak tadım hala eskisi gibi değil mesela çay ve kahve içmeyi hiç istemiyorum eskiden çok severdim ki bu iyi bir şey belki şuan için ama var mı böyle olan aranızda böyle kalmaz geçer dimi en azından doğumdan sonra 🙁
bende de cok sevmeme rağmen tahin-pekmez ve ıspanak asırı midemi yoruyor ve bulandırıyor. tekrar tekrar ara ara deniyorum ve hiç ama hiç iyi gelmiyor neden anlamadım..

Back
X