- 25 Ağustos 2019
- 62.526
- 120.082
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #7.541
Aaa görmedimm beeenn arada etiket vur banaaaaBurda içimi dokmusum uzun uzun kımse bi dönüp bı yorum yapmamıs. Darbe ustune darbeoysakı tek burda anlatabılıorm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa görmedimm beeenn arada etiket vur banaaaaBurda içimi dokmusum uzun uzun kımse bi dönüp bı yorum yapmamıs. Darbe ustune darbeoysakı tek burda anlatabılıorm
Bence yeteri kadar söyledinn onlar anca simdi senden önce yaşadıkları için konuşmak için konuşuyolarrr bende çok sinir oluyorum ilk gebe olduğum zaman banada çok ettiler böyle allahtan uzaktayımda kimseyi görmuyordum simdide öyleyimAy canım kızlar ya az bı darlandım kendımı mı dolduruyorum bılmıyorum da ,bana bı yardımcı olun burda anlatıyım dedım suan benı enıyı sız anlarsınız hormonlar malumsımdı kalabalık bı aıle toplantısından geldım gorumcem kendı doktorunu övdü durduk yere ay ıste adam her ne dedıyse tam bildi dogru cıktı bebekte dedı,yenı dogum yaptı eylulde sonra teyzesının kızı da bak kız cocuk hemen bılınmez benı kastederek hemen anladı onu dedi, ordan kvaldem yok nerde hemen anladı 5 aydı dedı gorumcemden ıcın 3 ayda soyledı dedı bende ne bes ayı canım sende 16 haftalıktı yani oda onceden de soylerdi de aldırırlar fılan dıye doktorlar soylemıyor hemfe bızımkı cok hareketlı arada da 1 aysonra gıttıgımız ıcın 16 hafta olmus oldu yoksa arada yıne gıtsek soyluycektı dedım. Ama az soyledım gıbı geldı eve geldım ıcım ıcımı yedı suan.
![]()
Aynen canım dogru. Herseyı en cok onlar bılıolar zaten ya, kıbır cok. ne guzel uzakta olman. Tayın filan durumunuz da yokki gidelim.. tabi herseyın hayırlısı da.Bence yeteri kadar söyledinn onlar anca simdi senden önce yaşadıkları için konuşmak için konuşuyolarrr bende çok sinir oluyorum ilk gebe olduğum zaman banada çok ettiler böyle allahtan uzaktayımda kimseyi görmuyordum simdide öyleyim![]()
Bosverr canım benimm kulak asma yaa heee de geç yada pek gitme ortamlarda fazla olma hassassın bide lohusa zamanina gelince iyice sıçıyolar afedersinAynen canım dogru. Herseyı en cok onlar bılıolar zaten ya, kıbır cok. ne guzel uzakta olman. Tayın filan durumunuz da yokki gidelim.. tabi herseyın hayırlısı da.
kuzum bende görmemişim mesajını yaaAy canım kızlar ya az bı darlandım kendımı mı dolduruyorum bılmıyorum da ,bana bı yardımcı olun burda anlatıyım dedım suan benı enıyı sız anlarsınız hormonlar malumsımdı kalabalık bı aıle toplantısından geldım gorumcem kendı doktorunu övdü durduk yere ay ıste adam her ne dedıyse tam bildi dogru cıktı bebekte dedı,yenı dogum yaptı eylulde sonra teyzesının kızı da bak kız cocuk hemen bılınmez benı kastederek hemen anladı onu dedi, ordan kvaldem yok nerde hemen anladı 5 aydı dedı gorumcemden ıcın 3 ayda soyledı dedı bende ne bes ayı canım sende 16 haftalıktı yani oda onceden de soylerdi de aldırırlar fılan dıye doktorlar soylemıyor hemfe bızımkı cok hareketlı arada da 1 aysonra gıttıgımız ıcın 16 hafta olmus oldu yoksa arada yıne gıtsek soyluycektı dedım. Ama az soyledım gıbı geldı eve geldım ıcım ıcımı yedı suan.
![]()
Aynen cahillik işte. Cocuklara da aynı seyı yapmazlar umarımHiçbir şey bulamamışlar doktor mu yarıştırıyorlartamam en iyi sensin de geçç yahuu
![]()
Tamam en iyi sensinHiçbir şey bulamamışlar doktor mu yarıştırıyorlartamam en iyi sensin de geçç yahuu
![]()
Bu kistler 18. Haftada görülüyormuş yani tanı konuyormuş 27. 28. Haftada %90 kendiliğinden kayboluyormuş bebek büyüdükçe kimde olduysa hepsi geçmiş. O yüzden şuan başka doktora gitsemde aynı şeyi göreceği için gitmekten vazgeçtim açıkçası. Bu süreci geçirenler sakince bekle dedi bende muayane günümü bekliyorum.sen farklı bir doktora dhaa gitsene canım yorum alırsın stresin azalır, düşündün mü hiç?
Ayy evett geçmiyor ya.Kuzummm allahın izniyle bitecekk gidecekk düşünme onu niye 1 aya atıyolar bide o 1 ay geçmek bitmez
bu süper haber canım , o zaman hiiiç stres yapma kendine :) sağlıkla alalım kucaklarımıza inşalllahhBu kistler 18. Haftada görülüyormuş yani tanı konuyormuş 27. 28. Haftada %90 kendiliğinden kayboluyormuş bebek büyüdükçe kimde olduysa hepsi geçmiş. O yüzden şuan başka doktora gitsemde aynı şeyi göreceği için gitmekten vazgeçtim açıkçası. Bu süreci geçirenler sakince bekle dedi bende muayane günümü bekliyorum.
Yavv resim attım begenip geçiyonuzz artık dedim herhalde zorunlu yapıyorum gibi birsey hissettimm![]()
beni tetanoz bugün çarptı canım kolum kütük gibi, halsizlik ve eklem ağrısı da varYavv resim attım begenip geçiyonuzz artık dedim herhalde zorunlu yapıyorum gibi birsey hissettimm![]()
Eee daha neee kızz bak geçiyormuş hiç strese sokma kendinii allahın izniyle birsey olmayacak temiz çiktıysa ozaman birşey yokturr garanti olsun diye herhalde istiyolarrAyy evett geçmiyor ya.
Jouuu kim bu şeyi yaşadıysa herkesin ki geçmiş. Benim tarama testimde temiz çıktı. Detaylı ultrasyonda Allahın izniyle başka birşey çıkmazsa kistlerin geçmesini beklicez. Ama fetal dnada isteyebilir.
Aaaa eklem ağrısı niye oldu ki olmaz genelde koldan oluşurr ağrı geçmiş olsun kuzum kendini yorma dinlen bolbolbeni tetanoz bugün çarptı canım kolum kütük gibi, halsizlik ve eklem ağrısı da var
Amin İnşallah Mesirmacunubu süper haber canım , o zaman hiiiç stres yapma kendine :) sağlıkla alalım kucaklarımıza inşalllahh
Bosverr canım benimm kulak asma yaa heee de geç yada pek gitme ortamlarda fazla olma hassassın bide lohusa zamanina gelince iyice sıçıyolar afedersin
İnşallah ya İnşallah bol bol dua edin banaEee daha neee kızz bak geçiyormuş hiç strese sokma kendinii allahın izniyle birsey olmayacak temiz çiktıysa ozaman birşey yokturr garanti olsun diye herhalde istiyolarr
Evettt lohusa zamanindada gelmezler insaallahhhdogru. Aynen enıyısı uzak durmak canım. En hassas zamanlarımız zaten.
kuzum bende görmemişim mesajını yaa
görümce kayınvalide ve elti üçlüsüne gözün açık kulağın kapalı olsun aşkısı , he he de geç, sen kocana bak. onlar bu işin her safhasında konuşacak :) en son memeni sıkıp yüzüne süt fışkırtacak duruma geliniyormuşşşşşş![]()
Bilmiyorum ki canım belki dün gece uyumadım cok onun verdigi bi yorgunlukta olabilir yatıyorum öyle vallaAaaa eklem ağrısı niye oldu ki olmaz genelde koldan oluşurr ağrı geçmiş olsun kuzum kendini yorma dinlen bolbol