2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Bu kistler 18. Haftada görülüyormuş yani tanı konuyormuş 27. 28. Haftada %90 kendiliğinden kayboluyormuş bebek büyüdükçe kimde olduysa hepsi geçmiş. O yüzden şuan başka doktora gitsemde aynı şeyi göreceği için gitmekten vazgeçtim açıkçası. Bu süreci geçirenler sakince bekle dedi bende muayane günümü bekliyorum.
Ben de duymustum canım kendılıgınden gectigini, Allahın ıznıyle hıcbırsey yoktur, ıkılıde temız cıkmıs. sen ıcını ferah tut. Dua edicem senin ıcın de🤲🏻

Ben de duymustum canım kendılıgınden gectigini, Allahın ıznıyle hıcbırsey yoktur, ıkılıde temız cıkmıs. sen ıcını ferah tut. Dua edicem senin ıcın de🤲🏻
Evett evet bende okudum normalde internette birşey araştırsan ölüceksin der yani. Ama bu konu ile ilgili bir tane kötü yorum okumadım hepsi geçmiş kimsede kalmamış.
Allah razı olsun🙏

Amin İnşallah Mesirmacunu🙏
Bunu öğrenmeden 4 gün önce cinsiyetini öğrenmiştim. 4 gün sonra kisti duyunca şok oldum. Ağladım ağladım çok kötü oldum. Dua edin bana 2-3 hafta sonra gittiğimde geçmiş olsun.
canım benimm hiiç üzülme , ben inanıyorum hiiiç sorun yok dualarım seninle güzelim

kuzum bende görmemişim mesajını yaa :KK43:

görümce kayınvalide ve elti üçlüsüne gözün açık kulağın kapalı olsun aşkısı , he he de geç, sen kocana bak. onlar bu işin her safhasında konuşacak :) en son memeni sıkıp yüzüne süt fışkırtacak duruma geliniyormuşşşşşş :KK49:
Ayyy o resmi var hahahaha o süt lafı bende çok ederdimm 2022 haziran annelerinde😅😅😅😅

🤣🤣 cok guldum ya haklısın valla hep bi laf yarısı oluyor zaten. Kocamdan Allah razı olsun ya o herkesın huyunu bılıyor.ınsAllah hepımızı ıcın Bız ıyı olalım bebişlerimiz ıyı olsun da gerisi laf.
aynennn öyleee yaşa kız sen :) bu motivasyonla bu günleri geçeceğiz inşşalllahhh

canım benimm hiiç üzülme , ben inanıyorum hiiiç sorun yok dualarım seninle güzelim
Çokkk teşekkür ederim.
Bide varya erkek bir doktora gittim zeki beye Allahım kızım hiç yerinde durmadı kalbini bile bize zor dinletti.😂 Maşallah kızıma🙏
Ama ne zaman kendi bayan doktoruma gidince kızım ya uyuyor yada tepki vermiyor😂

Çokkk teşekkür ederim.
Bide varya erkek bir doktora gittim zeki beye Allahım kızım hiç yerinde durmadı kalbini bile bize zor dinletti.😂 Maşallah kızıma🙏
Huuhuuuvvvvvv beybiiii kızçeye bakkssseeennnnn şimdiden yandınnn:KK8::KK8::KK8::KK8:

Çokkk teşekkür ederim.
bak sen yaaaa anlıyomuş da hareket ediyomuş :emir_bebek:

• Komik
Reactions: Jou
Back
X