2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Azmı geldii çok hareketlii oluncada oluyo bu ama doktoruna sorman daha iyi ❤️ korkma bebeğin iyidir kahverengiyse korkulacak birsey değil
Doktoruma yazdım telaş yapma eğer devam ederse herhangi bir acilde bebeğine baktır dedi. İçim rahat etmedi normalde özel doktorda takipliyim ama devlette de bakıyorlar mı acilde bilginiz var mı ?

• Beğen
Reactions: Jou
Doktoruma yazdım telaş yapma eğer devam ederse herhangi bir acilde bebeğine baktır dedi. İçim rahat etmedi normalde özel doktorda takipliyim ama devlette de bakıyorlar mı acilde bilginiz var mı ?
Kanamam var diyince direk bakiyirlar benimde basima gelmisti randevusuz direk gorunmustum ama kahve rengi ben 2 kere yasadim adet kani gibi olmadikca pek bi sıkıntı gormuyorlar ama yinede baktir tabi ben ole olunca duramiyorum baktiriyorum benim ilk aylar olmustu

Kanamam var diyince direk bakiyirlar benimde basima gelmisti randevusuz direk gorunmustum ama kahve rengi ben 2 kere yasadim adet kani gibi olmadikca pek bi sıkıntı gormuyorlar ama yinede baktir tabi ben ole olunca duramiyorum baktiriyorum benim ilk aylar olmustu
Benim baştan beri vardı ama son 6-7 gündür yoktu amacım bebeğimin kalbini duyup rahatlamak açıkçası… devlet hastanesine şikayetimi söyleyip muayene olabilir miyim o zaman

Kızlar merhaba bir sorum olacaktı. Bugün Normal akıntıyla beraber cok hafif kahverengi akıntı oldu. Çamasırımda yok ama peçeteyle silince geldi biraz. 20 aylık kızım var gündüz çok aktifim aşırı hareketten olabilir mi aceba? İki gün sonra randevum var. Akıntım kokulu ve yogun degil cok az kahverengimsi.

Bakıyolar canım devlette bi arkadaşım gece gitmişti

Oğlumda da vardı,küçülmese bile en fazla böbrek taşı oluşur dedi doktor ileri yaşlarında.sünnet ettirdik 2 aylıkken,1 yaşına kadar tamamen küçülüp kapandı.çok basit ve neredeyse çoğu insanda olan birşeymiş.bu böbrek taşları oluşan insanların hepsi bu sebepten oluyormuş.şükür de ve hiç kafaya takma 😊
Allah razı olsun icime su serptin. Bende rabbime emanet ettim başka yapabilecegim bir sey yok rabbime sıgınmaktan 🤲

kızlar nolur cvp yazın ya 18+4 oldum basından beri idrar yolu enfks.var ama çok değil.bi kaç gündür akintim arttı çamaşırım ıslanmıyor ama tuvalette peceteye silerken hep bir sulu akinti var sari sümük gibi.birde vajina bölgesinde dokunduğumda orası islak hep bu normalmi suyum olmasından çok korkuyorum böyle olan varsa yazsın nolur kafayı yiycem

kızlar nolur cvp yazın ya 18+4 oldum basından beri idrar yolu enfks.var ama çok değil.bi kaç gündür akintim arttı çamaşırım ıslanmıyor ama tuvalette peceteye silerken hep bir sulu akinti var sari sümük gibi.birde vajina bölgesinde dokunduğumda orası islak hep bu normalmi suyum olmasından çok korkuyorum böyle olan varsa yazsın nolur kafayı yiycem
Canım ilaç atıyodur belki bolbol su iç olurmu
Doktoruna yazabilyosan yaz istersen genede bi sor su olsa donunada akardı

Suyu çok içiyorum cnm ilaç kullanmıyorum şuan dediğim gibi çamaşırıma da akmiyor pazartesiye randevu aldimda çok tedrgnm😔sizlerde oluyormu akinti

• Beğen
Reactions: Jou
Suyu çok içiyorum cnm ilaç kullanmıyorum şuan dediğim gibi çamaşırıma da akmiyor pazartesiye randevu aldimda çok tedrgnm😔sizlerde oluyormu akinti
Akinti cok normal. Enfeksiyon varsa da sari renkli akinti normal. Su gelse ohooo sirilsiklam olurdu. Bosuna sikmayin caninizi. Akinti da normal enfeksiyon da. Tabii enfeksiyon icin gidin doktora ama dedigim gibi hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu cok sık gorulur☺️

Haftamiz ayni benimde ozellikle sabahlari kalktigimda peceteye su akiyor sirf su ben progeston fitil kullaniyorum ona bağlıyorum doktorum 15 haftaliken bakti bi sorun yok vajinal akinti dedi

Genelde cok degil amaa beyaz akıntım oluyo
Sendende birsey yok yani korkulcak birşey yok içini ferah tut ❤️ pazartesiye ne kaldı şurda

Back
X