- 25 Ağustos 2019
- 62.526
- 120.082
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #7.821
Yaniiiii ? Alıyormusunİyi akşamlar kızlar.sıfır garantli doona bebek arabası ve bugaboo bee 5 az kullanılmış araba mecvut![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaniiiii ? Alıyormusunİyi akşamlar kızlar.sıfır garantli doona bebek arabası ve bugaboo bee 5 az kullanılmış araba mecvut![]()
Satılık olarak canımYaniiiii ? Alıyormusun![]()
Fiyatları nedir canimİyi akşamlar kızlar.sıfır garantli doona bebek arabası ve bugaboo bee 5 satılık az kullanılmış araba mecvut![]()
Günaydın kuşumHangi hastaneye gitceksn tatlış
Canım ben ege üniversitesi genetik bölümünde kan verdim bir ayda filan çıktı sonuçlar. Öyle öğrendim .Merhabalar, gebelikte pihtilasma ile ile igne yaptiran arkadaslarim vardi ben suan boyle bir sorunum var mi hic bilmiyorum kan pıhtılaşmasi nasil tespit ediliyor ve ne yapmak lazim doktora bunu soran varsa bilgi verebilirse cok sevinirim, saglikli gunler
TesekkurlerrAaaa pardon o kısmı yanlış anlamışım tamamdır atarım tabi![]()
Günaydın yasemincim hadi hayırlı haberlerle dön.Günaydın kızlarrrr bugün detaylı ultrason vardualarınızı beklerim
![]()
Saol canım ınsAllah hepımız aldıklarımızı saglıkla kullandıgımız gunlerı goruruzŞimdi baktım çok beğendim kuzum :) sağlıkla kullanın
Günaydınn inşallah çok güzel geçer canım haberlerini bekliyoruzzGünaydın kızlarrrr bugün detaylı ultrason vardualarınızı beklerim
![]()
ben normalde devlet takıplı degılım belkı oyuzdendır. detaylı usg ıcın kayıt actırmaya gıtmıstım oyuzden mhrs uzerınden randevu olusturmaya calısıyorum.Normal de devlette en son gittiğinizde randevu vermeleri gerekiyor doktor yinlerdirmesi gerekiyor bizde öyle bana verdi 21 marta ultrasyon bölümü gebeyim diyince 23 şubata çekti
Hayırlı olsun canım saglıkla kullan ıns, bız de gurkan bebede baya ındırım var bakalım ordan alalım dıyoruzBen prego solo travel sistemini aldım canım.e-bebeğin outlet mağazasından 6 bin civarına aldım normalde 15-20 arası değişiyormuş fiyatı.şehrinizde varsa outlet mağazasını bulun derim e bebeğim
Sımdı nasıl oldun canımm dun yazamadım hıc bakamadım.Kızlarrr dünden beri pek iyi değilimm ilkkez oluyo bu hamilelikte dün dustan sonra başım çok döndü ve bulantım başladı ama hala aynıyım varmı aramızda böyle birşey oğlum hareketli neseki iyi ama neden böyleyim çözemedim şekerimmi çıktı acaba bilemedim tansiyonumda çok iyi yolunda
Bana bahıınnnn sorularınıza yetiştim azcukta ben sorem![]()
Canımm ınsAllah cok guzel gecer hersey yolundadırGünaydın kuşumüniversite hastanesine gideceğim nasipse
![]()
Aynen hemen duşun arkasına tut ayaklrina rahatlarsın hem gerçekten iyi geliyor insana şifa olsun nasıl şimdi iyi misin hala devam mıAyakta yıkamak zaten başağrısı bile geçirir peygamber efendimiz sav yaparmış hiç aklıma gelmedi yapayim onu sagol kuzuşm çok üşüdüm sıcak duş alayim dedim başıma bela soktum vallahi
Ben de duymustum sunnet oldugunu,Dedıgınız gıbı, o sekılde yapmaya calısırım hep dustan sonra. Bı de aslında oturarak dus almak lazım.Aynen hemen duşun arkasına tut ayaklrina rahatlarsın hem gerçekten iyi geliyor insana şifa olsun nasıl şimdi iyi misin hala devam mı![]()
Iyiyim çok şükürrr kuzumm sabah kalkarken çok dönerdi bugün gayet iyiyimmAynen hemen duşun arkasına tut ayaklrina rahatlarsın hem gerçekten iyi geliyor insana şifa olsun nasıl şimdi iyi misin hala devam mı![]()
Çok şükür canim benim iyiyimm güne güzel uyandımmben normalde devlet takıplı degılım belkı oyuzdendır. detaylı usg ıcın kayıt actırmaya gıtmıstım oyuzden mhrs uzerınden randevu olusturmaya calısıyorum.
Hayırlı olsun canım saglıkla kullan ıns, bız de gurkan bebede baya ındırım var bakalım ordan alalım dıyoruz
Sımdı nasıl oldun canımm dun yazamadım hıc bakamadım.
Canımm ınsAllah cok guzel gecer hersey yolundadırtatlı tatlı fotograf verır sıze
![]()
Cok sukur canımm gu nay dıınn ozamanÇok şükür canim benim iyiyimm güne güzel uyandımm![]()
Merhaba;Kızlar bebek hareketlerini her gün hissediyor musunuz ben 20 artı 5'im bugün dünden beri sanki hareketleri Bir var Bir Yok yani yok denecek kadar az ya da hiç hissetmiyorum gibi oluyor acaba neden böyle![]()
Benim gittiğim doktoru ben beğendim ama bilemem tabi bazıları çok tepkisiz falan diye yorum yazmış. Adam baya deneyimli, Zeynep Kamil'de çalışmış uzun yıllar ve yaşı da var. Her şeyi anlatıyor, şimdi sıra sizde soracaklarınızı sorun dedi. Bağdat Caddesi'nde, Mehmet Uludoğan, 3700 Kredi kartı, 3400 peşin Bu kadar:)InsAllah cok guzel gecer canım , ben de daha randevu almadım bakıyorum devlette bulurmuyum dıye bıyandan ozel arastırıyorum. hatta ıstanbul ıcın tavsıyenız varsa alıyım kızlar