2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Biz aradık randevu almamız gerekirken aramamız lazımmış tabi benim özel öyleydi aradık gününu kendi ayarladı

Doktoruna demedenmi oluyormu öe
Benden ozeldeki doktorum istemişti. Ben sağlık ocağında yaptırdım tahlilerimi. Orada çıktı enfeksiyon

• Beğen
Reactions: Jou
Kızlar

Ben kendimi yıkadığımda elime akıntı geliyor yeşil gibi ama ne yanma ne kaşıntı ne koku hiçbir şey yok sizce doktora gitmem gerekiyor mı.
Canim benim sürekli oluyor koku kaşıntı akıntı çok fazla hemde fitil de kullandım geçmedi benim kronik olmuş malesef nasıl geçecek de bilmiyorum malesef

• Üzgünüm
Reactions: Jou
Canim benim sürekli oluyor koku kaşıntı akıntı çok fazla hemde fitil de kullandım geçmedi benim kronik olmuş malesef nasıl geçecek de bilmiyorum malesef
Günaydın canım
Bende işte koku kaşıntı felan hiç yok işte sadece arada çok az gelen bir akıntı var o kadar.

Detaylın nasıl geçti canım merak ettim🙏🏻

İnşallah ya.
Jou Mesir macunu nerde ya hiç girmedi buraya.

AAa evet ben haftasonu diye gelmemistir dedim bugun ultrasonu yokmuydu hakkat niye gelmedii

mesirmacunu mesirmacunu kıızzzzz neresssuuunnnn

Canım merakla seni bekliyoruz umarım kötü bişey yoktur 🤲

canım kızlarrr günaydınnnn , çok şükür iyiyiz :) benim sıpam sürekli bir yerlerini kapattı, akşama kadar hastanedeydim toplamda 5 kez ultrasona girdim tam dudaklarına bakacaklar dudakları kapatıyor , sırtına bakacaklar arkasını dönüyor :KK73:
doktor dedi inatçı bir kız bu haberin olsun :KK31:

tüm bunların sonucunda eve gidince kendiimi yatağa zor attım :) merak etmişsiniz teşekkür ederimmm :KK19:

canım kızlarrr günaydınnnn , çok şükür iyiyiz :) benim sıpam sürekli bir yerlerini kapattı, akşama kadar hastanedeydim toplamda 5 kez ultrasona girdim tam dudaklarına bakacaklar dudakları kapatıyor , sırtına bakacaklar arkasını dönüyor :KK73:

tüm bunların sonucunda eve gidince kendiimi yatağa zor attım :) merak etmişsiniz teşekkür ederimmm :KK19:
Yaaa hoşgeldinnn Mesir macunuu şükürler olsun🙏
Bak sen kızımızaaa bu kızlar şimdiden naza başladı😂

Gunaydın canım cok sukur cok sevındım ıyı olmasına okadarcık naz yapcak kızçe🤣saglıkla atlattın bu aşamayı da darısı benım gıbı henuz detaylıya gırmeyenlere ınsAllah🤲🏻

Yaaa hoşgeldinnn Mesir macunuu şükürler olsun🙏
Bak sen kızımızaaa bu kızlar şimdiden naza başladı😂

Gunaydın canım cok sukur cok sevındım ıyı olmasına okadarcık naz yapcak kızçe🤣saglıkla atlattın bu aşamayı da darısı benım gıbı henuz detaylıya gırmeyenlere ınsAllah🤲🏻
teşekkür ederiiim güzellerim :KK200: bu nazlı kızı çooook seviyorum beeee :anneadayı::emir_bebek:

Hahahahahaha ayyy sıpaya bakk ne fena kızzz senide uğraştırdı o ışıktan rahatsız oldu ondan :D

Back
X