- 15 Kasım 2023
- 1.782
- 2.501
- 53
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #8.061
Ben 5i daha yeni bitirmişim o zaman, tamam sakinim6 ay bittikten sonra 3.tmister başlıyor gün olarak regl günü geçince o ay bitmiş oluyor canim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 5i daha yeni bitirmişim o zaman, tamam sakinim6 ay bittikten sonra 3.tmister başlıyor gün olarak regl günü geçince o ay bitmiş oluyor canim
ilk haftalar hergün bakardım şimdi unutup uzun süre sonra bakınca bir şok yaşadımCanım 4 hafta 1 ay etmiyor, 4 hafta 28 gün oluyo 1 ay 30 gün olduğu için haftalara göre ay hesapları biraz daha farklı. 26. haftadayken 6 ayı bitirmiş oluyoruz. Haftalara göre ay tablosu da var internette ordan bakabilirsin.
Babam küçükken gelmişler buraya kuzum hepimiz buradayızyakın yıne aılen buradaysa sık gelıp gıdıyorsundur
evett kuzum doğru tahmin etmişsinnn :)Hadiyaaaisminden dolayı manisalı oldugunu dusunmustum ama manısada yasıyormussun heralde canım bız deıstanbulda yasıyoruz
Yok kız gelemiyolar öyle sık araba yokya pekRica ederımmneyseki yakınsın ailen gelir gider artık torun bakmaya
![]()
Risklimi çiktı benimki ortanca çıkmıştıHele bana da öyle bide benim 2 li test iyi çıkmamıştı o yüzden de merak ediyorum
Daha yavaş yavaş annesi. 20 lerden sonra Çok hissedersin. Bi de benim 3. Hamileligim. Hamilelik sayısı arttıkça daha erken hissedilirmisYaa ben hareketleri hissediyorum ama tutarlı değil yani saat olarak fln çok farklı. Elimi koyduğumda dışardan hiçbi şey hissetmiyorum bugün 19+2'yiz. Korktum ben de neden böyle diye
Ay ay ay geliyor gelmekte olan
Ben bayadır ev modu takılıodum canım bugün bi azıttımİyi yapmıssın afiyet olsun peynırlı dıosn zaten bişey olmaz ondan kuzumvalla ben bugun ev yemegı modundayım ıspanak yaptım
Saglık olsun canoYok kız gelemiyolar öyle sık araba yokya pek
Iyı yapmussun canım Valla hıc cıkılcak gıbı degıl cok sogukBen bayadır ev modu takılıodum canım bugün bi azıttımaslında dısarı cıkasım vardı ama üşendim o yüzden dışarıyı eve getirdim
![]()
Abla kızım olcakmis eklermisin teşekkür ederim![]()
Ayyy sağlıkla işesinde pipi kuku farketmiyorOooo pipi geliyoorrr![]()
Hahahahaha bezi açar açmaz ağzımıza işeyecekler hazırlıklı olalım kızAyyy sağlıkla işesinde pipi kuku farketmiyor![]()
Bir kez kekik içtim o çok rahatlatıyor bir kez nane limon içtim ballı sıcak su içtim daha çok . Yatarken boğazıma viks sürdüm yattım baş ağrım olunca da mentollu alın şakaklarina sürdüğüm balm var bunlar yetti çok şükürBıtkı cayı yasak ekstra ılac vs yok, Allah sıfa versın canım. sen ne kullanıosn aklımda olsunn
Oofffff süper valla o zaman hadi yine iyisinIşte başlasam gelecekkkızz ben 4 ayda 16 kilo verdimm nasıl gaza geldiysem hersabah aksam ip atlardım
![]()
Doğururuzz gene başlarızz beraberrO
Oofffff süper valla o zaman hadi yine iyisin![]()