2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Canım 4 hafta 1 ay etmiyor, 4 hafta 28 gün oluyo 1 ay 30 gün olduğu için haftalara göre ay hesapları biraz daha farklı. 26. haftadayken 6 ayı bitirmiş oluyoruz. Haftalara göre ay tablosu da var internette ordan bakabilirsin.
ilk haftalar hergün bakardım şimdi unutup uzun süre sonra bakınca bir şok yaşadım 😂😂 daha 1 ay varmış 👍🏻😬

Yaa ben hareketleri hissediyorum ama tutarlı değil yani saat olarak fln çok farklı. Elimi koyduğumda dışardan hiçbi şey hissetmiyorum bugün 19+2'yiz. Korktum ben de neden böyle diye
Daha yavaş yavaş annesi. 20 lerden sonra Çok hissedersin. Bi de benim 3. Hamileligim. Hamilelik sayısı arttıkça daha erken hissedilirmis

1706627075801.webp

canım acemiyogi acemiyogi

İyi yapmıssın afiyet olsun peynırlı dıosn zaten bişey olmaz ondan kuzum 🤣🤣🤣 valla ben bugun ev yemegı modundayım ıspanak yaptım
Ben bayadır ev modu takılıodum canım bugün bi azıttım 😄😄 aslında dısarı cıkasım vardı ama üşendim o yüzden dışarıyı eve getirdim 😄

Ay sinirlerim çok bozuk buraya içimi dökesim geldi. 2 gündür kanamam var kahverengimsi kayınvalidem kahvaltıya çağırdı gideym orda yerim dedim. Bulaşık yıkadım misafir ağırladım kahve yaptım yemek yaptm. Kanamam var diyorum hiç git yat ben yaparım bile demiyor sinirlerim çok bozuldu böyle eski kafa kayınvalideler kaldımı hala

Bıtkı cayı yasak ekstra ılac vs yok, Allah sıfa versın canım😘 . sen ne kullanıosn aklımda olsunn
Bir kez kekik içtim o çok rahatlatıyor bir kez nane limon içtim ballı sıcak su içtim daha çok . Yatarken boğazıma viks sürdüm yattım baş ağrım olunca da mentollu alın şakaklarina sürdüğüm balm var bunlar yetti çok şükür

Back
X