- 2 Aralık 2022
- 1.015
- 1.402
- 53
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #8.121
İstanbul’da detaylı ultrason yaptıranlar hangi hastanede kime yaptırdınız acaba? Doktorum aynı hastanede prof önerdi perinatolog ona yönlendireceğim dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ikısıne bır yaparsın artıkkBenim 2 ci bebe yer yok nasıl yapemmm![]()
Daha yaptırmadım canım ama aynı hastanede varsa daha ıyı olur heralde benım yoktu oyuzden dısardan bı doktora yaptırıcaz ınsİstanbul’da detaylı ultrason yaptıranlar hangi hastanede kime yaptırdınız acaba? Doktorum aynı hastanede prof önerdi perinatolog ona yönlendireceğim dedi
Peki canım beklıyorummKuzuuum odamız gelmedi henüz :) gelince atarım inşallahhh
2 haftaya kadar gelişimin önde yada geride olması sorun olmuyor diye okumuştum canımKızlar dün normal muayne olduk,bebeğin kafası 1 hafta önde dedi.detaylıda iyice bakılır dedi.var mı böyle bişi duyan bilen
ne güzel giriş buuuu ve aleykümselam kuzummAllahın selamı uzerımıze olsunnn kızlarrrRabbım evlatlarımızı korusunn
bugun boyle girmek geldi içimden
![]()
Saol canım benımm, bugun temızlık gunum kendımı motıve etmeye calısıyorum suanne güzel giriş buuuu ve aleykümselam kuzumm
Umarım sorun olmaz bizde de,zaten en baştan beri azıcık azıcık ileride çıkıyordu bir gün iki gün diye birikti umarım ilerlemez.ben iri değilim ama baba 2 metre umarım o yüzden ileride çıkıyordur2 haftaya kadar gelişimin önde yada geride olması sorun olmuyor diye okumuştum canım
Hahaha evettt hepimiz aynı odadaIkısıne bır yaparsın artıkkkardes kardes gecınsınler
cok iyiHahaha evettt hepimiz aynı odada![]()
Hahahahahahahah adam pert buseferrcok iyibı arkadasımın da yenı bebegı oldu dıgerı de kucuk zaten 3 u yatıyorlarmıs 2*2 yatak almıslar . eşi de salona yollamıslar
Hahahahahahahah adam pert buseferr
Bizim oda varda kızıma hazırlıktı hep heryer pembeoğlan dicek ben kızmıyım anneee
küçük gene oda tabii baktık olmuyo artık odasina yerlestiririzz 2li dublex yatak alırız
kızımda orda yatar kocam hayatta kendi yatağindan vazgeçmez dedim hepimiz bir oluruz fenamı
![]()
Yaniii supriz oldu aslında kızim büyüsün rahat gezeriz derkenaynen canım. Bısey dusunceksınız artık bı duvarı da mavi yaparsın olmadı
. Ama guzel ya ıkısı bır buyurler sonra rahat edersın
Canım ben hıc bılmıyorum ama ılerı cıkması pozıtıf bısey dıye dusunurdum. Genetık faktorler onemlı ya sonucta her bebek farklı boyda kıloda doguyor. Gelısımlerınde bırebır aynı olmaz heralde. Normal dogum ıcın belkı zorlayıcı olabılır aslında oda olmayabılır dee işte doktorlar ugrasmak ıstemıyor bazen sezeryana gecırıyor.Umarım sorun olmaz bizde de,zaten en baştan beri azıcık azıcık ileride çıkıyordu bir gün iki gün diye birikti umarım ilerlemez.ben iri değilim ama baba 2 metre umarım o yüzden ileride çıkıyordur
Oyyy yesınler annesiiYaniii supriz oldu aslında kızim büyüsün rahat gezeriz derkenen bastan başla
Merhaba canımKızlar şu an çalışanlar var aramızda muhtemelen. Doğum izni bittikten sonra çalışmayı düşünüyor musunuz? Ben bu konuda çok ikilemdeyim. Şu an bile zor geliyo işe gelip gitmek doğumdan sonra da nasıl bi psikolojide olurum bilmiyorum. Bebeğimi kendim büyütmek istiyorum ama o zamanki psikolojiyle de çalışmak mı daha iyi gelir bilmiyorum. Bi de tabi maddi durum var bi anda tek maaşa düşmek de zor olacak. En önemlisi bu zamana kadar okuduk belli bi yere geldik kariyerimden de vazgeçmek istemiyorum sonrasında dönüş zor olabilir. Ay napcaz valla of
CIdden oyle oldu hahahaha kocamda diyo oğlanda doğmadan memleketine gidersej küser bize diyo benimle niye gitmediniz diye kızımız 4 yaşına gelip oğlanda 2 yaşina gelirse hep beraber toplanır gideriz diyo hahahha tam olur diyoOyyy yesınler annesiiben de gelicemm dedi senın oglann. Bırakmazzzz