2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
İstanbul’da detaylı ultrason yaptıranlar hangi hastanede kime yaptırdınız acaba? Doktorum aynı hastanede prof önerdi perinatolog ona yönlendireceğim dedi

İstanbul’da detaylı ultrason yaptıranlar hangi hastanede kime yaptırdınız acaba? Doktorum aynı hastanede prof önerdi perinatolog ona yönlendireceğim dedi
Daha yaptırmadım canım ama aynı hastanede varsa daha ıyı olur heralde benım yoktu oyuzden dısardan bı doktora yaptırıcaz ıns

2 haftaya kadar gelişimin önde yada geride olması sorun olmuyor diye okumuştum canım
Umarım sorun olmaz bizde de,zaten en baştan beri azıcık azıcık ileride çıkıyordu bir gün iki gün diye birikti umarım ilerlemez.ben iri değilim ama baba 2 metre umarım o yüzden ileride çıkıyordur

cok iyi 🤣 bı arkadasımın da yenı bebegı oldu dıgerı de kucuk zaten 3 u yatıyorlarmıs 2*2 yatak almıslar . eşi de salona yollamıslar
Hahahahahahahah adam pert buseferr 🤣🤣🤣
Bizim oda varda kızıma hazırlıktı hep heryer pembe 🤣🤣🤣 oğlan dicek ben kızmıyım anneee :KK70: küçük gene oda tabii baktık olmuyo artık odasina yerlestiririzz 2li dublex yatak alırız 🤣🤣 kızımda orda yatar kocam hayatta kendi yatağindan vazgeçmez dedim hepimiz bir oluruz fenamı🤣🤣

Hahahahahahahah adam pert buseferr 🤣🤣🤣
Bizim oda varda kızıma hazırlıktı hep heryer pembe 🤣🤣🤣 oğlan dicek ben kızmıyım anneee :KK70: küçük gene oda tabii baktık olmuyo artık odasina yerlestiririzz 2li dublex yatak alırız 🤣🤣 kızımda orda yatar kocam hayatta kendi yatağindan vazgeçmez dedim hepimiz bir oluruz fenamı🤣🤣
🤣🤣 aynen canım. Bısey dusunceksınız artık bı duvarı da mavi yaparsın olmadı🤣🤣🤣. Ama guzel ya ıkısı bır buyurler sonra rahat edersın

• Komik
Reactions: Jou
🤣🤣 aynen canım. Bısey dusunceksınız artık bı duvarı da mavi yaparsın olmadı🤣🤣🤣. Ama guzel ya ıkısı bır buyurler sonra rahat edersın
Yaniii supriz oldu aslında kızim büyüsün rahat gezeriz derken🤣🤣 en bastan başla

Umarım sorun olmaz bizde de,zaten en baştan beri azıcık azıcık ileride çıkıyordu bir gün iki gün diye birikti umarım ilerlemez.ben iri değilim ama baba 2 metre umarım o yüzden ileride çıkıyordur
Canım ben hıc bılmıyorum ama ılerı cıkması pozıtıf bısey dıye dusunurdum. Genetık faktorler onemlı ya sonucta her bebek farklı boyda kıloda doguyor. Gelısımlerınde bırebır aynı olmaz heralde. Normal dogum ıcın belkı zorlayıcı olabılır aslında oda olmayabılır dee işte doktorlar ugrasmak ıstemıyor bazen sezeryana gecırıyor.

Kızlar şu an çalışanlar var aramızda muhtemelen. Doğum izni bittikten sonra çalışmayı düşünüyor musunuz? Ben bu konuda çok ikilemdeyim. Şu an bile zor geliyo işe gelip gitmek doğumdan sonra da nasıl bi psikolojide olurum bilmiyorum. Bebeğimi kendim büyütmek istiyorum ama o zamanki psikolojiyle de çalışmak mı daha iyi gelir bilmiyorum. Bi de tabi maddi durum var bi anda tek maaşa düşmek de zor olacak. En önemlisi bu zamana kadar okuduk belli bi yere geldik kariyerimden de vazgeçmek istemiyorum sonrasında dönüş zor olabilir. Ay napcaz valla of

• Beğen
Reactions: Jou
Kızlar şu an çalışanlar var aramızda muhtemelen. Doğum izni bittikten sonra çalışmayı düşünüyor musunuz? Ben bu konuda çok ikilemdeyim. Şu an bile zor geliyo işe gelip gitmek doğumdan sonra da nasıl bi psikolojide olurum bilmiyorum. Bebeğimi kendim büyütmek istiyorum ama o zamanki psikolojiyle de çalışmak mı daha iyi gelir bilmiyorum. Bi de tabi maddi durum var bi anda tek maaşa düşmek de zor olacak. En önemlisi bu zamana kadar okuduk belli bi yere geldik kariyerimden de vazgeçmek istemiyorum sonrasında dönüş zor olabilir. Ay napcaz valla of
Merhaba canım
bende aynı şeyi düşünüyorum gerçekten ikilemdeyim napıcağımı bilmiyorum dediğin gibi bebeğimi kendim büyütmek istiyorum bir yandan okuduk ettik iş yerimde güzel ondanda vazgeçmek istemiyorum sürekli düşünüp duruyorum. Sonra yok yok giderim işe diyorum sonra nasıl olucak diyorum gece bilmem kaç defa kalkarız bebek beslenemeye bakmaya uykusuz uykusuz çalışılır mı Allah yardımcımız olsun.

Oyyy yesınler annesii 🤣🤣ben de gelicemm dedi senın oglann. Bırakmazzzz
CIdden oyle oldu hahahaha kocamda diyo oğlanda doğmadan memleketine gidersej küser bize diyo benimle niye gitmediniz diye kızımız 4 yaşına gelip oğlanda 2 yaşina gelirse hep beraber toplanır gideriz diyo hahahha tam olur diyo

Back
X