- 18 Mart 2023
- 2.303
- 1.453
- 63
- 26
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #8.161
Galiba öyle olacağız neyse azcıkta evin tadına bakarızEv hanımı moduna geçiş yapılsınn![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Galiba öyle olacağız neyse azcıkta evin tadına bakarızEv hanımı moduna geçiş yapılsınn![]()
Rabbim size de bugünlere nasip etsin kuzumoy kuzumaa yaaa :)))
Ben 2 yıl ücretsiz izin almayı düşünüyorumKızlar şu an çalışanlar var aramızda muhtemelen. Doğum izni bittikten sonra çalışmayı düşünüyor musunuz? Ben bu konuda çok ikilemdeyim. Şu an bile zor geliyo işe gelip gitmek doğumdan sonra da nasıl bi psikolojide olurum bilmiyorum. Bebeğimi kendim büyütmek istiyorum ama o zamanki psikolojiyle de çalışmak mı daha iyi gelir bilmiyorum. Bi de tabi maddi durum var bi anda tek maaşa düşmek de zor olacak. En önemlisi bu zamana kadar okuduk belli bi yere geldik kariyerimden de vazgeçmek istemiyorum sonrasında dönüş zor olabilir. Ay napcaz valla of
Ben en azından 10 ay işsizlik maaşı alırım bir de tazminat fln yine maaş gibi bi gelirim olur diye düşündüğümden ücretsiz izin almayacağım.Ben 2 yıl ücretsiz izin almayı düşünüyorum
Bence dönünce söylemelisin doğum izni kullandırmadan çıkış verirlerse doğum tazminatı alamayabilirsin belki. Araştırmak lazım çok emin değilim.Kızlar özelde öğretmen olan var mı benim doğum Haziran gibi olacak sonrasında dönmeyeceğimizi doğum iznine giderken mi söylemeliyiz? Bu konuda biraz cahilim haklarımı araştırmak istiyorum
MerhabaEvet ya bende öğrenmek istiyorum. Özel kurumda çalışıyorum 3 yılım doldu izine çıkmadan mı söylemek lazım tazminat verirler mi şirket insiyatifinde çünkü
Aynen öyle ben doğum iznim bittikten sonra gelip çıkmak istediğimi söyleyeceğim. Kıdem ve ihbar yine şirketin insiyatifinde ama bu zamana kadar kendi isteğiyle çıkan herkese verdi bizim şirket. Bi de benim sebep bebek fln olunca verirler zorlamazlar diye düşünüyorum. Doğum izni süresince maaş alınmıyor bildiğim kadarıyla sonradan toplu yatırıyor sgk. O 4 ay maaş alamamak çok zor olacakMerhaba
Doğum iznine çıkacağınızı söyleyin süreniz doluncada çalışmak istemiyorsanız o zaman gidip çıkış evraklarını imzalarsınız. Çünkü izin süre zarfında alacağımız doğum parasını alamayız.
ayy seninki çok iyiymiş ben 16. hafta gittiğimde 4 kilo almıştım şu an kaç oldu bilmiyorum evde bakmıyorum korktuğumdanHaftanızı ve aldığınız kiloyu yazar mısınız18.haftaya girdim 2 kg almışım hiç almamıştım birden görünce şaşırdım
Bu hızda almam inş.
Ben 13. Haftaya kadar bulantıdan ve reflüden bir şey yiyemedim bence onun etkisi oldu. Şimdi iştahım çok açıldı. Doktoruma sordum 15’e kadar yolu var normal dedi. Ama benim boyum kısa 15 kg alırsam yuvarlanırımayy seninki çok iyiymiş ben 16. hafta gittiğimde 4 kilo almıştım şu an kaç oldu bilmiyorum evde bakmıyorum korktuğumdan
Evet ya bende öğrenmek istiyorum. Özel kurumda çalışıyorum 3 yılım doldu izine çıkmadan mı söylemek lazım tazminat verirler mi şirket insiyatifinde çünkü
Bence de doğum izninizi kullanın 4 ay, başka planlarınız varsa o bitince söylersiniz. Benim 6 yılım doluyor aynı şirkette ama asla tazminat vermiyorlar ayrılırken.Aynen öyle ben doğum iznim bittikten sonra gelip çıkmak istediğimi söyleyeceğim. Kıdem ve ihbar yine şirketin insiyatifinde ama bu zamana kadar kendi isteğiyle çıkan herkese verdi bizim şirket. Bi de benim sebep bebek fln olunca verirler zorlamazlar diye düşünüyorum. Doğum izni süresince maaş alınmıyor bildiğim kadarıyla sonradan toplu yatırıyor sgk. O 4 ay maaş alamamak çok zor olacak
Ben 13. Haftaya kadar bulantıdan ve reflüden bir şey yiyemedim bence onun etkisi oldu. Şimdi iştahım çok açıldı. Doktoruma sordum 15’e kadar yolu var normal dedi. Ama benim boyum kısa 15 kg alırsam yuvarlanırım![]()
Dikkat edersek almayız inşallah ama kilo bu alınır verilir önemli olan bebişler sağlıklı olsunn.Bence de doğum izninizi kullanın 4 ay, başka planlarınız varsa o bitince söylersiniz. Benim 6 yılım doluyor aynı şirkette ama asla tazminat vermiyorlar ayrılırken.
4 ay maaş alamamak kötü gerçekten çok da harcama olacak kenara da atamam o zamana kadar gibi görünüyor
Vallahaa ben doğuma kadar kızımda karbonhidrat ve tatlı tüketmedim 7 kiloyla gittim saka maka ama bu oğlanda ciddi ciddi alıyorum boyundan sebep sanırımBence de doğum izninizi kullanın 4 ay, başka planlarınız varsa o bitince söylersiniz. Benim 6 yılım doluyor aynı şirkette ama asla tazminat vermiyorlar ayrılırken.
4 ay maaş alamamak kötü gerçekten çok da harcama olacak kenara da atamam o zamana kadar gibi görünüyor
Benim bildiğim doğum parası bir kısmı doğumdan önce yatıyor izne çıktığında bir kısmıda sonradan yatıyor diye biliyorum parça parça yani.Aynen öyle ben doğum iznim bittikten sonra gelip çıkmak istediğimi söyleyeceğim. Kıdem ve ihbar yine şirketin insiyatifinde ama bu zamana kadar kendi isteğiyle çıkan herkese verdi bizim şirket. Bi de benim sebep bebek fln olunca verirler zorlamazlar diye düşünüyorum. Doğum izni süresince maaş alınmıyor bildiğim kadarıyla sonradan toplu yatırıyor sgk. O 4 ay maaş alamamak çok zor olacak
aaa inşallah öyledir sonradan almak daha kötüBenim bildiğim doğum parası bir kısmı doğumdan önce yatıyor izne çıktığında bir kısmıda sonradan yatıyor diye biliyorum parça parça yani.
Yok yok benim arkadaşım bir kısmını izne çıkınca aldı bir kısmıda doğumdan sonra yatırdılar.aaa inşallah öyledir sonradan almak daha kötü