- 18 Mart 2023
- 2.303
- 1.453
- 63
- 26
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #8.301
Yine analık işte napcanHahahah vude o var bende çişe kalkınca öyle oluyorum vallahaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yine analık işte napcanHahahah vude o var bende çişe kalkınca öyle oluyorum vallahaa
Kaniyor bazen kuruluktan. Acmak icin sumkurdugum icin de zorluyo olabilirim ama emin degilimYok yok canım bu durum bir süre geçmez kimininki kanıyormuş benim hiç kanamadı sende oldu mu öyle birşey.
Üstüne kızım anliyo gece kalkıyo geliyo peşimden kapiyı bi açıyorum o ödüm patlıyoYine analık işte napcan![]()
O kaç para işte ben bilmiyorum daNormal ben sezaryen parasini veriyorum yanii extra birsey ettirmiyorum
Hee her hastane değişyio 1.5 sene once kızıma 3.5 a verdik simdi ye kadar zamlanmış 20 bin diyolar sezaryeneO kaç para işte ben bilmiyorum da![]()
Yaa jouuu gülme tuttuÜstüne kızım anliyo gece kalkıyo geliyo peşimden kapiyı bi açıyorum o ödüm patlıyosonra koştur koştur yatağına gidiyo
Benim hastane baya pahalı kesin bir 35 40 ı vardırrHee her hastane değişyio 1.5 sene once kızıma 3.5 a verdik simdi ye kadar zamlanmış 20 bin diyolar sezaryene![]()
ALttarafı 1 gün kalcazBenim hastane baya pahalı kesin bir 35 40 ı vardırr![]()
Benim gittiğim hastanede ocak zammından önce sezaryen 60 bindi. 2 gece kalıyorsunuz. Bakalım hazirana kadar şansımıza ne çıkacakHee her hastane değişyio 1.5 sene once kızıma 3.5 a verdik simdi ye kadar zamlanmış 20 bin diyolar sezaryene![]()
Hahahahahha kız ciddi bakk manyah benim kizzz yat işte ne geliyon peşimden sonra uyuyamıyorum diye diye gözünü kaşıyoYaa jouuu gülme tuttu
Bende gece eşim uyuyor wcden çıkıp hemen yatağa gidiyorum korkumdan paronayaklık var gece ya ya evde biri varsa ya şuan hırsız girdiyse diye kura kura gidiyorumm![]()
Aboovvvvv eee suçtuk deseneBenim gittiğim hastanede ocak zammından önce sezaryen 60 bindi. 2 gece kalıyorsunuz. Bakalım hazirana kadar şansımıza ne çıkacak![]()
Normal ben sezaryen parasini veriyorum yanii extra birsey ettirmiyorum
Canım sadece doğum için de 35-40 bin istiyorlar.paket mantıklıydı ama yapmayacakları işlemler için de o parayı istemeleri saçma geldi.sadece doğumu yaptırayım desem bazı doktorlar takibini yapmadığı hastayı kabul etmiyorlar diyorlar ne yapacağım şaşırdımHee her hastane değişyio 1.5 sene once kızıma 3.5 a verdik simdi ye kadar zamlanmış 20 bin diyolar sezaryene![]()
Aaaa ilkkez duydum öyledeCanım sadece doğum için de 35-40 bin istiyorlar.paket mantıklıydı ama yapmayacakları işlemler için de o parayı istemeleri saçma geldi.sadece doğumu yaptırayım desem bazı doktorlar takibini yapmadığı hastayı kabul etmiyorlar diyorlar ne yapacağım şaşırdım
manisa da sezeryan doğum 30 binBenim hastane baya pahalı kesin bir 35 40 ı vardırr![]()
Şimdilik gece uyuyabiliyirum tuvalet dışında saat 2 ye kadar tuvaletim geliyor sürekli sonrasında uyuyorum bakalım ne zamana kadar mide için şurup kullanabilirsinizBen gece mide yanmasından gündüzde burundan dolayı zor nefes alıyorum![]()
Aslında geçen seneki gibiydi belkide busenede 50 bin vardır bizdede varr eşimde şimdi dedimanisa da sezeryan doğum 30 bin![]()
Benim WC disarida ya ben ne edeyim kizlarYaa jouuu gülme tuttu
Bende gece eşim uyuyor wcden çıkıp hemen yatağa gidiyorum korkumdan paronayaklık var gece ya ya evde biri varsa ya şuan hırsız girdiyse diye kura kura gidiyorumm![]()
Hiç sorma ya sanki çocuğu onlar taşımış gibi karnında altı üstü biz çıkarcaz içimizden onlar alcakALttarafı 1 gün kalcaz![]()
Yaa ben o kızı yerim gözleriniHahahahahha kız ciddi bakk manyah benim kizzz yat işte ne geliyon peşimden sonra uyuyamıyorum diye diye gözünü kaşıyo
Kocanda diyodur ses yapma![]()