- 25 Ağustos 2019
- 62.512
- 120.035
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #8.661
Günnnooooooo
pazar olduğuna göre herkes kocişine yapışmış 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimse cevap vermediğine göre yapismisizGünnnooooooopazar olduğuna göre herkes kocişine yapışmış
![]()
Hahahahahaha bakk o kesiinnnn kocaları buldunuz evde burayı unuttunuz peeehhhKimse cevap vermediğine göre yapismisizgunaydinnnn aşko
![]()
Günaydın evet baya uzun sürüyor birazdan Seda Sayana bağlayıp uyuyan adam hiç sevmem şarkısını açıcamGunaydin kizlar kocisler evde olunca kahvalti fasli uzuyor![]()
Fark etmemiştim canımHahahahahaha bakk o kesiinnnn kocaları buldunuz evde burayı unuttunuz peeehhhnaber bebeğimm sana demistim aslinda herhalde kaçırdın o msjı
profil resmi yaparmısın yaa cano vallaha yabancı biriyle konuşuyorum sanıyorum
![]()
En uygun fiyata amazonda şu an fiyatı çok iyi diğer sitelere nazaran . ben de bugün aldım canım tekli kompakt aldım ben sen hangisini aldın ?https://www.amazon.com.tr/dp/B07KW4K15Z?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details
kızlar amazonda lansinoh göğüs pompası aldım indirimden, dün aldım bugün elime geldi , alacak olan varsa diye link bıraktım :)
Eee napcaz ya yesek bir dert yemesek bir dertIlk aylarda daha kötüydüm tabii simdi gene ozamana göre iyi aksine şekerli birşey tüektince daha çok açıyor iştahımı heleki makarna sanki yemek yememişim buyüzdne bile bile yemiyorum artık ölüyorum acımdan resmen
Benimki gebelikte başladı canım normalde çok şükür hiç mide problemi olan biri değilim hatta ilk mide yanmamdan şüphelendim hamile olduğumaSenın de cnaım hamılelık oncesınde de mıde yanman oluyormuydu gebelıkle mı basladı.
Aayy bakayımKızlaarr oğluşumaa cicilerrr aldımmme bebekten
Dün gece yatağa geçtim bende hafif uzanır pozisyonda ama otururken çok güçlü arka arkaya vurdu açtım göbeğimi hemen aynısını bende gördüm resmen dışardan farkettim Bir taraf kalktı indi bu çok güzel bir duyguAz once cok acayip bisey oldu karnimda bi kipirdanma hissettim gobegimi actim resmen yer degistirdigini gezdigini gordum disarsan bi tarafim yukseldi indi![]()
Evet aynen oyle oldu kalkti indi sonra video cekim dedim birdaha yakalayamadmDün gece yatağa geçtim bende hafif uzanır pozisyonda ama otururken çok güçlü arka arkaya vurdu açtım göbeğimi hemen aynısını bende gördüm resmen dışardan farkettim Bir taraf kalktı indi bu çok güzel bir duygu![]()
Hepsi güzelce yıkansın makineye attım cekip atıcam buraya sizlerde birşey alinca atın heeAayy bakayım![]()
Sorma yaaaa napacagımı şasurdum heptenEee napcaz ya yesek bir dert yemesek bir dert![]()
Benimde öyle sanki koca bir yumurta var alt karnımda semsertKizlar karnimda ozellikle vajinama dogru cok sertlik oluyor bole bisey yasayan varmi alt karinda bildigin tas gibi oluyor