2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Benim detaylıda bir şey demediler, geçen sabah tuvalette bir baktım kanamam var, panikle doktora gittim, hastaneye yatırdılar, 1 gece kaldık, tekrar kanama olmadı. Dr muayene etti, alttan ve karından, plasenta aşağıda dedi. Şimdi evde dinleniyorum, ağır kaldırma, uzub yolculuk yapma, ev işi yapma dedi. İşim biraz uzak olduğu için gerekirse heyet raporu verelim işe gitme dedi, şimdilik evden çalışıyorum, önümüzdeki günlerde bakacağız duruma. Biraz daha fazla dikkat etmemiz gerekiyor maalesef. Her ağrı ya da kasılmada panik olup kanama var mı diye bakıyorum, yorucu bir süreç olacak bizim için. Çok geçmiş olsun, umarım bir süre sonra yukarı çıkarlar 🙏🙏🙏
Amin canım inşAllah sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize. Sen kaç haftalık oldun?

Kızlar bebeğiniz aşağıda mı sizin de? Çok afedersiniz ama sanki eli kolu çıkacak gibi alt taraftan o kadar aşağıda hissediyorum vurunca hareket edince.riskli bi durum mu acaba internette bi bilgiye ulaşamadım

Dün gece yatağa geçtim bende hafif uzanır pozisyonda ama otururken çok güçlü arka arkaya vurdu açtım göbeğimi hemen aynısını bende gördüm resmen dışardan farkettim Bir taraf kalktı indi bu çok güzel bir duygu 🥰🥰😍
Ben de dün duş alırken göbeğime baktım tepeden bulundugu taraf daha çıkıntılıydı çok değişik bir duygu gerçekten 😄 ilk haftalar hicbir sey hissetmiyordum kimse böyle dememisti acaba ben bebegi sevemeyecek miyim falan diye düsünüyordum bi de mide bulantısı da eklenince hic zevk almıyordum taaaki hissedene kadarmıs, böyle düsünen varsa hissedince bambaska bi bag kuruluyor 🙏🏻

Kızlar bebeğiniz aşağıda mı sizin de? Çok afedersiniz ama sanki eli kolu çıkacak gibi alt taraftan o kadar aşağıda hissediyorum vurunca hareket edince.riskli bi durum mu acaba internette bi bilgiye ulaşamadım
Bende aşağıda hissediyorum, özellikle baskıdan sürekli wc gitme isteği, oturup kalkarken zorlanma ki daha 5. Aydayiz kilo bile almadım nerdeyse ama aşağıda olmasından aşırı ağır hissediyorum kendimi. Geçen hafta doktoruma bahsedince alttan muayene ve idrar testi istedi. Baş aşağı duruyor dedi . Ancak Çok az enfeksiyon çıktı idrarda. İlaç verdi. Bı doktora gidin sizde bence, enfeksiyon olabilir.

18+4 olduk ben henüz hiçbişey hissetmedim ya üstelik zayıfım endişelenmeli miyim bilmiyorum 🥹 2.5 Kg almışım. Burda aşağıda duruyor, sağda solda hissediyorum diyenleri gördükçe anksiyetem artıyor 💩

Acemiiiii bende pierre cardin aldım kuzum , sağlıkla kullanalım inşallahh
Amin canımm 😍 valla sen söyledikten sonra baktım ben de pierre cardine, cidden kullanışlı görünüyor, indirimle de baya düşecek bakalım kısmetsee siyah rengini düşünüyorum eşim grisini beğendi ben yine kirlenir o triplerine girdim ama bakalım 😂😂

18+4 olduk ben henüz hiçbişey hissetmedim ya üstelik zayıfım endişelenmeli miyim bilmiyorum 🥹 2.5 Kg almışım. Burda aşağıda duruyor, sağda solda hissediyorum diyenleri gördükçe anksiyetem artıyor 💩
Haftana göre aldıgın kilo iyi canım, ben 22 ye baslıcam 3,5 gibi almısım ama herkes bir degil bebegin kg si iyiyse cok takılma kiloya hatta bence az almak daha iyi bebek saglıklıysa, o haftalarda cok hissetmezsin ztn hareketleri

Ben de mochi gögüs pompası, avent emzik kanguru, tommee biberon, oyun matı, kamera aldım sırada korbell ve hava nemlendiricisi var e bebek indiriminden aldım bunları, mobilya olarakta çilekten montessori karyola ve gardrop alıcam 22 bin gibi bi fiyat var ayrı set halinde takım degil, kurulumu da yapıyorlar düşünenler baksın isterlerse

Back
X