2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Ay valla kafayı yicem ya bide hareketlerinide hissetmiyorum korkuyorum birşey mi oldu diye
Vallahi canım ben de aynı durumdayım bazen nadiren de olsa hissediyor gibi oluyorum ama bazen hiç yok 2-3 gün resmen strese giriyorum sürekli doktora da gidemiyorum bilmiyorum ne olacak bu Halim böyle 😕

Ay valla kafayı yicem ya bide hareketlerinide hissetmiyorum korkuyorum birşey mi oldu diye
Bir de kilolu bir insan da değilim yani böyle niye bu kadar hissetmiyorum hani görüyorum böyle dışarıdan görenleri bile ama ben niye size hiç hissetmiyorum bugün tam 22 haftalık olduk

Vallahi canım ben de aynı durumdayım bazen nadiren de olsa hissediyor gibi oluyorum ama bazen hiç yok 2-3 gün resmen strese giriyorum sürekli doktora da gidemiyorum bilmiyorum ne olacak bu Halim böyle 😕
Bir de kilolu bir insan da değilim yani böyle niye bu kadar hissetmiyorum hani görüyorum böyle dışarıdan görenleri bile ama ben niye size hiç hissetmiyorum bugün tam 22 haftalık olduk
Doğurana kadar böyle bir çelişki olacak galiba kan gündür karnımı parmaklıyorum resmen.

Kızlar bebeğiniz aşağıda mı sizin de? Çok afedersiniz ama sanki eli kolu çıkacak gibi alt taraftan o kadar aşağıda hissediyorum vurunca hareket edince.riskli bi durum mu acaba internette bi bilgiye ulaşamadım
benimde öyle hisler oluyo canım, bebeğim baş geliş duruyormuş o yüzden oluyormuş doktorum çok ayakta kalma dinlenmeye çalış dedi ağrı baskı olmaması için, birde fitil kullanıyorum

Kızlar bebeğiniz aşağıda mı sizin de? Çok afedersiniz ama sanki eli kolu çıkacak gibi alt taraftan o kadar aşağıda hissediyorum vurunca hareket edince.riskli bi durum mu acaba internette bi bilgiye ulaşamadım

Geçen hafta detaylı ultrasonda başı ve elleri sağ alt tarafta rahmime yakındı, oralarla oynayıp duruyordu. Ayakları ise göbek deliğimin üstündeydi. Oynuyorlarmış ondan değişebiliyor yeri. Korkulacak bişi yok bence. Ben de genelde aşağılarda hissediyorum 23. haftadayım 💕

Peki karnimin gobek deligime yakin biyerde sol tarafda bi anda bi toplanma sertlik oluyor bu beni biraz korkuttu normalmi acaba tas gibi oluyor
Normal canım bebek hareketlendikce toparlaninca sertleşiyor iyi şeyler bunlar 😘 banad aoluyor sık sık

Kızlar benim de çok yürüdüğümde ya da yorulduğumda pelvik ağrım oluyo. Çok erken değil mi anlamadım bir de hep aynı taraf ağrıyo. Uyuyup dinlenince geçiyo

Teşekkür ederim biraz korktum bazen bitarafsa resmen tas gibi oluyor internette pek detay bulamadm bulduklarimda biraz kafami karistirmisti
Kızlar ben de aynısını yaşıyorum sık sık, belki göbek tarafı yağlı olduğu için az, aşağı indikçe tabaka daha inceldiği için çok hissediyor olabiliriz sertliği. Bir de genelde diğer organlar dolu olduğunda baskı artıyor, mide olsun bağırsak olsun… 😬 zavallı mesane ne kdar yumuşaksa baskı yapacağına kendi baskı yiyor kıyamam

Bende aşağıda hissediyorum, özellikle baskıdan sürekli wc gitme isteği, oturup kalkarken zorlanma ki daha 5. Aydayiz kilo bile almadım nerdeyse ama aşağıda olmasından aşırı ağır hissediyorum kendimi. Geçen hafta doktoruma bahsedince alttan muayene ve idrar testi istedi. Baş aşağı duruyor dedi . Ancak Çok az enfeksiyon çıktı idrarda. İlaç verdi. Bı doktora gidin sizde bence, enfeksiyon olabilir.

benimde öyle hisler oluyo canım, bebeğim baş geliş duruyormuş o yüzden oluyormuş doktorum çok ayakta kalma dinlenmeye çalış dedi ağrı baskı olmaması için, birde fitil kullanıyorum
Sol bacağımı zaten fazla çekemiyorum kendime hemen ağrı giriyor.ayakta durmak yürümek eziyet oldu sanki yumurta ver bacak aramda gibi yürüyorum 😁
Geçen hafta detaylı ultrasonda başı ve elleri sağ alt tarafta rahmime yakındı, oralarla oynayıp duruyordu. Ayakları ise göbek deliğimin üstündeydi. Oynuyorlarmış ondan değişebiliyor yeri. Korkulacak bişi yok bence. Ben de genelde aşağılarda hissediyorum 23. haftadayım 💕
Benim genelde soldaydı ama iki haftadır ortaladı tam bu sefer de alta indi.bir risk yoksa ağrısına razıyım.korktum sadece okuduklarımdan.plasenta kanama vs şeyler yazıyordu

Back
X